Mamici de ianuarie-februarie 2005 (48)
Raspunsuri - Pagina 8
ixxi spune:
Buna dimineata...
Am racit 

, ma doare gatul si capul, iar nasul parca este un gogosar....
si nu pot lua mare lucru....
imi vine sa-mi
colegii de serv. si
pe sef, ca ei mi-au dat vizoza asta nenorocita.
ixxi si
persicuta 24+
dr Calaras
http://community.webshots.com/user/ixxi
cocolino spune:
Ixxi, bea multe ceaiuri cu miere si multa lamaie...
Coca 27 saptamani si
dragalasa
- Dr. Ion Ionut - Giulesti
http://community.webshots.com/user/cocolino131
adana spune:
Buna dimineata fetele burticoasele.
Imi pare rau pt CristinaM.Sper sa aiba puterea sa treaca peste toate.
Oanama bucur ca esti mai bine si ca esti optimista.
Coconu cumva esti obosita si de aceea ti-e rau?
Fetelor aseara am avut dureri de burta cam nasoale asa cam ca si durerile de menstruatie.Burtica nu mi s-a intarit.Sa fi fost contractii?
Pe bebe meu l-am pirit ieri ca nu prea misca tare adica nu da suturi prea tari si aseara m-a bombardat cu niste suturi mama-mama.Si in dimineata asta e foarte activ.Bebe meu misca mai mult jos in burtica.
adana 29+ saptamini
ingerasu spune:
Neata matinalelor, ce de vesti....
Alina Maria, sa-ti traiasca fetita si sa fie sanatoasa.
Shobo, imi pare rau de acea fata dar asa se intampla cu "marii" docotri. Eu nu am fost pacienta lui Marinescu ci a lui Niculescu. Si mie mi-a zis de la bun inceput ca nu vine la nastere - acesta este riscul cu marii docotri sau cu cei plini de titluri (profesori, conferentiari) si de aceea m-am orientat catre alt docotr care stiu ca vine la nastere. Acum sa si vedem daca o sa fie asa ca la DPN-ul meu cam greu.
Crinuta si mie mi se "mutase" placenta datorita cresterii uterului in dimensiuni si la 22 de saptamani era fundic lateral-dreapta.
Lali vad ca te alaturi tro-ului nostru: Oana, eu si Crinuta si o sa fii pe baricade de Revelion.
Camitzu daca mai vorbesti cu CristinaM te rog eu transmite-i toate cele bune din partea noastra si multa putere de a trece peste acest eveniment. Dzeu sa o ajute sa treaca mai repede peste asa o pierdere si sa o vedem iar grvidutza la un alt grup de fete.
"ingerasele" 30+ saptamani DPN 31.12.04
Dr. Ion Ionut - Giulesti
Ingerasele pozate
cocolino spune:
Vaaa, eu acum am citit ce-a patit Cristina M.. Imi pare nespus de rau si cred ca nu e usor sa ai parte de asemenea evenimente.. Personal nici nu stiu ce ar trebui sa-i spun in astfel de momente..Oricum trebuie sa incerce sa fie tare si dupa cum spune vorba aceea:"Ridica-te si mergi mai departe"... Insa atunci cand va putea ,asteptam sa aflam si noi ce s-a intimplat...
Coca 27 saptamani si
dragalasa
- Dr. Ion Ionut - Giulesti
http://community.webshots.com/user/cocolino131
adita spune:
Fetelor, voi ce stiti, e obligatoriu sa iau fierul inainte de micul dejun, cum scrie pe prospect? nu stiu care e motivul, dar daca il iau pe nemancate imi vine rau de tot sa vomit
amary19 spune:
Hello gravidutzelor!
Vai ce mult ati scris in WE acesta.
Camitzu ma bucur ca am auzit vesti despre tine. Mai ales ca sunt bune.
CristinaM imi pare tare rau pentru tine. Fii tare!
amary
Dr. Ion Ionut - Giulesti
amary19 spune:
Adita eu iau fier de la 17 saptamini. Si in analize s-a vazut o imbunatatire.
Eu il iau pe stomacul gol si apoi maninc imediat. Ce stiu sigur este ca nu trebuie sa bei imediat lapte. Pentru ca ii estompeaza efectul. Eu asa am citit.
amary
Dr. Ion Ionut - Giulesti
adana spune:
Aditza e bine sa iei fierul intre mese ca se digera mai bine si se absoarbe mai bine in corp si nici nu te constipa.Eu asa fac si ma simt bine..
adana 29+ saptamini
tomasa spune:
Buna fetelor! De azi sunt si eu cu voi cateva zile si imi pare rau sa aud asemenea vesti triste.
CristinaM , cred ca nu este nimic mai trist. Sa-ti dea Dumnezeu putere sa treci peste asta si sa incerci din nou.
Lali, Cam33, Lili, imi pare rau ca aveti si voi aceeasi problema pe care o am si eu, cu colul. Puteti sa-mi spuneti cat ati avut voi lungimea colului la ultima eco (cand ati aflat ca e scurt, adica)?
Oricum, desi stiu ca nu e bine si ca nu trebuie sa gandesc asa si mie mi-a trecut prin cap, cu multa usurare, ca "bine ca am implinit 6 luni si bebe are sanse de supravietuire". Bineinteles ca ma rog si eu sa ajung la 9 luni, sau cat mai aproape de termen dar sunt oricum mai linistita de acum.
Irina, 28+ sapt.
Dr. Radoi, Spitalul Municipal
Irina burticoasa si copilasul cuminte din burtica