Ce ati face daca...?

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns energy spune:

da' ce, daca citesti ceva in carte tzi se opreste viatza-n loc?
ala care-a scris-o e si el un om ca totzi oamenii, cu doua maini, doua picioare, face si se poate insela ca oricare dintre noi.
Ce te-a apucat, ca sa zic? hai pupici si traieste-tzi viatza!

"Copiii au mai multa nevoie de modele decat de critici"
poze la http://community.webshots.com/user/energy1602

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Ce-i asta, un joc? Intrebi pt. ca te plictisesti sau care-i faza? Fa-ma sa pricep....Mai ales ca prima intrebare ai pus-o "asa"...???

Carmen si Iustin(5 iunie 2004)
Album IUSTIN

Mergi la inceput

Sau realizezi un sondaj de opinii....

Album IUSTIN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns n/a spune:

Nu intentionam sa supar pe nimeni cu subiectul acesta. Dar daca vi se pare prea morbid, prea pesimist, va rog sa-l ignorati sau sa-l inchideti.
Pusesem totusi intrebarile voind sa aflu...ei bine, planuri de viitor, planuri de viitor dar pe ce termen? Mai merita sa faci un copil stiind ca nu apuci sa-l vezi scolar, sa zicem? Sau sa stai ore intregi la serviciu ascultand idioteniile unui sef cand tu stii ca sunt ultimii tai ani si ti-i petreci astfel? In fine...
Mai bine inchideti subiectul. E irelevant.

http://www.warnerchappell.com/audio/ram/3014250.ram

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danat spune:

Buhuhuuuuuuu ! Eu sunt de principiu "nu vorbi/ gandi de rau, ca-l chemi la tine" asa ca, Doamne fereste! ptiu, ptiu, ptiu! Ce-ti veni maica?

Dana - mama lu' Radu Stefan

Poze la: http://community.webshots.com/user/danateu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elenalove27 spune:

vektros draga mea nu cred ca sa suparat nimeni , dar eu zic ca este tare greu sa deschizi un subiect asa ca sa afli doar niste informati dureroase.

Asa cum a spus si danat "nu vorbi/ gandi de rau, ca-l chemi la tine" asa ca, Doamne fereste!

Multa sanatate .

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19603" target="_blank">Povestea lui Alvaro-Daniel
web1-www.picturetrail.com/Elenalove27" target="_blank">web2-web3-
Halloween

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ja spune:

quote:
Originally posted by danat

Buhuhuuuuuuu ! Eu sunt de principiu "nu vorbi/ gandi de rau, ca-l chemi la tine" asa ca, Doamne fereste! ptiu, ptiu, ptiu! Ce-ti veni maica?

Dana - mama lu' Radu Stefan

Poze la: http://community.webshots.com/user/danateu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ja spune:

Stiu ca nu e chiar acelasi lucru..dar acu 1.5 ani mi s-a spus ca nu vom avea niciodata copii si azi sunt gravida
Dupa socul initial(saptamani de jale)am inceput a cauta solutii,analize,drumuri,sperante,deziluzii...
Daca totul ar fi esuat ced ca as fi luat situatia ca atare si mi-as fi continuat viata(5-13ani ..pot aparea solutii,daca pana acu nu exista)
Toti murim si unii pe nepusa masa,neavertizati...desi morbid poti alege o "parte buna "
Sper ca e doar o curiozitate a celei ce a postat mesajul

Mergi la inceput

Vektros draga, n-ai suparat pe nimeni. Totusi, daca stau bine si ma gandesc, nu cred ca ai spus "asa" degeaba intrebarea. Te macina ceva? Te putem ajuta cu ceva? Treci printr-o "pasa" mai proasta?
Si da, as face un copil, chiar daca stiu ca n-am sa-l vad pt. mult timp. Parca acum am siguranta asta? Numai Dumnezeu stie!
Pupici

Album IUSTIN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coral spune:

quote:
Originally posted by vektros

Nu intentionam sa supar pe nimeni cu subiectul acesta. Dar daca vi se pare prea morbid, prea pesimist, va rog sa-l ignorati sau sa-l inchideti.
Pusesem totusi intrebarile voind sa aflu...ei bine, planuri de viitor, planuri de viitor dar pe ce termen? Mai merita sa faci un copil stiind ca nu apuci sa-l vezi scolar, sa zicem? Sau sa stai ore intregi la serviciu ascultand idioteniile unui sef cand tu stii ca sunt ultimii tai ani si ti-i petreci astfel? In fine...
Mai bine inchideti subiectul. E irelevant.

Din punctul meu de vedere, m-as consulta cu viitorul tata si daca si el este de acord as face copilul. Niciodata nu stii cit traiesti, te poate lovi o masina , o caramida, o pisica neagra, viitorul e neprevazut.
Nu-ti place job-ul schimba-l macar sa-ti faca placere sa te duci.
Am in familie 2 exemple acum 19 ani exact la 2 luni inainte de a naste, matusii mele i s-a descoperit un cancer in faza IV, ultima faza e V si trecerea se face spontan de la o faza la alta. A nascut copilul, s-a tratat, i-au cazut unghiile, parul, moralul. Acum varul meu e student si mama lui preda. In ciuda tuturor pronosticurilor isi creste baiatul si viata lor e normala. Planurile lor sunt totdeauna pe termen lung.
Mamei, acum 13 ani i s-a descoperit o forma de cancer. 3 clinici diferite ne-au dat numai 6 luni, nici nu stiai unde sa te gindesti, a fost un fel de lupta cu minutele si viata. La 4 luni de la diagnostic si-a schimbat locul de munca si s-a luptat si cel mai important a sperat. Leac nu s-a gasit, dar traieste si are un echilibru formidabil.
Viata m-a invatat sa lupt chiar daca nu am nici o luminita de speranta, fa-ti planuri si traieste, bucura-te de fiecare moment.

There is a difference between knowing the path and walking the path.

Mergi la inceput