rugaminte catre un moderator de pe forum
Raspunsuri - Pagina 2
eLaura spune:
Dana2002, felicitarile mele! Daca ar fi mai multe ca tine nu ar mai exista probabil copiii strazii, dezechilibratii psihic si handicapatii fizic care suporta lipsa de discernamant a celor ce le-au dat nastere sau pur si simplu nu ar mai exista copii nefericiti, care inca de la intrarea in lumea asta sunt nedoriti chiar de cele ce le dau mastere (cum, naiba, sa fie dragi altcuiva?!?!) Normal si bine este sa ai un copil doar cand esti pregatita DIN TOATE PUNCTELE DE VEDERE! Se intampla adesea altfel si atunci singura ce poate aprecia situatia sub toate aspectele este cea in cauza!
Hai sa fim drepte si "sa arunce cu piatra doar cea fara de pacat" (si nu ma refer strict la un avort ci la orice fel de actiune care unei femei ii poate parea corecta dar alteia, nu! )!
Laura, mama lui Catamic
Maruta spune:
din pacate pe acest forum sunt multe femei care incearca cu disperare sa aibe un copil ... si nu reusesc ... si eu ma numar printre ele ...
desi acum sunt gravida ... si-mi doresc din tot sufletul ca bb meu sa traiasca ... ma gandesc cu amar la ceilalti 2 bb pe care i-am pierdut ... si-mi aduc aminte cum plangeam in sala, inainte de curetaj (aveam sarcini oprite in ev) ... si vedeam fete care faceau curetaj nu de nevoie ... asa hotarau ele ... si plangeam pentru ca nu intelegeam de ce eu care as fi vrut sa-l pastrez ... l-am pierdut ... si altele ...
dar in acelasi timp mi-am adus aminte de ce mi-a s-a intamplat acum 9 ani ... da, desigur am facut un avort ... intotdeauna am fost calculata, inainte de a-mi incepe viata sexuala am fost la cabinetul de planificare familiala ... la inceput am luat anticonceptionale, pe urma am continuat cu foite ... ei bine ... intr-o zi in loc sa pun foita care se topea, am pus hartia dintre foite ... si inevitabilul s-a produs ......
chiar si acum cand am probleme ... nu regret de alegerea facuta ... acel copil nu ar fi avut nici un viitor ... nu poti sa infrunti viata singur, si eu as fi fost singura ... parintii mei m-ar fi renegat ... si atunci va intreb eu .... de ce sa te chinui o viata intreaga ??? de ce sa chinui un copil care nu are nici o vina ???? cu ce l-as fi crescut ? ce educatie i-as fi dat ?
asa ca "accidente" se pot intampla ... ca sa nu-mi spuneti ca nu vi s-a rupt niciodata vreun prezervativ !!!!
pe cand fumatul ... este intradevar o crima !!!
poate ca stiu cel mai bine cate scuze isi poate gasi un fumator ... pentru ca am fost fumatoare inraita .... dar nici o scuza nu-si poate gasi o mama ... una care decide sa-si pastreze copilul si ...... incredibil dar alege sa-si supuna copilul unui asa mare risc ... ca la loterie ...
dana ... nu m-am putut abtine de la comentariu ... stiu ca ti-a fost greu in decizia pe care ai luat-o ... dar mai bine o femeie hotarata care stie ce vrea .... decat una care se ascunde dupa deget si spune "am fumat toata sarcina si am un copil de 3.700 si e asa de sanatos ..." .......sa dea Dumnezeu asa sa fie ... ca acel copil nu merita sa i se intample nimic rau ... dar oare asa sa fie ?????
Mamicilor fumatoare ... voi ati citit domnule ce scrie pe pachetele de tigari pe care le fumati cu atata inversunare ???????
TUTUNUL DAUNEAZA GRAV SANATATII !!!
FUMATUL IN TIMPUL SARCINII ESTE PERICULOS PENTRU COPIL !!!
nu vrea sa supar pe nimeni si nu fac nici o aluzie personala ...
atat doar ... nu mai dati cu pietre ... nu sti niciodata ce-ti rezerva viata !
Maruta
7 sapt.
DPN 19 iunie 2005; UM 12.09.04
marius spune:
Viata te-a facut mai inteleapta! Din fericire sau nefericire de cele mai multe ori dam cu capul, ne doare sau chiar trecem peste insa ... devenim mai cumpatati, mai experimentati. Multa sanatate si incredere. Va fi bine.
Marius
Ioana75 spune:
danna2002

!
Lasa supararea
! Important e sa inveti cit poti sa spui fara sa ti se urce lumea in cap. Am patit-o si eu acum o luna, cind m-a impins
sa scriu cit am dat pe un articol pentru nunta ... In citeva ore deja eram catalogata in fel si chip, nimeni se pare ca n-a inteles de ce era important pentru mine sa am un lucru de o anumita calitate. Eu am dat doar o informatie persoanei care a intrebat, n-am supus raspunsul aprobarii generale
. Asa ca mi-am promis ca nu mai scriu nimic legat de bani pe forum
.
Ioana