CRIMINALII TRAIESC PINTRE NOI! RUSINE!

CRIMINALII TRAIESC PINTRE NOI! RUSINE! | Autor: icradulescu

Link direct la acest mesaj

locuesc in Salajan,in fiecare zi cand ajungeam in parcare gaseam un baiat al strazii foarte cuminte avea grije de masini si primea ceva de mancare sau ceva banuti cu surprindere aflu Duminica ca a murit am fost foarte iritat si m-am interesat cum,incredibil a fost sa aflu ca a fost batut de un locatar dar si mai surprins am fost cand am aflat ca la interventia politiei pentru aplanarea scandalului acei oameni care-i platim si care asteptam sa ne ocroteasca l-au batut pana au rupt totul in el ficat splina tot la care peste 3 ore a murit am ramas foarte indurerat de acel copil mai ales ca si eu am crescut pe strada intrebarea mea este:oare va fi o ancheta oare va fi cineva tras la raspundere?NU ESTE FINA LOR CA TRAESC PE STRADA DEACEEA CAND PUTETI AJUTATI-I SUNT SEMENI NOSTRI SI MERITA MULT MAI MULT DEACEEA INAINTE DE A ADUCE PE LUME O FIINTA GANDESTE-TE BINE!!!!!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns korinna spune:

Ceea ce povestesti tu..este desigur foarte trist...e regretabil
Insa ma intreb cum prima ta postare e exct acest subiect incisiv??!!!Si plin de greseli..??!!!
Oricum..daca ceea ce ne spui..e real...e pacat de sufletul ala!!!

Corina mamika de 2 baietzi

http://community.webshots.com/user/korinnay

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns casandra spune:

E foarte trist ceea ce spui si, din pacate, cred ca poate fi adevarat.
Saracul copil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns icradulescu spune:

sunt foarte intrigat de ce s-a intamplat si imi pare foarte rau de acel copil!asata a fost si intamplarea sa fie si prima mea iesire pe forum!si nu cred ca se poate minti referitor la un astfel de subiect(deca ceea ce ne spui este real)!UNDE AM GRESIT Korinna?????

Mergi la inceput

sunt foarte intrigat de ce s-a intamplat si imi pare foarte rau de acel copil!intamplarea a fost sa fie si prima mea iesire pe forum!si nu cred ca se poate minti referitor la un astfel de subiect("deca ceea ce ne spui este real")!UNDE AM GRESIT Korinna?????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaT spune:

Nu cred ca a murit numai ca era de pe strada, zi de zi se intampla astfel de nenorociri... nu stiu de ce se intampla sau mai bine zis de ce oamenii sunt atat de rai... imi pare rau pentru el!

4 ani - februarie 2004
http://community.webshots.com/user/cristinat7

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alibaba spune:

...cum se numea baiatul?... stii numele locatarului care l-a batut ? dar politistii , cine erau , de la ce sectie? , trebuie sa existe un dosar, e imposibil sa se musamalizeze asa ceva... nu putem spune ca ne pare rau si gata ... poate reusesti sa atragi atentia presei asupra incidentului

... mai scrie-ne....

Mergi la inceput

da draga madeline de Andy este vorba!am lacrimi in ochi dar nu am nici o putere l-am ajutat cat am putut in fiecare zi i-am dat mancare bani si ma intelegeam super cu el!era un baiat deosebit era cel mai bun "prieten" al baiatului meu

Mergi la inceput

Cati ani avea copilul? Cum sa bati un copil in halul asta? Politistii l-au batut?

Mergi la inceput

avea in jur de15 ani si l-au batut si la batut si un locatar si plitia

Mergi la inceput

Si ce se poate face? Trebuie facut ceva.

Mergi la inceput