Pentru fetele din strainatate !
Raspunsuri - Pagina 2
AC spune:
Bursa de teza de doctorat in Olanda, printul, job eu intr-o tara, el intr-alta...job amandoi in a treia tara.. si inca ne mai arde de colindat cu planuri europene.
Andreea si galusca
Anne-Sarah
dianapatrik spune:
Eu l-am cunoscut pe sotul in decembrie ,in ianuarie am venit la el in vizita,vizita s-a continuat cu o casatorie in mai,iar in ianuarie anul urmator a venit pe lume si bebita.
Vreau sa-ti spun ca nici in strainatate nu e viata prea roz.
Sper sa ajungi sa-ti indeplinesti visul de a ajunge pe alte meleaguri.
diana&patrick
aschiutza spune:
Eu am primit o bursa Socrates in ultimul an de master, pe urma am cautat tot aici un doctorat. Cind eram la doctorat (pe care l-am terminat in mai) am cunoscut pe actualul meu sot si ne-am casatorit
(mai sa fie citi printi Charming pe aici
).
Da-ne mai multe amanunte despre tine, ca sa putem sa-ti dam sfaturi potrivite pt tine ( de ex. virsta, daca esti la studii sau ce meserie ai).
Impotriva prostiei, zeii insisi lupta in zadar
motanik spune:
Aniela23, subscriu la ce ai zis. Dorul de casa e ucigator. mai ales daca lasi in urma o familie de care nu ai fost niciodata inainte despartita si niste prieteni pe care ii aveai de la 2 ani....Noi vrem sa stam aici cat sa avem bai sa ne terminam casa si sa punem ceva de-o parte si apoi tot in Romania...ca acasa nu e niciunde!
Andra
http://community.webshots.com/album/170190778fEpvgj
liliprejbeanu spune:
Servus!
Iata pe scurt ultimii 6 ani din viata mea
:
Pentru mine si sotul meu totul a inceput de la studii. Am inceput cu un stagiu de master de 3 luni, apoi o teza de 3 ani si inca 2 ani de post-doc. Cand am dat sa ne intoarcem in tara toti ne-au crezut nebuni de legat
! In cele din urma ne-am zis hai sa ne exilam in Fr daca cei din tara nu vor sa auda de noi!
Cat vom sta pe aici numai Bunul cel de Sus stie
!
Liliana
Otilia spune:
La mine uite cum a fost, am plecat la risc, dar cine nu joaca nici nu cistiga:
www.desprecopii.com/INFO.ASP?id=517" target="_blank">Cum am inceput o noua viata...
...si bafta! 
~Otilia&LaAdelita~www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Otilia" target="_blank"> 
www.desprecopii.com/INFO.ASP?id=451" target="_blank">Povestea nasterii Adelitei
oz spune:
eu am plecat imediat dupa liceu in Germania, puteam sa raman pentru ca eram etnic german si aveam majoritatea rudelor acolo, intentionam sa merg in continuare la scoala. Mi-a placut enorm dar m-am intors pentru ca nu puteam sa il aduc pe prietenul meu (acum sotul meu) si pentru ca am crezut cu adevarat in Romania dupa revolutie, am crezut ca se va schimba si am vrut sa pun umarul la viitorul tarii
. Am inceput facultatea in ro, ne-am casatorit, in fiecare an era tot mai clar ca nu sunt sanse ca lucrurile sa se indrepte si ca locul meu, al nostru nu este acolo. Cand am terminat scoala am depus actele pentru emigrare in Australia si am ajuns aici ca si rezidenti permanenti cu toate drepturile.
crism spune:
Eu am plecat cu bursa la un colegiu in Kentucky. Acolo l-am intalnit pe Printul meu Charming(american). Ne am casatorit si facut 2 pui micuti. 
SOLA SCRIPTURA! SOLI DEO GLORIA! SOLO CRISTO! SOLA GRATIA! SOLA FIDE!
orchid spune:
Eu am inceput viata de la capat de trei ori in trei tari straine. Dupa casatorie am locuit impreuna cu sotul meu in Germania. Lui Germania nu-i placea si atunci am hotarat sa emigram in NZ. Dupa 3 ani de stat in NZ timp in care el a lucrat din greu iar eu am studiat am decis sa "ne mutam " in Australia. Trei inceputuri - toate au fost grele- dar am invatat cate ceva din fiecare - cand am mers in Germania nu stiam de loc germana
- acum sunt profesoara de Germana si Science la un liceu din Australia. In NZ am hotarat sa mai studiez pentru a stapani limba engleza bine si a gasi un job bun usor.
Cand am venit in Australia am gasit job imediat dar constat ca nu imi place ceea ce fac si atunci am hotarat sa mai studiez 2 ani ( distance education) si sa ma reprofilez.
Asta a fost "in a nutshell" viata mea/noastra in ultimii opt ani.
Poti citi printre randuri ca am fost manati de ambitie sa putem depasi clipele de deznadejede, noptile de nesomn din sesiune, stresul de zi cu zi. Am reusit cu ajutorul lui Dumnezeu, El a fost alaturi de noi si ne-a ghidat prin tot ce-am facut.
Mult noroc iti doresc Ramonika
hanako2004 spune:
BUNA
EU acum 2 ani in urma venisem cu contract de 6 luni sa lucrez,nu dupa mult timp la-am cunoscut pe FUJIO
am prietenit 1 an de zile dupa care ne-am decis sa facem ceva cu vietile noastre!!!
plecasem in romania dupa 10 zile venise si el ,mi-a cunoscut familia dupa care ne-am intors in japonia.
in 2 saptamani ne-am casatorit si dupa doua luni am aflat ca vom avea un bebe
ohashi irina