am vrut sa va propun o mini dezbatere
Raspunsuri - Pagina 3
korinna spune:
Mai...io una acu....ori is tampita detot..ori..is plecata nitzel de acas'.Recunosc ca nu pricepui de nimik.
Da cred ca mirela una a vrut sa spuna..si alta a iesit!
Corina mamika de 2 baietzi
http://community.webshots.com/user/korinnay
Sabina spune:
in ceea ce priveste viata propriu zisa cam primele 2.Dara daca ma iei cu politica, cum se fac banii, ma rog, tot ce tine de ascensiune sociala, ma incadrez in a 3-a categorie.nicodata nu ma prind ce s-a intamplat...asa si cu datul replicilor, la rautati imi replici bune cam cu 2 zile dupa...dar tari de tot!
Sper ca incep si eu sa fac sa intample ceva...
Cei care participa la bazarul paul primesc si ei floricica albastra?ca eu am salariu 1.700000 lei...
Sabina si
Sofia Galagia
www.desprecopii.com/forum/photo_album_cat.asp?sqldtl=834" target="_blank">Poze cu noi
Cele mai frumoase fete
lily spune:
De ce la timpul trecut:"am vrut"?
In mod obisnuit fac parte din a 2-a si uneori a 3-a categorie; desi imi place si sa ma implic in diverse activitati, sa accept 'provocari'. Insa viata, imprejurarile m-au facut sa 'cintaresc' (prea) mult lucrurile, sa ezit pina iau o decizie de teama sa nu se termine rau.
Adela99 spune:
"sunt trei feluri de oameni
cei care stiu sa socoteasca si cei care nu stiu" (ursuletul Winnie-Puh)![]()
ruxij spune:
quote:
Originally posted by Adela99
cei care stiu sa socoteasca si cei care nu stiu" (ursuletul Winnie-Puh)
Adica "cei patru evanghelisti au fost trei: Luca si Matei" :))
Remember, when someone annoys you,
it takes 42 muscles in your face to frown,
BUT it only takes 4 muscles to extend your arm
and smack that jerk upside the head.
Adela99 spune:
sigur ca oamenii se impart in tot felul de categorii (depinde de criterii) si sunt un amestec de tot felul, in functie de situatie, stare sufleteasca samd
mie imi lipseste un fel de oameni din categorisirea asta:
cei care participa odata ce lucrurile au inceput sa se intample...io sunt deseori in categoria asta... nu iau de multe ori initiativa, dar cand cineva a luat-o - particip si de cele mai multe ori daca tot m-am hotarat sa particip si nu doar sa privesc, particip 100% ... si in elanul meu de participare mi s-a intamplat chiar sa fac sa se intample lucruri (altele decat cele initiale - bune, rele)
joxy spune:
Cu alte cuvinte, pi romaneshte:
1. tac si fac; 
2. nu fac, dar poate tac;
3. nici nu fac dar nici nu tac. 
aleg nr. 4 (adica sa nu raspund la intrebare)
Cu respect,
Florin
Choose life
Ortansa spune:
io cred ca-s dintr-o categorie mai privilegiata din moment ce nu apar pe lista pen'ca io nici nu fac,nici nu privesc,nici nu ma-ntreb:-)))
~flying without wings~
n/a spune:
quote:
Originally posted by Adela99
cei care stiu sa socoteasca si cei care nu stiu" (ursuletul Winnie-Puh)
Adela...esti de milioane, mai fata!!!! Ai darul acela deosebit de rar de a reusi sa faci haz de necaz...si necazul e...cred eu, ca noi doua facem parte din categoria aceea cu "daca fac, o fac cu tot sufletul...dar daca incerci sa ma impingi de la spate sa fac ceva........"
www.toontracker.com/realaudio/woodywpk.ram?pageid=av-results-in-browser-wrapper" target="_blank">BUHUHU