In loc de reclama; sondaj
Raspunsuri - Pagina 4
lily spune:
Pt mine cea mai mare bogatie sint oamenii pe care ii cunosc si multe informatii aflate de aici.
Pt sustinerea DC si pt a ajuta as putea plati suma in transe (am drum la banca lunar pt plata unui credit)
Nici publicitatea nu ma deranjeaza, o pot ignora daca am alergie la un produs!
Dar ar fi frumos sa ne intilnim in continuare toti indiferent de probleme.
Multumiri pt calauzire! 
maria m m spune:
Ceea ce acest site face pt mine,adica informatiile pe care le obtin de aici pretuiesc enorm
.
Nici pe mine,personal nu ma deranjeaza reclama deloc.
Ideea denisucai m-i s-a parut foaste buna,cea cu smsurile si costul lor.
Si daca nu platim acel 1 euro nu vom mai avea acces la site?
Eu as fii dispusa sa-l platesc.
maria,
de Paula
(1 an) si Miruna
(13 ani)
motanik spune:
Subscriu si eu la plata de 1 euro, desi nu stiu cum vom face noi cele din afara Romaniei acest lucru...Chiar de am plati o singura data pt un an de zile inseamna 12 euro, deci o suma cam mika sa o trimitem prin banca. Prin plic postal nu avem garantia ca ajung...Ideea cu sms0ul e super dar daca se poate sa faceti in asa fel incat sa putem trimite sms si cele din afara.
Sunt si eu de acord insa cu faptul ca poate unii nu vor putea plati (si nu trebuie sa spunem ca suntem oti peste medie sau daca suntem in alte tari avem neaparat posibilitatile financiare...multe persoane poate intra pe net de la munca!) asa ca forumul ar trebui sa ramana gratis, indiferent de contributii sau nu..Parerea mea. si nu va suparati pe mine.
Andra
http://community.webshots.com/album/170190778fEpvgj
Ramba spune:
quote:De acord cu Mickyyy, cu mentiunea ca pe mine nu ma deranjeaza reclamele si ca trebuie gasita o modalitate de plata simpla, eventual mai multe variante.
Originally posted by Mickyyy
1 euro pe luna nu mi se pare o suma uriasa, din contra, e mai mult decat simbolica, dar pe de alta parte nu mi se pare corect nici sa se taie accesul la forum celor care nu pot sau nu vor sa plateasca.
Oricum, solutii exista si in cazul "abonamentului", pot aparea membri "premium" si membrii "obsinuiti" (care sa nu plateasca). Iar pentru primii sa existe ceva in plus, de exemplu sa poata folosi optiunea de cautare in interiorul forumului (care exista pe vremea cand mi-am facut eu user aici dar intre timp a fost dezactivata si s-a inlocuit cu google, care nu e tocmai performant), sa aiba reduceri in folosirea punctelor, etc.
Sabina spune:
Ce e mai caraghios e ca tocmai eu, cea care a declansat toata nebunia asta, nu mai vad nici o reclama in bannerul mobil de la ora cand faceam intrebarea......
Sabina si
Sofia Galagia
www.desprecopii.com/forum/photo_album_cat.asp?sqldtl=834" target="_blank">Poze cu noi
Cele mai frumoase fete
marius spune:
Toate la timpul lor. Ceea ce vreau sa precizez insa cu toata seriozitatea este un proiect care sper sa prinda contur. Nu este deloc o noutate. Este insa o urgenta. In curand "Proiectul Paul".
Veve spune:
quote:
Originally posted by marius
Mai vine cineva cu mine?
Si io,si io!Ne luam si costume de baie
(respectiv shorturi roz
)?Salut ideea unei taxe accesibile,care sa sustina site-ul
!Orice mare iubire se cere intretinuta cumva!
Ideea cu linia telefonica e geniala!
Irina,veve & croko

pozici
liliana csaki spune:
quote:
Originally posted by Veve
[font=Comic Sans MS][maroon]Si io,si io!Ne luam si costume de baie(respectiv shorturi roz
)?
[b]Irina,veve & croko
pozici
Bey Veve, treaba ta daca vrei sa te duci si ce vrei sa iei cu tine da' ceteste te rog punctul ala din regulament cu "combateti idei nu..culori" Ce-ai dom'le cu coloarea?
Pozele noastre
vikinga spune:
quote:Loool Lorelei ca e 3€ si ceva pachetul de tigari, la automat chiar 4€
Originally posted by lorelei_19Sunt de acord cu plata (echivalentul a unui pachet de tzigari, daca stam sa ne gandimt), dar cred ca site-ul ar trebui sa ramana public si nu cu circuit inchis.
vikinga spune:
quote:Ajung in plic fara probleme in UE. Eu am trimis la Loerelei in Elvetia si stiu multe fete care au facut la fel. Luni eu am sa trimit un plic in Olanda(chestie hotarita cu ceva zile inainte de acest subiect), direct la administrator cu bani pt actiunea de Sf Andrei si din proprie initiativa pt site. Ca-l iubesc si merita
Originally posted by motanik
Prin plic postal nu avem garantia ca ajung...Ideea cu sms0ul e super dar daca se poate sa faceti in asa fel incat sa putem trimite sms si cele din afara.
. Eu chiar ma intrebam cum Dumnezeule mare supravietuieste fara reclama, fara nimic?!Vikinga& bb Aldo http://community.webshots.com/user/vikinga109