Sugar constipat
Raspunsuri - Pagina 4
roserb spune:
La noi a mers f. bine cu Duphalac (1 lingurita/zi parca ) chiar cand bebe avea cateva saptamani si era mai mereu constipata . Acum are 1an si 2l si eficiente sunt sucul de portocale, pere , sau morcov crud. Si mierea este buna , desi unii nu o recomanda sub 1 an. Si noi am evitat-o pana acum.
Succese
Roxana
mikix spune:
Multumesc pentru felicitari,
E adevarat ca amfost foarte fericita sa vad ca face kk si ca scap de momentul zile "Hai mami,fa kk!"
De unde ii dai suculet de prune si pireut de prune?Cumperi din comert?
Buna idee si cu ceaiul de marar!E de notat!
Am acum mai multe remedii pentru constipatie decat mi-ar fi dat medicul pediatru!!!Nu este !
Bravo pentru realizatorii site-ului ca ne-au dat prilejul sa ne informam!!!
Numai bine!
quote:
Originally posted by Danza
Felicitari, Mihaela!
Noi am incercat mai toata remediile spuse de fete, dar mai avem unul, care nu a fost mentionat si care la noi da roade: apa sau ceaiul de marar. Apa de marar se gaseste la noi in farmacii si se da din prima zi de viata, chiar e recomandata in maternitate si pt. colici intestinale. Iar ceaiul de marar se gaseste in vanzare impreuna cu ceaiuri din alte ierburi. Pediatra ne-a mai zis ca se poate prepara si in casa, dar nu am incercat. Oricum, eu pe puiutz nu-l las mai mult de 1 zi sa se chinuie , daca nu iese nici dupa o baita calduta, facem masaj local cu ulei de catina. Nu doare si ajuta. Dar totul mai depinde de ce si cum papa si ca sa nu avem probleme am scos din alimentatie orezul si praful de orez Knorr Puiutz. In schimb, ii dau alte cereale, pe care el le papa cu placere. La fel si sucul sau pireul din prune nu lipseste din meniu.
Fiti sanatosei,
Danza & Danutz