Maramuresuuu'

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns april spune:

salutare fetelor

a venit zapada prin maramu'? ca la bistrita inca nu. astept sa merg si eu acasa. mi-e tare dor.....
copilarie, copilarie......

va pup

April & Andrada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia.t spune:

quote:
Originally posted by april

salutare fetelor

a venit zapada prin maramu'? ca la bistrita inca nu. astept sa merg si eu acasa. mi-e tare dor.....
copilarie, copilarie......

va pup

April & Andrada

nu avem inca zapada!
Cerul este mai tot timpul innorat dar... nimic!
Dar totusi... sa nu ne pierdem speranta, iarna este la inceput!
pa

camelia si Fineas (n.28.10.2001)

Pozici : http://community.webshots.com/user/adelatordoi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue_rain spune:

Da, Adya am terminat LRE la Nord, in 2003. :) Tot profesoara? de De engleza? Abia astept vacanta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adya spune:

Blue rain, am lucrat in invatamint 4 ani si m-am saturat, sincer. Acum lucrez in alt loc, dar nu m-am lasat de engleza.
E drept ca-mi lipsesc vacantele, dar incep sa ma obisnuiesc.Asta e!
Te pup si mai vorbim.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adya spune:

Fetelor...

Ati auzit ce-au zis astia de la meteo?
Cica vom avea zapada de sarbatori
Eu abia astept sa ninga. Voi, nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corina iulia spune:

dragilor dragi, mergeti la vot si invatati si pe altii ceea ce stiti voi doar asa avem o sansa noi si tarisoara noastra, altfel sunt vorbe in vant spuse in treacat.totalitatea gandrii voastre si a dorintei de schimbare trebuie sa se finalizeze prin votare. mergeti la vot. tara are nevoie de voi. sa incetam sa ne plangem pt ca nimeni nu ne va organiza, doar noi, cei de rand putem aduce schimbari.
uzati de dreptul vostru de a vota. altfel alti se vor folosi de votul vostru:(

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia.t spune:

quote:
Originally posted by corina iulia

dragilor dragi, mergeti la vot si invatati si pe altii ceea ce stiti voi doar asa avem o sansa noi si tarisoara noastra, altfel sunt vorbe in vant spuse in treacat.totalitatea gandrii voastre si a dorintei de schimbare trebuie sa se finalizeze prin votare. mergeti la vot. tara are nevoie de voi. sa incetam sa ne plangem pt ca nimeni nu ne va organiza, doar noi, cei de rand putem aduce schimbari.
uzati de dreptul vostru de a vota. altfel alti se vor folosi de votul vostru:(

Ciao Corina,
Vad ca esti bucuresteanca dar ai intrat la noi sa ne indemni sa mergem la vot.Nu stiu altii cum sunt (vorba lui Creanga)dar eu una sigur merg!!!! Am fost si data trecuta si merg si acuma.Contrar spuselor unora sa stii ca morosenii sunt dezghetati la minte asa ca ne vom face treaba!M-am saturat de mutrele acre de pana acuma si vreau cu toata inima sa pleeeeece!!!
Asa ca pe noi se poate conta!!!!
Pupici!
FARA COMUNISTI!

camelia si Fineas (n.28.10.2001)

Pozici : http://community.webshots.com/user/adelatordoi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Fetelor, vreau sa va rog ceva...caut niste prieteni din studentie de care nu mai stiu de multi ani nimic...el e din Baia Mare, il cheama Pop Sorin, a terminat liceul in 1988, apoi a facut Fac de Matematica din Cluj Napoca. A plecat in 1994 in Germania-Hiedelberg cu o bursa, apoi si sotia lui. De atunci nu mai stiu despre ei nimic. Parintii lui Sorin(soso) erau (sunt) profesori universitari.

Multumesc!

FERICITE!

Mihaela, Diana(22 nov 1996) siSilvia(10 sept 2003)
poze1 ; poze2 ; poze3
proaspete cu Silvia
bebelusi august-septembrie 2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codritu spune:

Nu stii unde a terminat liceul si unde sunt profesori parintii lui? La univ. din Baia Mare?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Codritu, stiu ca a terminat Mate-Fizica, era inainte de revolutie, probabil e Sincai acum. Iar parintii sunt profi univ in Baia Mare, la facultatea care exista inainte de revolutie. Sau erau profi, poate au iesit la pensie intre timp.
Daca stii ceva te rog sa-mi spui.

Mihaela, Diana(22 nov 1996) siSilvia(10 sept 2003)
poze1 ; poze2 ; poze3
proaspete cu Silvia
bebelusi august-septembrie 2003

Mergi la inceput