Hotzi

Hotzi | Autor: lorelei_19

Link direct la acest mesaj

Asta - noapte hotzii ne-au spart casa. N-au reushit sa ne fure prea multe, dar au luat portmoneul meu, mobilul si inca ceva maruntzishuri ce-au gasit pe-acolo. Politzistii care au venit azi dimineata mi-au spus ca circula o banda de hotzi din romania (mi s-a facut rau, nu alta) si ca au spart pe strada noastra vreo 5-6 case. Uuuuf, cand o sa se astampere o data hotzii astia???? Toate numerele de telefon erau salvate in mobil, o multzime de date (aveam un mobil cu agenda inclus) si asha am pierdut o multzime de informatii pe care chiar n-am de unde sa le mai am. Infricoshator este ca noi dormeam. Dormitoarele sunt la etaj si au intrat prin gradina, au facut o gaura in rama de la geam si-au intrat. Sotzul meu a auzit la un moment dat ceva, s-a trezit, a aprins lumina, dar n-a coborat sa vada ce si cum. Nici nu vreau sa ma gandesc ce s-ar fi putut intampla daca ar fi prins hotzii asupra faptului, ar fi putut chiar sa-l omoare!
Si cand imi amintesc ca in urma cu vreo 2-3 luni cineva (cred ca Lauraa) a deschis un subiect despre siguranta caselor noastre, iar eu am strigat sus si tare ca la noi e siguranta.
Cat de sigure sunt casele voastre???

Paul are nevoie de noi:
http://www.ana-design.ch/paul/paul.htm

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Vai, Ana, imi pare nespus de rau!!! Doamne, bine ca sunteti VOI bine, ce sa mai zic? Cred ca nicaieri nu e destula siguranta, ca te afli intr-un oras aglomerat sau unul linistit, in centru sau la periferie, se pare ca acum nu mai conteaza...Nu stiu ce se intampla ca in ultima vreme aproape numai vesti rele aud!
Si uite asa se mai strica pe deasupra si imaginea romanilor in afara! I-as omori pe aia care fac de-astea!
Las' ca anu' trecut am apostrofat si eu o tiganca care venise sa cerseasca la mine in fata domului din Koeln si cand a vazut ca nu-i dau a inceput sa ma injure in romana. Si atunci i-am zis "Da' ce tanti, leii nu mai sunt destul de buni, acu' vrei euro? Du-te acasa, nu ne face de ras pe-aici" Si-acum imi pare rau ca n-am pocnit-o. asta era off-topic, sorry.

Sometimes I still lose my mind/ when life is cruel and unkind/ but it's when I suffer that I learn/in a repenting heart love will burn/oh I'm/ thanking blessed Mary for light divine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iren spune:

Am ramas masca! Saracuta de tine, cred ca te-ai speriat ingrozitor! Bine totusi ca nu s-a intimplat nimic...Te sun diseara sa vad cum te simti, da? Pupici si incearca sa-ti revii

Iren dubla mamica Bogdanelu nazdravanu si Julia zbintuita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina spune:

Draga Ana,
M-am speriat cind am citit dar bine ca ati scapat cu bine!Doamne ajuta!
Da,imi amintesc subiectul de acum citeva luni iar eu spuneam atunci ca nu e atita siguranta cum credem,noua ne-au spart casa in 2000,in Leipzig.La noi s-a intiimplat ziua,pe la ora 14...hausmeisterul,probabil,uitase usa deschisa si hotul s-a strecurat usor,a fortat usa cu o ranga si a luat video-ul,un walkman cu CD si portmoneul meu.Eu am ajuns imediat in urma lui pt ca inca erau urmele ude de pantofi pe mocheta si ma intreb ce s-ar fi intiimplat daca dadeam peste el taman cind lucra.

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucoantza spune:

nici nu stiu ce sa spun...
tocmai am auzit la tv acu vreo 2 zile ca au prins 4 romani care dadeau iama in bancomate...
ma bucur ca voi nu ati patit nimic.

ralucoantza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns thalia spune:

Trebuia sa le dai un telefon imediat pe mobilul furat si vorbind romaneste poate ca ati fi negociat ceva...
O cunostinta a procedat asa si a primit inapoi o parte din acte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela spune:

Vai Doamne, bine ca sunteti sanatosi!
Am ramas fara cuvinte. Daca pana acum nu imi era frica noaptea cand sotul era plecat in delegatii sa vezi acum ce tremur.
Bine ar fi sa-i prinda, mama lor de talhari! Is nervoasa de numa`! Pai numai un hot din est (roman? fac pariu ca-i rrom!) s-ar bucura la niste maruntis acolo, un mobil si camera digitala acolo....

~~Adela & Julia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tata lu Toma spune:

Singura modalitate de aparare, cu adevarat, eficienta este asigurarea casei si a bunurilor din ea. Din pacate, insa, asta nu te apara si de sentimentul oribil pe care il ai dupa ce-ti umbla cineva prin lucrurile tale.
Stiu, din proprie experienta, prin ce treceti si-mi pare rau pentru voi.

vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela spune:

Bine bine noi avem casa asigurata (banuiesc ca si lorelei si multe de aici) dar ce te faci cu sperietura groaznica pe care o tragi (daca cumva te intalnesti cu nenea hotzu... ce sa mai spun de Doamne Fereste in caz ca te ataca!)
ce asigurare? Un pistol e bun sa-i impusc pe toti!

~~Adela & Julia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelei_19 spune:

Va multzumesc pentru gandurile voastre bune. Sincera sa fiu, inca sunt sub shock! Am incercat sa ma sun singura pe mobil, dar era inchis. Am sunat la firma unde am abonamentul de mobil si am blocat numarul, macar sa nu ma trezesc si cu o factura de telefon gigantica.
Am sunat si asigurarea, si au spus ca-mi vor returna o parte din cheltuili. Da ma intreb: chiar nu te mai potzi simtzi sigura in propria casa???
Aku mi-a mai povestit o cunsotinta, ca hotzii au venit ziua, in amiaza mare. Ei erau la tv si n-au auzit nimik. Au intrat tot asha printr-o fereastra si au furat geanta.
Unde esti tu Tzepes-Doamne?????

Paul are nevoie de noi:
http://www.ana-design.ch/paul/paul.htm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirupati spune:

Bine ca n-a coborit - zilele trecute, intr-un cartier select al Londrei, niste hoti au spart o casa, proprietarul s-a trezit si s-a dus jos dupa ei, astia l-au injunghiat, a murit in drum spre spital... Cap de familie, doi copii. Ingrozitor... Si lumea nu stie ce sa faca pt ca a fost aici un caz celebru acum 3 ani - un batrin singur, intr-o casa la marginea unui sat s-a trezit noaptea ca umbla cineva in casa. Avea o pusca in dormitor, a luat-o, s-a dus jos si a dat nas in nas cu aia, pe intuneric, aia au luat-o la goana, iar batrinul speriat de moarte a tras dupa ei. Unul din hoti a murit, un tinar de 19 ani, celalalt a fost ranit. Si ce credeti ca s-a intimplat: batrinul a fost condamnat la 20 de ani inchisoare pentru omor. Ca s-a considerat ca daca avea arma incarcata in casa si aia erau cu spatele, fugind, batrinul a vrut oricum sa-i omoare... Pina la urma, l-au eliberat dupa 2 ani de puscarie, dar acum hotul ranit il da in judecata pentru vatamare corporala.... Incredibil !!!1

Mergi la inceput