Maramuresuuu'

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns camelia.t spune:

Hei morosence!!!!
Haideti sa sarbatorim!!!!
Avem presedinte!IN SFARSIT!

camelia si Fineas (n.28.10.2001)

Pozici : http://community.webshots.com/user/adelatordoi

Mergi la inceput

Hello..................!!!!!!!!
Where are you?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codritu spune:

Suntem si noi pe aici, dar ne-a cam inghetat nasul. Aici s-a facut frig, dar e soare afara, vreme buna pentru Craciun.
Eu vreau sa fac lista cu ce sa fac de Craciun ca altfel nu ma pot organiza deloc. Voi cum va organizati?

Mergi la inceput

Fetelor, stiu ca toate suntem ocupate in perioada asta da chiar asa sa nu mai dam pe aici aproape deloc?
Eu azi toata ziua am facut creme impreuna cu mama, sotul meu (foarte harnic si saritor) a ramas acasa si a facut curatenie (spalat geamuri,jaluzele,curatat si improspatat mocheta, aspirat etc).
Pe cand m-am intors eu cu Fineas de la buni, toate erau cam gata.Asa ca... nu ne mai ramane decat mancarea de pregatit. Dupa cum vedeti suntem in grafic!!!

Voi? Mai razbiti cu treburile? Va ajuta si pe voi sotii? Eu sunt binecuvantata cu un sot de milioane!

Va pup pe toate si va doresc
SARBATORI FRUMOASE CU BUCURIE SI LINISTE IN SUFLETE!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codritu spune:

Si pe mine ma ajuta sotul numai sa aiba timp. Aici nu prea poti sa iti iei liber, iar serviciul iti ia toata ziua. De cand am venit in Canada am lasat-o mai moale si cu pregatirile de Craciun, dar imi aduc aminte de cele de acasa si ma puca nostalgiile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sandrap spune:

Buna!

Camelia, ai mare noroc cu asa un sot. Si pe mine ma ajuta,cu un aspirat........dar chiar sa spele geamuriiii......As vrea eu

Eu am facut blaturile pt prajituri,azi o sa fac crema si o sa pun puiul si legumele pt salata de beuf la fiert.Sarmale imi face soacra, ca le face super bune, iar racituri o sa-mi aduca mama mea.De fapt si la prajituri ne-am impartit cu mama mea. Eu am facut 2 feluri cite o portie pt mine si una pt ea, iar ea a facut altele 2 , o portie pt mine si una pt ea.Maine o sa mai fac niste snitele , oua umplute, vinete si o sa mai vad ce mai fac.

Spor la treaba, fetelor!

Craciun Fericit si un An Nou fericit si plin de realizari!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alona spune:

Morosencelor va doresc un Craciun fericit si un An Nou cu bucurii si impliniri!
Aveti zapada? Ca la noi a nins azi noapte de numa, asa ca avem un Craciun alb si tare friguros.

Anca, Vlad si Thea
http://photos.yahoo.com/alina_stoica

"O zi in care nu ai ris e o zi pierduta"

HO HO HO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corina iulia spune:

"catu-i maramuresu, nu-i pretin ca io si tu"
va doresc tuturor sarbatori fericite, un craciun plin de lumina si bucurie.

"Nu vezi?.../ Sau-ce-auzi si vezi-nu crezi?.../ N-auzi tu cum suna ora /Fericirii-amandurora?..." Minulescu
cu drag de forum, corina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malina spune:

buna tuturor si un an nou fericit . A-ti fost la colindat? noi am facut un tur de forta parinti ,socrii si pe urma am revenit in oras la ai mei copii merg la colindat cu straita si de aceea am tinut neaparat sa mearga baietii . ce faceti de REVELION ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns april spune:

Sper ca de Craciun ati petrecut bine.
Ieri am urmarit emisiunea Duminica in familie si m-am simtit ca acasa. Doamne ce dor imi e. In copilarie mergeam la bunici, la tara, si mergeam la colindat cu verisoarele mele, asteptam dracii, era de vis. De abia acum realizez. Asa e, cand nu ai iti dar seama de importanta lucrurilor.
Oricum eu ieri parca am fost acasa. Multumim Antena 1.

April & Andrada

Mergi la inceput