STIM CA NU STIM NIMIC! antizvonistica

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maria m m spune:

Interesante lucruri mai ales:
Marele Zid Chinezesc NU poate fi zarit din spatiu-eu stiam ca poate.
Daca trezesti un somnambul, nu pateste nimic. Asa zic psihologii-deci pot sa o trezesc pe fi'mea cand iese la plimbare in toiul noptii(ca e somnambula) si mereu am senzatia ca se loveste sau cade pe jos.

oricum repet,foarte interesante.
Multumim ANDRUSHKA

maria, de Paula (1 an) si Miruna (13 ani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arboria spune:

quote:
Originally posted by osolita
Imaculata Conceptie se refera la nasterea Fecioarei Maria, nu a lui Iisus.
Nici cu asta nu pot fi de acord.

Chiar ca se refera la Fecioara Maria.
Nasterea neprihanita (imaculata conceptie): dogma catolica introdusa in anul 1864 (tinuta la 8 decembrie): in momentul conceptiei (prin Sfântul Spirit, nu prin parintii Ioachim si Ana), Maria ar fi ramas neprihanita, fara pata pacatului capital a omenirii. Citat de www.geocities.com/athens/delphi/5647/rel08.htm" target="_blank">aici

Cu prietenie,
Julia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns smillaraaq spune:

Andrushka, apropo de subiectul meu de la "Un oki rade si altul e vanat" ... deja esti celebra! Traducerea ta circula in cňpii pirat si nimeni nu mai stie de unde a primit-o.

Io azi iar am primit-o de la diversi amici :)

Sa te lupti cu copiraitu' ... e dreptul tau!

Smilla

PS. Apropo de cele spuse in carte: eu n-am citit decat bucata tradusa de tine ... suna mai degraba fun decat veridic. Oricum sunt chestii pe care le iei de bune si nu mai sta nimeni sa le verifice ...

Mi-a placut cel mai tare aia cu greierii care-si freaca genunchii ... adica nu si-i freaca

lol!

www.terrapininc.com/Dental/Smile%20Crocodile.jpg" target="_blank">Smilla crocodila

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns voljena spune:

Daca inoti dupa ce mananci n-ai probleme cu crampele de stomac... o fi valabil la strutz...

as vrea io sa fie adevarat! inot in fiecare zi si trebuie sa am mare grija ce/cat mananc si mai ales sa NU mananc nimic cel putin 2 ore inainte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Andrushka, !
Nici nu mai stiu ce sa cred !

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19346" target="_blank">Povestea nasterii !

Paul are nevoie de noi:
http://www.ana-design.ch/paul/paul.htm

Mergi la inceput