STIM CA NU STIM NIMIC! antizvonistica

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristina73 spune:

Pai microbii si bacteriile nu sunt tot una? Care-i diferenta????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gio spune:

quote:
Originally posted by cristina73

Cred ca intelesul e: "raceala" e produsa de virusi si "pneumonia" de bacterii..dar oricumexista si pneumonie virala...
oricum, marea majoritate mi se par f haioase ...si voi, carcotasi, cum le gasiti repede nod in papura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryam spune:

Si...final apoteotic:

Adam si Eva nu aveau buric.

Da` ce era in locul ala?

"ZAMBESTE, MAINE VA FI MAI RAU"
maryam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns descintec spune:

quote:
Originally posted by maryam

Si...final apoteotic:

Adam si Eva nu aveau buric.

Da` ce era in locul ala?

"ZAMBESTE, MAINE VA FI MAI RAU"
maryam

Pai nu era nimic, erau netezi. Ca n-au avut viata intrauterina, sa se hraneasca prin cordonul ombilical. Deci cicatricea numita generic "buric" din ce sa se fi format? :)

D.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDRUSHKA spune:

Catalin si Lia, eu va cred... ca de-aia sunteti profesionisti!dar nu trageti in mesager, ca n-am facut decat sa le traduc aci. Aseara am stat la o dezbatere cu sotzu, care n-a fost de acord cu mai nimic din cartea asta si mi-a propus sa o dau inapoi si sa iau banii pe ea:)))
Iar concluzia ca "stim ca nu stim nimic" imi apartine, asta am exclamat eu la final....pentru ca unele nu ma convinsesera, dar probabil voi fi mai precauta cand va trebui sa enunt generalitati de-astea...
Pup la voi si o sambata cu soare!

Cateodata, ca sa mergi inainte, trebuie sa faci un pas inapoi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalin spune:

quote:
Originally posted by ANDRUSHKA

Catalin si Lia, eu va cred... ca de-aia sunteti profesionisti!dar nu trageti in mesager, ca n-am facut decat sa le traduc aci. Aseara am stat la o dezbatere cu sotzu, care n-a fost de acord cu mai nimic din cartea asta si mi-a propus sa o dau inapoi si sa iau banii pe ea:)))Iar concluzia ca "stim ca nu stim nimic" imi apartine, asta am exclamat eu la final....pentru ca unele nu ma convinsesera, dar probabil voi fi mai precauta cand va trebui sa enunt generalitati de-astea...

"We will absolutely make sure of your complete satisfaction with our unconditional 30 day money back guarantee"... asa sa le faci, mama lor de mincinosi!
Despre adevarurile astora, imi aduc aminte de o emisiune-parodie de acum cativa ani din Ro: "Stii, si la ce te-ajuta ca stii?"

Felicitari pentru munca lu' Berila in traducerea ineptiilor!

www.desprecopii.com/forum/photo_album_cat.asp?numeX=Catalin" target="_blank">Catalin

Think pink!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lia spune:

quote:

Catalin si Lia, eu va cred... ca de-aia sunteti profesionisti!dar nu trageti in mesager, ca n-am facut decat sa le traduc aci. Aseara am stat la o dezbatere cu sotzu, care n-a fost de acord cu mai nimic din cartea asta si mi-a propus sa o dau inapoi si sa iau banii pe ea:)))
Iar concluzia ca "stim ca nu stim nimic" imi apartine, asta am exclamat eu la final....pentru ca unele nu ma convinsesera, dar probabil voi fi mai precauta cand va trebui sa enunt generalitati de-astea...

Data trecuta cand am scris n-apucasem sa citesc decat cateva,ca eram impreuna cu Iepu'-asta-i motivul pentru care se iezista probabilitatea ca mesajul meu sa fi sunat mai sec..
Nici nu poci combate,atata-s de multe,io-s obosita si uit "gospodareste" tot:P.
Penicilina(atata-mi amintesc acu') e bactericid(ucide bacteriile).
,Lia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DARAEL spune:

quote:
Originally posted by gio

quote:
Originally posted by cristina73

Cred ca intelesul e: "raceala" e produsa de virusi si "pneumonia" de bacterii..dar oricumexista si pneumonie virala...
oricum, marea majoritate mi se par f haioase ...si voi, carcotasi, cum le gasiti repede nod in papura

Microbi = nume dat microorganismelor adica organismelor invizibile cu ochiul liber, indeosebi celor capabile sa produca infectii, adica bacterii, virusi, provirusi, levuri, etc.

Bacteriile sunt microbi , dar microbii pot fi si altceva decat bacteriile...

Singur, DARAEL
Ratacitor prin Lume
http://www.geocities.com/dara2el/

“A te invinge pe tine insuti este prima si cea mai frumoasa dintre toate victoriile.“ DEMOCRIT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDRUSHKA spune:

Cred ca respectivul autor a vrut sa-si distreze cititorii decat sa-i informeze... adica in loc de partea academica a accentuat-o pe-aia de "entertainment". Sau poate ca face un experiment si vrea sa inlocuiasca unele legende urbane care circula cu altele... exact opuse. Sau poate vrea sa ne faca sa ne interesam, sa cautam..sa aflam.
Ca sa nu mai zic ca am sarit peste juma' de carte care dinamita toata istoria americana cu toate chitibusurile si faptele ei marete...pai daca se scot astea din cartile lor de istorie ca fiind neadevarate, se scoate si istoria din programa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DARAEL spune:

quote:

Cred ca respectivul autor a vrut sa-si distreze cititorii decat sa-i informeze... adica in loc de partea academica a accentuat-o pe-aia de "entertainment".

Si a reusit... daca nu altceva, sa scoata ceva dolari din afacere !!!

Singur, DARAEL
Ratacitor prin Lume
http://www.geocities.com/dara2el/

“A te invinge pe tine insuti este prima si cea mai frumoasa dintre toate victoriile.“ DEMOCRIT

Mergi la inceput