Sus, in Scandinavia! (18)
Raspunsuri - Pagina 16
Rayuela spune:
eu pot sa fac precum pisica
sau ca (ala din Playboy)
meeey,am vazut un documentar despre nenea ala care e proprietarul la playboy..are 77 de ani si 5 neveste,toate una si una
Cica le cheama pe rind in dormitor..or avea nummerlapp?(adica biletelu ala cind stai la coada)
Cuget
Adinc
Elena si pisicutza Amelie
poze Amelie
doruletz spune:
lilanda, Grand Marnier e un lichior, se fac multe cocteiluri cu el dar se pune si in clatite (crêpes) si ies....mmm
Uite aci www.grandmarnier.com/gmv2/fr/grand-marnier.htm" target="_blank">Grand Marnier Rouge
Pai pisicile e normal sa-l scuipe pe Ilie la inceput da' daca el nu le mârâie si nu le hàpàie pana la urma se imprietenesc.. sau nu? Hai invata-l cu piscile si veniti incoa' cu el sa-l vad si io ca tare mi-a placut de el in poze!
Alba, am inteles, sticla e pusa deoprte, te asteapta. Si am mai pus si un Saint Emillion ca ala e vinu' meu preferat. In Corsica mergem destul de des ca-i mama soacra care acolo s-a nascut si acolo locuieste... + o intreaga "la famiglia"! Consortu' meu e nascut si el in Corsica dar e corcitura mai ciudata din mama corsicana si tata basc (hihi, combinatia "detonanta" )
Adela, pricepui ca nu-s maruntaie d'alea, da' de ce ii zice "supa neagra"?
Mai fetele nordice, vaz ca subiectu' a devenit cosmopolit, se vede treaba ca sunteti prea primitoare si calduroase ca ne-am aciuiat si noi pe aici de prin alte parti ale lumii. daca deranjam sa spuneti ca degajam terenu' rapid
imagini
doruletz spune:
quote:
Originally posted by Rayuela
meeey,am vazut un documentar despre nenea ala care e proprietarul la playboy..are 77 de ani si 5 neveste,toate una si una
Da, da, am citit si io undeva despre nenea asta. Zicea ca el vrea sa moara când , ca cica nu-si imagineaza moarte mai frumoasa. dealtfel nici io nu-mi imaginez
imagini
lilanda spune:
quote:
Originally posted by doruletz
Pai pisicile e normal sa-l scuipe pe Ilie la inceput da' daca el nu le mârâie si nu le hàpàie pana la urma se imprietenesc.. sau nu? Hai invata-l cu piscile si veniti incoa' cu el sa-l vad si io ca tare mi-a placut de el in poze!
Nu, nu le miirie si nici nu da semne c-ar vrea sa le inhate....e doar curios...numai ca n-a reusit sa se apropie de nici una...
Si zici ca ccc consortul ti-e bascorsican (mama ce cuvint mi-a iesit!!)...huh...valeau...cum te-mpaci cu el ca nici tu nu esti neam de nordici???!!!
pozulici
narancea spune:
When Joseph with his wife Mary
came to Bethlehem that night
dem find no place for to born she child
not a single room was in sight.
narancea spune:
Den bye and bye dem find a little nook
in a stable all forlorn
and in a manger cold and dark
Mary little boy was born.
good night girls
lilanda spune:
narancea esti la domisoldo, bre???
Fetili va pupez, ca ma duc sa (re)vaz un film. "A Life Less Ordinary"!!
Somn usor!!
pozulici
Adela99 spune:
quote:
Originally posted by doruletz
Adela, pricepui ca nu-s maruntaie d'alea, da' de ce ii zice "supa neagra"?
pentru ca se adauga si sange de porc
AlbaIulia spune:
Adeluta draga ia-ne usurel ca lesinam,
si de unde se cumpara ma rog frumos "sange de porc"?
http://community.webshots.com/user/albaiulia101