Sus, in Scandinavia! (18)
Raspunsuri - Pagina 17
doruletz spune:
Lilanda, consortu' e corcitura d'aia de ai zis tu, dar el se da francez si cetatean al lumii... Ne intelegem bine ca am fost prevazatori si avem totul in dublu exemplar (2 calculatoare, 2 tv, 2 pisici etc )
Film placut!
Narancea - ai luat-o pe urmele elanilor suedeji? , ,
Adela, tu ai gustat supa d'asta cu sānge de porc? Cum e? cand mai vin in Suedia o sa caut sa gust si io
imagini
Rayuela spune:
De ce sa ne parasiti mai doruletz??Noo ne place asea,cu multa lume la masa,mai ciocnim un paharel..mai doruletz mai!
Acum mi-a adormit si mie cupilu atomic,asa ca mi-am instalat posteriorul la forum..sa nu ma lasati singura,ca iar ma imbat!
Elena si pisicutza Amelie
poze Amelie
Rayuela spune:
singe de pooorc???
naranceooo,a venit Craciunu bre,si ai iesit cu sorcova?
sint sub stare de soc
poze Amelie
Rayuela spune:
binee,dormiti toti ca gainileeeee..atunci ma duc si io sa-mi insurubez posterioru in canapea,la Sex and the city,poate mai invatz ceva
poze Amelie
doruletz spune:
Rayuela, nu plecam de bunavoie (decat gonite cu ) . E tare bine si vesel aci' la voi, unde sa ne ducem? p'acolo pe unde ne invatza cum se face focu in ?! Nuu, stam aici, mai o lacusta, mai un , mai o ciorba de sānge de porc.... mai un "ala micu"
"Sex and the city" placut si instructiv!
Noapte buna
imagini
lilanda spune:
Ziua buna!!! ...desi vremea e de tot
narancea, cum stai azi cu vocalizele???
pozulici
Rayuela spune:
neatza!
Ce fac cupii?
Ce ati visa azi-noapte?
io numa erotic XXX
poze Amelie
flori76 spune:
Vreau sa va spun ca la noi a nins si sunt tare-tare fericita.Ma bucur ca un copil
Daca va place iarna si zapada,va doresc sa vina si la voi cat mai curand..Sunt convinsa ca ,la fel ca si mine,preferati zapada,decat ploaie continua,care ma indispune ingrozitor
Flori
narancea spune:
ia sa vaz lali cum stau cu glasu
mi mi mi do re mie .......
aseara trecui calare
pe la poarta dumitale........
hmmmmmmmm merge nu ?
neatza rayule iar visasi ma ding ding ? of ce sa ne facem noi cu tine ? pot eu sa te ajut cu ceva ?