situatie de criza

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns canuta-om-sucit spune:

Dar de ce nu esti indiferenta? Asta ar fi trebuit sa fie sentimentul care ar fi trebuit sa il ai fata de ex. E corect oare fata de viitorul sot? Gandeste-te bine si fa o alegere buna sa nu ranesti prea multe persoane gratuit.

aura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aprilie spune:

Esti in prag de casatorie,spui.In aceasta situatie ar trebui sa nu-ti pese ABSOLUT deloc ce face sau desface vechiul boyfriend !

Ma tem ca este vorba de mai mult decit o gelozie copilareasca (altcineva va "avea" ce ti-a "apartinut" tie cindva)!

Tu ar trebui sa fii atit de indragostita de viitorul sot in acest moment incit sa nu te afecteze ce face ex-ul !

Si daca tot e vorba de gelozii si obsesii, mi se pare mult mai natural (si de inteles,pe undeva) sa te "preocupe" in acest sens o eventuala "fosta" a viitorului sot !

Faptul ca te gindesti,inca,atit de mult la ex-ul tau arata CLAR ca tu ai sentimente "nerezolvate" cu aceasta persoana ... si,fii atenta, nu le vei rezolva nicidecum...maritindu-te !

Imi amintesc foarte bine (desi au trecut peste 20 de ani de atunci)cit de indragostita eram eu inaintea casatoriei...avusesem si eu alti prieteni inainte dar in acel moment nimeni si nimic nu mai conta !

Daca as fi in locul tau eu asa aranja cumva sa ma intilnesc din nou cu ex-ul si sa stam de vorba ... cred ca ti-ai "limpezi" multe neclaritati si poate reusiti sa analizati situatia cu sinceritate.
Nu te "repezi", ia-o usurel, lasa-l pe el sa ia "initiativa", vezi ce are de spus, ce simte in acest moment.

Cred mult ca o astfel de discutie e foarte necesara in viata ta in acest moment. Nu "merge inainte" cu ochii inchisi,mai tirziu va fi "prea tirziu", nu vei mai putea repara prea multe ...

La fel, se pare ca nu esti "pregatita" 100 % pt. casatoria cu "actualul"...daca ai fi, nu ai avea astfel de "ginduri" !

Nu e nici o problema, se poate INCA rezolva, e bine ca realizezi ce se intimpla si te intrebi ce sa faci.

Iti doresc mult NOROC si-ti tin pumnii ca si ex-ul sa aiba aceleasi sentimente ca si tine in legatura cu viitorul, cu relatia voastra !

Cu bine, Aprilie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fraguta spune:

Aprilie, am hotarat sa ma intalnesc cu el ( cu ex-ul). Dar (cum intervine dar-l asta) nu am avut curaj.
E un tip scrupulos si nu cred ca ar vrea sa isi darame relatia lui numai ptr. o discutie cu mine. Cred ca e prea tarziu ptr. discutii si ptr. analize. "De ce" nu mai e o inrebare de actualitate si nu stiu ce sens mai are. Si in fond ce explicatie ii pot da? sau ce imi poate spune el?
Ma gandesc cum i-as spune : sunt inca indragostita de tine, chiar daca acum cativa ani ti-am spus ca nu mai sunt si am cam facut tot posibilul sa te elimin din viata mea.
Partea dureroasa e ca am inceput sa ma comport ca o scolarita: sa ascult muzica pe care o ascultam impreuna, sa incep sa scotocesc in amintiri si chiar sa le dau voie sa ma zguduie si sa imi dea lacrimile.
Ufffffffffffff

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iselin spune:

E normal ce ti se intampla. Undeva pe aici mai era un subiect despre cum o sa patesti peste ani cu gandul la ex-ul.
Iti spun eu: nu o sa-l uiti nicicand! Cand o sa ai probleme cu actualul o sa te gandesti la el. E crunt! Caci poti ajunge in situatia de a plange pe ascuns cu gandul la el!

Fetele ti-au spus bine: fii rationala, uita-l, renunta la gandul "EL". Daca te merita intr-adevar era cu tine! Concentreaza-te asupra casniciei tale sa nu apara scantei din prostii.

Lucrurile nu sunt prea simple probabil nici asa. Nu le complica inutil. Daca te intalnesti cu el ocazional nu e o problema, dar sa-ti dai intalnire cu el...Conteaza si cat timp ati fost impreuna, ce fel de realtie ati avut...

O viata usoara si frumoasa!

Mergi la inceput
Mergi la inceput

FRAGUTA draga,daca tu vei avea o intilnire cu ex-ul ,asta nu inseamna ca el,acceptind sa aiba o discutie cu tine (intr-o cafenea, de exemplu)is va darima relatia cu actuala !
Nu e decit o discutie,Doamne fereste !

Si,mai ales, te rog sa ma intelegi, NU E PREA TIRZIU !

Prea tirziu e DUPA ce faci pasul, dupa ce te casatoresti (si eventual faci si un copil sau mai multi),cind ai obligatii majore fata de sot,familie,fata de Dumnezeu (in fata caruia ai jurat ca -atentie- din DRAGOSTE adevarata etc)

Curaj,e mai bine dac-o faci acum in loc s-o faci peste citiva ani sau sa regreti intotdeauna ca n-ai facut-o !

Nu trebuie sa incepi spunindu-i din start ca regreti oarecum ca v-ati despartit ci sa-l intrebi ...ce mai face, cum merge relatia cu actuala si daca e fericit.
Trebuie putina diplomatie dar...se poate !
Daca te intreaba ceva spune-i cinstit ca esti intr-un moment de cumpana si ca ai simtit nevoia sa-l intilnesti si sa-i vorbesti !
Spune-i ca in pofida faptului ca v-ati despartit ,tu ai amintiri frumoase despre timpul pe care l-ati petrecut impreuna...

Incurajaza-l sa-si deschida sufletul si TE ASIGUR ca in urma acestei discutii (una singura) vei realiza ce (mai) simte el pentru tine,daca e vreo cale de intoarcere ,daca va iubiti si daca o sa fiti impreuna !

La fel s-a intimplat cu mine si sotul meu, noi am avut o relatie scurta ,la inceput, apoi amindoi am intilnit alti oameni,vreme de 1 an jumate. Eu aveam deja regrete, avea si el (desi in acel an jumate avusese o singura prietena,care spera s-o ia in casatorie,deja lansase acel zvon) si DIN INTIMPLARE, absolut din intimplare ne-am intilnit intr-o ...cafenea !
Ne intilniseram noi de multe ori in acel timp dar eram intotdeauna insotiti de cineva si nu am putut niciodata discuta doar noi 2.
Cum la despartire fusese un pic de suparare ,erau si niste orgolii la mijloc si asta a impiedicat sa mai comunicam in tot acel timp.
Aveam insa sentimente "nerezolvate" amindoi, in tot acel an jumate.

Ne re-intilnim noi la cafenea, discutam, din start mi-am dat seama de unde bate vintul si el ma invita sa mergem impreuna la un party.
Numa bine se brodise ca prietena lui era plecata din oras pt. weekend astfel incit am mers...era un party cu colegii nostri de an care...au cam ramas interzisi cind ne-au vazut impreuna !

Ne-am dat seama ca ne iubim ... si asta a fost tot !
A doua zi a mers la gara s-o astepte pe prietena ( care se pregatea de nunta si care era si ea colega de an cu noi, iti dai seama ce greu mi-a fost si mie...).
Intilnirea lor nu a fost prea... comoda , i-a spus cu sinceritate ce s-a intimplat si relatia lor s-a terminat atunci.

Dupa alt an jumate ne-am casatorit dar daca nu ne intilneam atunci ...nu stiu daca eram azi impreuna

Asa ca sfatul meu este sa lasi orgoliile la o parte si sa discutati cinstit.

Daca nu mai e cale de intoarcere , nu mai e !
Nu se face gaura in cer pt. ca v-ati intilnit si ati vorbit !

Tu insa vei fi mult mai clarificata dupa aceasta intilnire si vei putea lua o decizie CORECTA in ceea ce priveste viitorul !

Care nu-l include neaparat nici pe ex-ul dar nici pe "actualul".
S-ar putea ca ursitul tau sa te astepte undeva si sa apara in viata ta cind nu te astepti !

Eu iti doresc mult noroc , iti tin pumnii sa iasa asa cum e mai bine pt. tine si fie ca Dumnezeu sa te lumineze !

Te imbratisez cu drag, Aprilie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bibyrox spune:

Draga mea Fraguta,
Te inteleg mai mult decat poti crede deoarece... si eu am trecut exact prin ceea ce treci tu acum. Numai ca la mine a fost si mai dificil... el se insurase deja, eu eram pe punctul de a ma marita. Si am avut curajul sa-l caut si sa stam de vorba. Casnicia lui scartaia demult.. de fapt nici el nu ma uitase... o intreaga telenovela . Dar.. A MERITAT! Acum suntem de 5 ani impreuna din nou si la anu' ne vom casatori!

Parerea mea: NU te mai amagi caci e clar ca il iubesti si NU-l vei uita poate niciodata! Cauta-l! Daca va fi sa fie bine, va fi! Daca nu... macar sti ca ai incercat! Gandeste-te ca asa nu faci decat sa il ranesti si pe actualul tau logodnic si..nu cred ca vrei asta!

SUCCES! Asteptam decizia ta!

"You only live once, but if you live right, once is enough!"
Roxxy

Daca vreti sa ne cunoastem :)

Mergi la inceput

Ce mai faci, Fraguta ?
Da un semn de viata,ne gindim la tine!

Ti-ai "adunat" putin curaj sau inca nu ?
Indiferent ce ai mai facut, scrie-ne, sa stim cum o mai duci!

Eu iti doresc mult bine si multa intelepciune,ca sa stii lua o decizie corecta la aceasta raspintie a vietii tale.

Te afli in fata uneia dintre cele mai importante hotariri din toata viata ta,ale carei urmari te vor insoti ani si ani...

Good luck ! Aprilie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula2003 spune:

Are sa-ti treaca.

paula2003 & alexandra
http://pg.photos.yahoo.com/ph/alexa13tinta/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_maria222 spune:

pana la urma ce s-a intamplat???

be happy!!!!!
http://community.webshots.com/user/ana_maria222

Mergi la inceput