Ce v-ar impinge sa comiteti pacatul suprem?
Raspunsuri - Pagina 2
aura 1974 spune:
Atunci cind viata ta e in pericol , sau a celor dragi bineinteles ca as ucide.
De ce o spun cu atita siguranta? Foarte simplu, o spun pentru ca am planuito , am gindito in momentele in care viata mea a fost in pericol , atunci cind stateam cu frica in sin , atunci cind nu stiam daca voi apuca sa vad ziua de miine.E mai pretioasa viata mea decit a celui ce abuza de ea, a celui ce pur si simplu ma apuncteaza cu un pistol atunci cind ii tuna lui.E o pagina trecuta, superata cit de cit si multumesc celui de sus ca nu am ajuns la acest extrem.cuerpo sano , mente sana
szivarvany spune:
Pentru fie`mea si familia mea sunt in stare de orice. Nu aruncati cu pietre, asa simt eu.
Leoaicele Daria &
Giulia (16.08.2004.)
"La vita e` una bataglia, la morte un`avventura"
http://community.webshots.com/user/giulia16
oana cretu spune:
Pentru familie cred ca as face acest lucru, pentru ca iubirea e atat de mare, ca nu as suporta sa vad ca altii fac rau familiei. Sau, daca s-ar putea, as renunta la viata mea in favorea vietii lor.
oana si bebitza din burtica
(31s+)
"Si maine mai este o zi..."
http://community.webshots.com/user/oanacretu
mitub spune:
Nu stiu daca as fi in stare sa comit o crima. Legitima aparare...nu stiu, e posibil.
Ma rog insa sa nu ajung in conditii extreme care m-ar impinge la un gest necugetat.
Sa dea Domnul numai bine tuturor!
Boga
Kariris spune:
Nimic...nu cred ca as rezolva ceva in felul acesta, ba mai mult, dupa ce mi-ar trece impulsul de moment manat de razbunare sau durere extrema, cred ca as ramane cu un sentiment de culpabilitate toata viata.
Insa, instinctul de autoaparare, in functie de circumstante, nu stim niciodata pana unde poate merge... cine stie???
anangel_lexi spune:
Eu credeam ca pacatul suprem e sinuciderea, dar probabil ca stiam eu gresit... Si ca sa raspund la intrebare, indiferent ce s-ar intampla, nu stiu daca as fi in stare sa omor pe cineva. Sunt prea bleaga pentru asta:)
Sometimes I still lose my mind/ when life is cruel and unkind/ but it's when I suffer that I learn/in a repenting heart love will burn/oh I'm/ thanking blessed Mary for light divine
anda141 spune:
Hai sa va zic la ce ma gandeam eu . Eu conduc des masina personala, si tot mergamd ma mai gandesc : daca , Domane fereste, as da peste un copil pe trecere sau mi-ar sari in fatza, (eu avand copilul meu in masina de 9 luni ) , ma gandesc ca parintii respectivului copil ar fi in stare sa ma omoare sau sa-mi omoare copilul ( cum spuneati si voi ca ati face, nu) , atunci ce s-ar intampla cu mine fara copilul meu, sau cu copilul meu fara mine (daca unul dintre voi m-ar ucide pentru greseala facuta) . Acum puneti-va si voi in locul meu (ipotetic vorbind, nu mi s-a intamplat) .
Asa ca treaba cu ucisul e destul de delicata, normal ca asa gandim ca am face, asa gandesc si eu ca as proceda instinctiv, nsa nu stiu daca as avea puterea de a face asta,Doamne pazeste--ne , si judeca=i Tu pe cei ce fac rau!
Monica
si
ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert
smillaraaq spune:
Intotdeauna m-am gandit la asta si concluzia variaza. Uneori zic: da, as ucide (in cazuri extreme sau in legitima aparare), alteori imi spun ca n-as putea.
Totusi unii oameni sunt monstri, care lasati in viata nu fac decat rau! Dar nu eu am fost pusa sa-i pedepsesc - stiti ca se zice "razbunarea e a Domnului!"
Zic sa avem incredere in Dumnezeu si El nu ne va pune in situatii care sa impinga la pacatul suprem :)
energy spune:
m-ar impinge 2 situatzii (adik sa omor fara regrete si fara sa clipesc):
1. sa se intample ceva rau familiei mele (mai ales copilului) din partea unor "animale ale societatzii"
2. in legitima aparare
Ma cunosc bine si stiu ca as fi in stare (daca la nervi mari sunt capabila sa sar la bataie, constientizez ce s-ar putea intampla sa-mi vad puiul in pericol). N-am incredere DELOC nici in justitzia din Ro, nici in altele si cred ca in situatzii tragice si disperate EU trebuie sa actzionez in primul rand. Si ma mai gandesc ca starea de panica/disperare itzi da o fortza incredibila, pe care nu o ai in situatzii de normalitate.
Pe scurt: DA.
"Copiii au mai multa nevoie de modele decat de critici"
poze la http://community.webshots.com/user/energy1602
lulu75 spune:
Daca viata celor dragi mie ar fi in pericol, nu as sta cu mainile in san.
Luminita
http://photos.yahoo.com/lumylorv