In loc de reclama; sondaj
Raspunsuri - Pagina 3
nadina spune:
quote:
Originally posted by Cristina
Eu cred ca ar trebui sa ramana si reclamele dar sa dam si cate 1 EUR pe luna pentru pusculita DC. Mai mult, ar trebui ca accesul pe acest site sa fie cu plata.
1 EUR = 40.000 lei = 1 sticla de Coca-cola
Cristina&Sanziana
Si eu sunt de acord. Mi se pare buna si propunerea Marinei, nu stiu cat de usor ar fi de pus in practica.
Nadina
dede spune:
quote:
Originally posted by symaco
marius da-mi un beep,vin si io cu voi!!
[ot] si eu, si eu ... da' unde ne duci, Marius?
[/ot]
alinamoro spune:
Nu ma deranjeaza reclamele,sunt de acord cu ele si sunt de acord sa dau 1 euro pe luna pentru DC.Daca s-ar putea prin SMS ar fi super.
Multumesc administratorilor acestui site pentru tot ce fac pentru noi.
Alina & Dragos
(2,5 ani)
pozici
gazi spune:
Reclama ok , dar de ce banner cu reclama politica ?
Sau facem cumva banner exchange cu site-ul lui geoana ( sic)?
Sabina spune:
Sa stiti ca nu toata lumea care are net e bogata.Eu am pt. ca prprietarul de la cafe-ul din bloc( parter) imi da si mie cu 350000 pe luna.
Si ce se intampla daca o luna poti sa platesti si altadata nu??
ramai fara DC?
eu sper ca mie sa nu mi se intample asa ceva, dar sunt si care nu au bani.
Incaodata, in principiu as plati, dar sa fie optionala plata si sa ai anumite avantaje din faptul ca platesti.
Sabina si
Sofia Galagia
www.desprecopii.com/forum/photo_album_cat.asp?sqldtl=834" target="_blank">Poze cu noi
Cele mai frumoase fete
lorelei_19 spune:
quote:
Originally posted by marius
Eu raspund cu DAAAAAAAA eu cred asta. Mai vine cineva cu mine?
Vin, sigur ca da, pana la capatu' lumii! Cum sa renuntz asha ushor la okii albastri???

Sunt de acord cu plata (echivalentul a unui pachet de tzigari, daca stam sa ne gandimt), dar cred ca site-ul ar trebui sa ramana public si nu cu circuit inchis.
Paul are nevoie de noi:
http://www.ana-design.ch/paul/paul.htm
Mickyyy spune:
Sabina, 1 euro pe luna nu mi se pare o suma uriasa, din contra, e mai mult decat simbolica, dar pe de alta parte nu mi se pare corect nici sa se taie accesul la forum celor care nu pot sau nu vor sa plateasca.
Oricum, solutii exista si in cazul "abonamentului", pot aparea membri "premium" si membrii "obsinuiti" (care sa nu plateasca). Iar pentru primii sa existe ceva in plus, de exemplu sa poata folosi optiunea de cautare in interiorul forumului (care exista pe vremea cand mi-am facut eu user aici dar intre timp a fost dezactivata si s-a inlocuit cu google, care nu e tocmai performant), sa aiba reduceri in folosirea punctelor, etc.
Mickyyy
si
Malina Ioana (31.03.2004)
Album Malina & www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34545" target="_blank">Povestea nasterii mele
denisuca spune:
Pai...
eu zic ca e bine sa contribuim cu un euro/caciula. DAR, asa cum spunea cineva inainte, ce se intampla cu cei care chiar nu isi pot permite sa plateasca acest "abonament" sau cei prea comozi sa mearga la banca pentru un euro? Si daca intr-o luna platesti abonamentul, dar uiti luna viitoare sau poate nu ai cum? Sau mai stiu eu... e complicat.
Eu chiar nu sunt impotriva reclamei, doar asta e mijlocul prin care ar trebui sa... nu sa supravietuiasca, chiar sa o "duca" binisor orice publicatie (fie ea si online), nu?
Propunerea mea ar fi sa existe in continuare reclame, dar si un numar de telefon sau / si un numar la care sa putem trimite un sms care sa ne coste, de ex., un euro. Si fiecare sa trimita cate sms-uri vrea, dar sa nu fie aceasta unica modalitatea de a mai intra pe forum.
...parerea mea ![]()
Denisa ![]()

sa nu ma uitati!