Mamici de ianuarie-februarie 2005 (48)
Raspunsuri - Pagina 9
simonadinca spune:
Neata!
Cristina, ai grija de tine... Imi pare tare rau de ce s-a intamplat...
Amaya?
Irinel, pe baricade?
Lali, salutari de la Horia... Mi-a vb tare frumos despre sotul tau cel inteligent (singurul).
pupici
simona, 26 sapt.
dr. Radoi, Municipal, CEZARIANA
tomasa spune:
Prezent la apel Simona
!
Irina, 28+ sapt.
Dr. Radoi, Spitalul Municipal
Irina burticoasa si copilasul cuminte din burtica
cocolino spune:
Oana, spune-mi ti s-a intimplat daca ai avut glicemia mica sa te ia cu ameteli si stari de voma? Ma gandesc ca poate starile mele se trag si de la o glicemie mica,tinand cont ca ultimele analize mi-au aratat o glicemie sub limita minima...
Coca 27 saptamani si
dragalasa
- Dr. Ion Ionut - Giulesti
http://community.webshots.com/user/cocolino131
crinuta spune:
Buna fetelor. Eu tot nu am inteles ce s-a intamplat cu Cristina M. Oricum, sper sa isi revina cat mai repede.
Ingerasu, chiar daca avem noi DPN pe 31 dec, sansele sa nastem chiar atunci sunt foarte mici.
Eu chiar ma gandeam ca daca ma decid pana la urma pt nastere naturala cu epidurala, prefer sa imi provoace nasterea mai devreme cu cateva zile. Il conving eu pe Nayel, ca doar e revelion, nu?
Aoleu, acum mi-a zburat gandul la sampanie, vin. Am innebunit in sarcina cu poftele astea. Am ajuns sa numar saptamanile pana voi putea si eu bea sampanie.
Coco, daca ti-e rau, nu era mai bine sa stai acasa?
Nu stiu cum dormiti voi, insa eu sunt terminata de oboseala. Nu prea ma odihnesc noaptea, merge de 5,6 ori la toaleta, iar toata ziua sunt nauca.
Pe langa asta iar am probleme cu nasul infundat, desi raceala a trecut, si nu ajuta decat picaturi Olynth pt copii. Daca pun picaturi din apa de mare nu am nici un rezultat.
Chiar ma gandeam Amaya ce faci tu cu nasul infundat, ca stiu ca aveai si tu aceeasi problema. Stii cumva, Flixonase se gaseste si in Ro?
Cornelia, nu ai auzit beep-ul aseara?
Lali, cat de scurt era colul?
pupici
Crinuta si bb din burtica 30+ saptamani
Dr. Nayel, CFR2
cocolino spune:
Crinuta, ar fi fost mai bine sa fi stat acasa,insa mi-a venit rau tocmai cand am ajuns la sv...si mi-e atat de rau ca nici nu pot sta in picioare...
Coca 27 saptamani si
dragalasa
andrutza spune:
Mai fetelor, am aflat si eu acum de CristinaM si sunt socata. Tocmai cand ma laudam la sotul meu ca toate fetele de pe forum suntem bine... Sper sa reuseasca sa isi revina cat mai repede, sa aiba puterea sa o ia de la capat si incredere ca va fi totul bine la a doua incercare. Chiar nu imi vine sa cred...
Eu am fost sambata la doctor si mi-a spus ca fetita mea a ajuns la 1kg si 3g
, dar fraiera de ea sta tare incomod, cu capul sus, fundul jos si picioarele tot sus. Pe langa asta, mai e si rusinoasa, ca a vrut sa ii faca o poza si mai intai si-a dus manutele la fata si dupa aia s-a intors cu fata spre interior. Asa ca n-am avut noroc de poza de aceasta data. M-a chemat peste o luna pentru ca a spus ca sarcina merge perfect ![]()
![]()
si nu e nevoie inca de vizite la 2 sapt.
Ieri a miscat super mult toata ziua, isi plimba piciorusele si capul prin burta mea de se vedeau galme care traversau burta
In concluzie, am vizat noaptea ca trebuia sa particip ca observator la o operatie - nu stiu ce mi-a venit - si ca fetita mea scotea manutele prin burta si eu le apasam inapoi de frica sa nu iasa prin piele
Pe urma m-am linistit ca m-am gandit eu in somn ca uterul e destul de gros ca sa se intample chestia asta.
Shobo, scrie-mi si mie un PM cu amanuntele ultimei vizite la Tutunaru de sambata, ca n-am mai schimbat impresii de mult si-mi lipsesc.
Andrutza si bebelusa 
28+ sapt. - dr. Tutunaru - Elias DPN 13-15 ian. 2005
http://photos.yahoo.com/andrapg
cocolino spune:
Crinuta, ptr nas infundat incearca strepsils ptr nas si gat..Mie dr mi-a spus ca am voie pana la 5-6 tablete /zi. Sau vezi ca exista creioane mentolate nazale..Poate te ajuta..
Coca 27 saptamani si
dragalasa
coraly spune:
Crinuta, eu stiam ca si daca alaptezi nu ai voie sa bei alcool...:) si eu am cateodata o pofta...
Fetelor, o prietena de-a mea a nascut miercuri si a fost foarte nasol, pana la 8 cm a zis ca a fost foarte suportabil, dar de la 8 la 10 cm contractiile erau nasoale rau, si in plus, in loc sa dureze 20 min, expulzia a durat la ea 3 ore, copilul nu a vrut nici cum sa iasa...Saraca, e terminata, o doare foarte tare taietura de la epiziotomie, a facut hemoroizi de la atata scremut si i s-au si iritat sanii foarte tare...toate sunt pe capul ei...eu cand aud chestii din astea ma apuca groaza...
Coraly, 30+
cocolino spune:
Andrutza, tu unde ai facut ecografia la care ti-a spus greutatea printesei? La un eco normal? sau a fost morfo???Ptr ca si eu sunt curioasa sa aflu cat mai are bibicu meu... Bibicu o alinta tati al ei...![]()
Coca 27 saptamani si
dragalasa
coraly spune:
Legat de nasul infundat, si eu am ramas cu problema asta dupa raceala. Dar m-am gandit totusi ca nu e normal si mi-am luat o secretie faringiana. Din pacate am streptococ beta hemolitic, ceea ce e destul de nasol in sarcina, si azi ma duc la medic sa vad ce-mi recomanda.
Coraly, 30+