Mai purtam inelul de logodna dupa nunta?
Raspunsuri
serenaxxx spune:
Buna Alecsia, nu trebie sa-ti faci griji de fiecare data cand auzi ca ceva nu este " bine "..Eu l-am purtat 2 ani si nu mi-a adus ghinion..asa ca mai bine iti pui inelul la loc pe degetzel..
http://community.webshots.com/user/serenaxx100
Moiraine7 spune:
si eu sunt de aceeasi parere, mai ales ca ti-a fost daruit cu drag si cu aceasta semnificatie anume, asta mi se pare cel mai important, aceasta valoare de simbol e deja acolo...
umbla tot felu' de vorbe, unele chiar aiurite, chiar n-are sens sa te iei dupa fiecare, mai ales ca o sa gasesti si destule care sa se contrazica intre ele...
Cary spune:
Lasa superstitiile,te-ai gandit ca lumea poate fii invidioasa???
Persoana care ti la daruit va fii incantata ca INELUL sta acolo unde trebuie!
Numai bine!
pupezica spune:
Si eu am primit inelul de logodna in primavara si de atunci l-am purtat tot timpul. Stiu ca verigheta nu e bine sa o porti inainte, dar de inel n-am auzit.Toate prietenele mele l-au purtat, eu nu-mi fac probleme.
Felicitari!
pupezica spune:
Si eu am primit inelul de logodna in primavara si de atunci l-am purtat tot timpul. Stiu ca verigheta nu e bine sa o porti inainte, dar de inel n-am auzit.Toate prietenele mele l-au purtat, eu nu-mi fac probleme.
Felicitari!
corina v spune:
Eu port inelul de logodna de 2 ani si nu mi-a adus ghinion. Mai nou ne-am cumparat si verghete si le purtam de acum, desi nunta noastra va fi anul viitor. Eu nu cred in superstitii, dar o sa ne ducem la biserica sa ne logodim, ca sa nu mai zica nimeni ca verghetele ne vor aduce ghinion.
flafi spune:
Buna!
Stai linistita ca nu se intampla nimic. Eu am primit un inel de logodna superb, atunci cand m-a cerut in casatorie, apoi am facut logodna la preot si am aflat ca ne trebuie verighete. Inelul de logodna e de fapt verigheta. Inelul primit de tine poate fi inlocuit si cu o bratara daca vrei, adica e un fel de cadou, un simbol, atat.
Verighetele de la logodna se poarta pe mana dreapta si cand faci cununia preotul le muta pe mana stanga.
Asa ca stai linistita si poarta-ti mandra inelul de logodna.
So if you tried to understand me
Would you crucify or damn me
Or stand by me
Like smoke around the flame
bibyrox spune:
quote:
Originally posted by flafi
Verighetele de la logodna se poarta pe mana dreapta si cand faci cununia preotul le muta pe mana stanga...
Noua preotul ne-a pus verighetele de la logodna pe mana stanga!! Si noi ne-am mirat pe moment si chiar l-am intrebat. A spus asa: "Logodna inseamna jumatate din nunta!"
In rest... inelul il poti purta linistita! Lasa superstitiile si mandreste-te cu el!!! Eu zic ca merita!
"You only live once, but if you live right, once is enough!"
Roxxy
Daca vreti sa ne cunoastem :)
vmariejeane spune:
Ufffff....cum sa poarte ghinion? Sunt poate niste prostii spuse de cineva la un moment dat.
Eu port inelul cu care m-a cerut in casatorie de aproape un an de zile.Vreau sa va spun ca atunci cand uit sa mi-l pun la deget, in ziua respectiva am ghinion. Poate si asta e o prostie de-a mea. Dar deja stiu, daca am uitat inelul, atunci ziua respectiva va fi nefasta.
Ha...ha...deci, purtati fetelor inelul de logodna!!!! Important e ce simtiti voi, nu ce a zis "tanti Mitza".