surprize - surprize
Raspunsuri - Pagina 2
acina spune:
Anul acesta de ziua iubitului meu am organizat o petrecere surpriza...la noi acasa.
Am vorbit cu toti prietenii sa-i refuze invitatia la petrecerea pe care o dadea el ...si s-au intalnit toti cu mine.
Am intrat in gasca pete el cu tortulet , lumanari sampanie poze...
A fost luat pe nepregatite si s-a bucurat mult...
Dar o sa retin si faza cu restaurantul si mersul legat la ochi...![]()
Anca
bibyrox spune:
quote:
Originally posted by SIMONABB
o fac eu din faina, nuci, cacao, unt, etc
La ce te-ai gindit nebuantico ?
Simona
http://community.webshots.com/user/simonabb

Tare rau faza!!!!!!!!!!Mai fetelor se apropie si ziua iubitului meu si... ma cam bate gandul la.. "hotel"-ul cu pricina...
Dati si voi nume..recomandari etc.Suna bineeeeeeee!
Pupici

"You only live once, but if you live right, once is enough!"

Roxxy
Daca vreti sa ne cunoastem :)
symaco spune:
eu ma gandeam ca anul viitor de ziua sosului sa-i platesc niste ore de-ale invatarii cu parapanta!isi doreste asa de mult sa zboare
si eu sunt total impotriva,dar micile visulete mai trebuie si implinite...macar odata la an!

bibyrox spune:
Neatza fetele cocheteleeee!!! Ce se mai aude Matusica??? Ai reusit sa gasesti ceva? Nu de alta..dar am si eu nevoie de idei!!! Ziua logodnicului meu e pe 23 Noiembrie.. 

Cele care ati facut surpriza cu hotelul... recomandati-ne si noua ceva!!!![]()
Va pupa fata!
Roxxy
paula2003 spune:
Te faci mai frumoasa ca de obicei si te imbrace in ceva sexi si usor si te duci unde scria cineva mai sus sau la munte, ... dupa buget.
Noroc

Sau daca ai ganduri serioase ii faci un copil si atunci il anunti.
paula2003
& alexandra 
http://pg.photos.yahoo.com/ph/alexa13tinta/
bibyrox spune:
quote:
Originally posted by paula2003
.......
Sau daca ai ganduri serioase ii faci un copil si atunci il anunti.

Pai..chiar daca as vrea si nu as avea timp..
Ziua lui e Martea viitoare!
Dar totusi o noapte la un hotel ceva... parca m-ar incanta!Pupici si astept propuneri!

Roxxy
bibyrox spune:
Hai ma.. ajutati o disperata!!!!!

Roxxy
matusica si BB Raul spune:
Hai sa va povestesc!!!!
Am mai postat subiectul asta pe un alt forum unde majoritatea raspunsurilor au venit din partea barbatilor. Nu is normali!!!! Toti vor sex, sex, sex....; mai multe femei odata, sex, etc

Atunci mi-am adus aminte ce vor defapt barbatii de la femeia de langa ei: gospodina in casa , doamna in societate si ...in pat.
Initial am zis ca voi inchiria o motocicleta de ziua lui dar vremea nu prea tin ecu mine. Asa ca el mai este inebunit si supa munte, zapada, schiat. ii voi lua o pereche de schiuri si de ziua lui ma imbrac in doctorita, il leg de scaun si .... Dupa asta ii voi da cadoul care stiu ca si-l doreste foarte foarte mult.
Asa ca va avea parte si de ceea ce isi doresc barbatii cel mai mult si va primi si un cadou care stiu ca si0l doreste si care ii va placea mult.
PS/; daca stiti de unde pot sa iau niste schiuri sau placa mai misto va rog sa-mi scrieti.