CRIMINALII TRAIESC PINTRE NOI! RUSINE!

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns icradulescu spune:

au luat legatura cu mine cei de laJurnalu si le-am dat tote detaliile si ma mai intereses

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aprilie spune:

Dumnezeu sa-l ierte si sa-l odihneasca pe copil, m-a intristat mult povestea vietii lui...

Am vrea sa stim cu totii cum se numeste vecinul care l-a batut si la fel numele politistilor batausi !

In astfel de cazuri extreme trebuie anuntata presa ... ca la Politie nu poti merge ca deh,corb la corb...

Suna si la "Ziua", la "Romania Libera", poate cineva va face lumina (si dreptate, de ce nu) in acest dureros caz.

Aprilie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desprecopii spune:

ah ce poveste trista! este miscator. cum e posibil asa ceva intr-o tara civilizata?

- daca vrei sa pui poze, pune - vom fi cu totii si mai tristi.

Dumnezeu sa il odiheasca in pace!

Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns icradulescu spune:

madeline intra te rog pe Chat!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Manolache spune:

Imi pare rau de ce vad aici , si desi nu imi vine sa cred ca asa ceva se poate intampla in Ro lui 2004 , sunt constient ca e adevarat. Ce m-a intrigat cel mai tare la acest subiect foarte trist de altfel a fost prima reactie care a avut loc, cea a korinnei, care foarte "afectata" de subiect , a fost in primul rand tentata sa suspecteze. Korinna , fara vreun motiv aparte scriu si eu acum PRIMUL meu mesaj pe acest forum , pana acum am fost doar spectator, si cu tot respectul , aceasta suspiciune tipica as putea zice, romanilor , si sarcasmul care o acompaniaza intotdeauna , nu cred ca au ce cauta intr-o discutie in care subiectul e un suflet omorat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns casandra spune:

Nu, nu trebuia batut, trebuia chemata politia care nu trebuia sa il bata. Bataia nu ajuta la nimic. Din pacate, bataia ca mijloc de corectie aplicata copiilor, si mai ales copiilor altora, e destul de folosita in Romania, desre alte locuri nu vorbesc, ca nu stiu.
Am copilarit la curte, iar unul dintre vecini avea o buna bucata din curte cu vita de vie. Intr-o toamna, un copil a sarit gardul dupa struguri. Vecinul meu a pus cainele lup pe el si l-a batut cu cureaua pana l-a lasat lat. Nu l-a omorat, parintii copilului nu au putut protesta in nici un fel pentru ca vecinul avea relatii foarte sus puse. N-am putut intelege cum un adult poate sa bata in halul ala un copil, doar pentru ca a poftit la struguri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Foarte trista scurta viata a acestui baiat Dumnezeu sa-l odihneasca in pace. Cum spuneti ca predat politiei, dar in cazul de fata politia a fost chemata si au continuat bataia!Nu putem alcatui povestea tragica acestui baiat eventual cu pozele pe care Madelain le are si sa trimitem cu toti sub forma de email televiziunilor si ziarelor, pt a face acest lucru cunoscut tuturor? Poate asa se vor simti cei din politie si vor face ceva sa traga la raspundere pe vinovat. Trebuie ca macar vinovatii sa plateasca, cu toate ca acum totul e prea tirziu pentru Andy.Vikinga& bb Aldo http://community.webshots.com/user/vikinga109

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aurelia spune:

Poate ca a incercat sa fure pentru ca-i era foame !!!!!!!
Realizez cu zi ce trece ca devenim din ce in ce mai bestii si mai salbateci decit animalele!!!!!!
Plus sentimentul de mama se accentuiaza plus de cealalta parte a barierei devenim fiare !!!!!
Ne mai miram ca icoanele au inceput sa plinga cu lacrimi de singe!!!
"Unde esti tu Tepes Doamne?"

Aura&Luca,2 ani si 7luni!
"Daca dragoste nu e nimic nu e"
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/aurasupacurasu/album?.dir=/a58e

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana cretu spune:

Poate, cu ajutorul informatiilor care le avem de la icradulescu si cu pozele de la madelaine, si poate ne ajuta si adrianangi cu inca o vorba pe la "Jurnalul national", se poate rezolva ceva. Pacat ca inca se mai ajunge la astfel de lucruri in Romania. Asta m-a facut sa ma gandesc la timpurile de dinainte de Revolutie, si pe zi ce trece am impresia ca acei oameni acre si-au dat viata in aceasta revolutie din '89 au facut-o pentru nimic. Daca lasam acesti criminali sa scape acum, poate ca vor mai fi si alte victime din mainile lor. Trebuie sa ne adunam "fortele" sa facem ceva in acest sens. Dumnezeu sa-l odihneasca in pace!

oana si bebitza din burtica (30s+)
"Si maine mai este o zi..."

http://community.webshots.com/user/oanacretu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamicaluitheo spune:

Am urmarit acest subiect de cand l-a postat ic.

cuvintele sunt de prisos.......dar nu ma mai mira nimic ,. absolut nimic.
criminalii nu sunt pedepsiti, iar cei care fura o coaja de paine sunt ucisi.........trist, dar adevarat.
trebuie sa facem ceva, ic chiar nu a fost niciun martor, nici macar un prieten de al lui andy?
nici un alt vecin intreg la minte?

Madelaine scrie si tu cu litere mici, ca o sa credem ca tipi la noi, no offense plizz.

andreea mami lui theo si florin

Mergi la inceput