Cutremur in Romania, zona Vrancea

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AC spune:

Si eu zic ca mai bine anunta cu sistemul acela .. dau ei cu sirena ....te plimbi cu vecinii decat sa stai in casa nestiutor...
Ce si pe aici anunta pericol de uragan... si nu stii unde pica exact doar cu aproxi, dar ce-i care stau acolo se pregatesc.

Maryam esti draguta... aveti voi nevoie de liniste si fara zgaltuituri.... asa sa va fie..ufff

Andreea si galusca Anne-Sarah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dena spune:

La ce ora a fost cutremurul?? Ziarele si jurnalul de pe TVR International nu au pomenit nimic de cutremur!!!!
Cum a fost in Bucuresti??

Denisa si bebica din burtica - 36 sapt.
"Nu ai pierdut daca ai cazut. Vei fi invins cu adevarat daca nu te ridici." G.Funakoshi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexxia spune:

Fetelor,
Eu, daca nu era sotul meu acasa nu ma prindeam ca e cutremur
pentru ca impreuna cu Rutica ( 3 ani si 3 luni ) ii aratam lui tati cum se face tae bo si ne zbantuiam destul de tare.
Sotul meu imi spune la un moment dat ca se intampla ceva si atunci observ si eu ca acvariul nostru face valuri, dar mi-a luat ceva pana sa ma dumiresc care e cauza :).
Rutica a fost o dulce, dupa ce s-a terminat cutremurul am linistit-o noi si i-am explicat ce s-a intamplat.
Inainte s-o culcam a vrut sa se roage. Si rugaciunea a sunat asa:
"Doamne ai tu grija sa nu cada blocu', ca daca cade venim pe capul Tau si stam mereu"
Cu drag
Alexxia

Lumea este plina de frumusete atunci cand inima este plina de dragoste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Veve spune:

quote:
Originally posted by alexxia

"Doamne ai tu grija sa nu cada blocu', ca daca cade venim pe capul Tau si stam mereu"

Dragalasa de ea!

Irina,veve & croko
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Julie spune:

Info cutremure aici:
http://neic.usgs.gov/neis/bulletin/
J.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viorela hoff spune:

Danke Julie pt. link!
Sper ca la Timisoara nu s-a simtit prea tare, pt. ca mama mea este singura!
O sun dimineata.
Vio

http://community.webshots.com/user/famhoff

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryam spune:

quote:

Fetelor,
Eu, daca nu era sotul meu acasa nu ma prindeam ca e cutremur
pentru ca impreuna cu Rutica ( 3 ani si 3 luni ) ii aratam lui tati cum se face tae bo si ne zbantuiam destul de tare.
Sotul meu imi spune la un moment dat ca se intampla ceva si atunci observ si eu ca acvariul nostru face valuri, dar mi-a luat ceva pana sa ma dumiresc care e cauza :).
Rutica a fost o dulce, dupa ce s-a terminat cutremurul am linistit-o noi si i-am explicat ce s-a intamplat.
Inainte s-o culcam a vrut sa se roage. Si rugaciunea a sunat asa:
Cu drag
Alexxia

Lumea este plina de frumusete atunci cand inima este plina de dragoste

este surprinzator cat de inteleapta este aceasta mica printesa,cred ca muream de ras daca eram in locul tau,Al hamduALLAH ca avem acesti copii ,ca ei exista si ei pot fi atat de frumosi,de curati, ca pot emana atata fericire.Iti doresc, va doresc tuturor sa va bucurati de puii vostri in liniste si pace.

"ZAMBESTE, MAINE VA FI MAI RAU"
maryam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ane2 spune:

noi acum am aflat ...cat de grav a fost???????

Anita si Rachella -17.o1.2004http://community.webshots.com/user/sugarbabe134

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elenalove27 spune:

quote:

Pupam si noi pe Rutica si ne rugam si noi cu ea ca ne place muuult de tot cum se roaga ea mititica

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19603" target="_blank">Povestea lui Alvaro-Daniel
web1-www.picturetrail.com/Elenalove27" target="_blank">web2-web3-
Pozici-9luni!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lia spune:

astept cu nerabdare ora 7 am in tara,sa-i sun pe ai mei.in momente de felul asta ma simt teribil de vinovata ca-s atat de departe..

Mergi la inceput