A iesit iar Bush?
Raspunsuri - Pagina 6
Oana_B spune:
Catalina, absentee ballots sunt listele pe care trebuie sa se inscrie cineva daca nu poate vota din diverse motive obiective iar daca cineva se prezinta la vot la o sectie si nu e inregistrat atunci se trece pe lista provisional ballot. Chestia asta din urma am inteles ca este destul de controversata ca se pot fura voturi asa, pentru ca sistemul de electori se bazeaza pe cati oameni sunt in fiecare stat de aia nici nu este numar fix ca oamenii migreaza tot timpul de colo-colo. Nu stiu mai multe amanunte.
Oana_B
cataghe spune:
Multumesc, Oana, m-ai mai luminat un pic.
To escape criticism: say nothing; do nothing; be nothing!
caro spune:
quote:
Originally posted by liris
si uite asa se mai naste un Michael Moore. sau un fervent adept.
Once a grump, always a grump
liris..... nu sunt nici michael moore nici un fervent adept.... sunt o persoana careia ii place sa se documenteze (analiza politica este un hobby pentru mine ca si goblenul...
) si sa filtreze informatia primita..... off topic: teoria conspiratiei nu trebuie eliminata din discutie in contextul geopolitic de astazi.... replica ta este demna de un bfervent sustinator ar partidului republican iar ironia nu face decat sa sublinieze obtuzitatea cu care sunt filtrate mesajele de cealalta parte a baricadei.O zi buna
liris spune:
la fel si aici, sunt pasionata de cum suntem manipulati mai ales. ai fi uimita sa afli cit de multe chestii nu-mi plac la Bush. insa aici este vorba de alegere si cred ca este mai bun ca, Kerry.
pe scurt: da avem filtre diferite si oricum inca de la inceput gindim foarte diferit.
nu vreau sa te conving, tu nu ma vei convinge si nici sa ne tot adresam mesaje nu cred ca-i prea minunat. asa ca sari posturile mele. cel mai bine.
Elenalove27 spune:
Eu sunt cu BUSH.
Nu stiu de ce dar ....sunt BUSH![]()
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19603" target="_blank">Povestea lui Alvaro-Daniel
web1-www.picturetrail.com/Elenalove27" target="_blank">web2-web3-
Halloween
narcisa spune:
Eu dupa ce am vazut luni seara pe Pro7 Fahrenheit 9/11, m-am tot intrebat cum ar fi fost 11 Septembrie 2001, daca n-ar fi fost Bush la conducere, un film care trebuie vazut.
Caro,
.
toate cele bune
narcisa x 
Patrick 29.06.2002 Vivien 27.01.2004
lu.more spune:
Bush va fi presedinte, indraznesc sa spun "ales ca si acum 4 ani".
Eu, una, ma infior.
« C’est une grande folie que de vouloir ętre sage tout seul. »
La Rochefoucauld
Oana_B spune:
Inca numara la voturile alea ca firesc tre' sa fie oficial dar astia de la Fox News spuneau ca chiar si dupa terminarea numaratorii "it won't make any much difference", adica n-are mare importanta ca tot Bush a iesit presh. Scorul actual este 269-242.
Oana_B
dcm spune:
quote:
Originally posted by caroquote:
Originally posted by liris
si uite asa se mai naste un Michael Moore. sau un fervent adept.
liris..... nu sunt nici michael moore nici un fervent adept.... sunt o persoana careia ii place sa se documenteze (analiza politica este un hobby pentru mine ca si goblenul...) si sa filtreze informatia primita..... off topic: teoria conspiratiei nu trebuie eliminata din discutie in contextul geopolitic de astazi.... replica ta este demna de un bfervent sustinator ar partidului republican iar ironia nu face decat sa sublinieze obtuzitatea cu care sunt filtrate mesajele de cealalta parte a baricadei.
O zi buna
Mama mandra de Dan Andrei (24/03/1996) si Thomas Adrian (18/01/2004)
http://community.webshots.com/user/lidia67
problema e de unde te documentezi! site-uri ca cel listat de tine in mesajul precedent nu sint tocmai modele de impartialitate si, mai ales, credibilitate. iar ca sa intelegi cum e cu disparitia job-urilor (majoritatea in manufacturing) din ohio poti citi business week (revista economica) si iti poti da usor seama, ca nu are nimic de a face cu presedentia, ci cu profits si share price si shareholders. adica, subiectul e money!!!!!!!!!