Hotzi

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns karmen24 spune:

nici in casele noastre ,dar nici pe strazi nu mai suntem in siguranta!cam o data la 3-4 saptamani tot aud ca s-a spart o casa in cartierul nostru sau nu stiu carei vecine i-a fost furat lantisorul de la gat,sau pur si simplu au intrat in magazinele oamenilor si au cerut banii.la inceput am crezut ca exagereaza sotul cand a pus in fiecare camera -la indemana -cate un cutit.mi-am spus ca a vazut si prea multe filme cu van dame,dar am ajuns sa imi fie frica atat pe strada cat si in propria-mi casa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Cumplit!
Imi pare rau pentru voi! Acelasi gand de spaima l-am avut si cand hotii au spart casa parintilor mei, si anume ca tatal meu ar fi putut fi acasa. Sau mai rau, mama, care are probleme cu emotiile rpea puternice. Putea sa moara numai de spaim! CUmplit

Insa, permite-ti-0m sa am o rezerva: stiu ca sunt prea multi hoti, mai ales romani. Dar sper cand hotii de la voi vor fii prinsi, sa se constate ca nu sunt romani.
STiu multe cazuri ca nd s-a spus ca erau romani si nu era asa. Fratele meu locuieste in Spania. Si i-a fost sparta masina., Acceasi poveste la politie: i s-a spus ca banda de romani, etc.. pana la urma i-au prins. Erau marocani.

Anca si papusica Eliza (26.august.03)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns admin spune:

In urma cu aproape doi ani prin EXACT aceleasi metode au incercat sa ne sparga casa si noua. Ne-a salvat cainele vecinilor care a latrat foarte tare.

Au incercat asadar sa sparga lemul usii ca sa o poata deschide prin scoaterea efectiva a ialei. Cand politia a venit ne-a spus ca este o banda cunoscuta care umbla din oras in oras si intr-o noapte sparg foarte multe case. In noaptea cu pricina, pana sa vina politia la noi se raportasera deja peste 30(!) de spargeri de case, iar noi eram primi unde nu au reusit.

Povestea este aceiasi... intra si fura numai lucrurile mici si la indemana (telefoane, portmonee, atentie: chei de masina + masina!, laptopuri, bijuterii la vedere etc.). Nici noi nu am auzit nimic!

Mi se face pielea gaina cand imi amintesc....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelei_19 spune:

Lectia pe care-am invatatz-o: sa nu mai las nimic de valoare in sufragerie! si noaptea sa trag jaluzelele, sunt din metal greu si-ar avea mai mult de furca.
Cheile de la mashina erau tot in geanta, dar intr-un buzunar exterior, cred ca nu le-au vazut.

Paul are nevoie de noi:
http://www.ana-design.ch/paul/paul.htm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m34 spune:

Imi pare rau pentru voi. Bine ca voi nu ati patit nimic.
Din pacate nu exista protectie 100% sigura.
Eu mi-am instalat alarma cu sirena si apel pe mobil.
Dar majoritatea alarmelor nu sunt programate sa actioneze noaptea, desi este posibil. Eu zic sa instalam si programam alarme care sa sune pe timp de noapte daca detecteaza intrusi in anumite zone, unde nu umblam in momentele respective. Se mai pot monta butoane de panica (pe care apesi simplu o singura data) care sa declanseze alarma. Hotii ar trebui sa plece urgent la activarea alarmei sau macar sa se grabeasca...
La curte un catel este foarte bun paznic, dar uneori nenorocitii astia de hoti studiaza din timp locul si pot sa il omoare
Asigurarea ne ajuta sa recuperam o parte din valoarea bunurilor furate sau distruse, dar nu ne scuteste de socul psihic...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

quote:
Originally posted by thalia

Trebuia sa le dai un telefon imediat pe mobilul furat si vorbind romaneste poate ca ati fi negociat ceva...
O cunostinta a procedat asa si a primit inapoi o parte din acte.

asta e o idee buna, dar cum sa poti negocia cu cel care ti-a intrat in casa, sa te fure?????!!!!
Lorelei, imi pare rau pentru ce s-a intimplat, dar e bine ca pagubele sint mici si ca voi sinteti ok!!! Nu indraznesc sa-mi imaginez ce se intimpla daca sotul tau cobora si ii prindea in fapt pe hoti!

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gandacelu spune:

quote:
Originally posted by chatonel

quote:
Originally posted by thalia

Trebuia sa le dai un telefon imediat pe mobilul furat si vorbind romaneste poate ca ati fi negociat ceva...
O cunostinta a procedat asa si a primit inapoi o parte din acte.

asta e o idee buna, dar cum sa poti negocia cu cel care ti-a intrat in casa, sa te fure?????!!!!
Lorelei, imi pare rau pentru ce s-a intimplat, dar e bine ca pagubele sint mici si ca voi sinteti ok!!! Nu indraznesc sa-mi imaginez ce se intimpla daca sotul tau cobora si ii prindea in fapt pe hoti!

Toulouse, la ville rose

da, cunosc si eu pe cineva caruia i s-a furat mobilul si a sunat, au raspuns hotii, si i-au lasat cartela (cu toate adresele) intr-un loc prestabilit

dar sa vorbeasca romaneste?! interesant...

lorelai, imi pare rau pentru ce ti s-a intamplat... am trecut prin acelasi lucru acum vreo 10 ani... ne-au spart apartamentul... l-au facut "varza", in miezul zilei... pentru mine a ramas o mare enigma... eu oricum eram copil de liceu pe atunci... dar mi-a ramas pana acum fiorul pe sira spinarii ca as fi putut fi acasa (hotii cunosteau intervalele orare cand eram sau nu acasa, eu eram la scoala atunci, dar ironia sortii, tocmai chiulisem! noroc ca am plecat la o plimbare in cismigiu...)

nu aveam lucruri de valoare dar, in orice caz, politia nu a gasit nimic pana in ziua de azi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlbaIulia spune:

Ma ingrozesc, e cumplit!

Lorelei_19 aveti cumva alarma la casa? ptr. ca daca geamul nu a fost fortat alarma nu se declanseaza...

Nici nu stiu ce sa mai cred, bine ca nu ati coborat...Doamne Dumnezeule ce grozavenii! Ce putem face in aceste situatii?

Multe se intimpla si aici, de fapt pestetot, eram in Italia in fata Domului din Florenta si era cat p'aci sa fim jefuiti in amiaza mare, noroc ca sotul meu citise pe internet felul in care poti fi atacat si jefuit in Italia! Si inchipuiti-va chiar asa a fost! Am inceput eu sa tip si au fugit aia, dar mi-au tremurat picioarele toata ziua!

Ma gandisem si eu la un moment dat sa cumpar un pistol, nu radeti, e adevarat, dar in Canada portul de arma e ilegal, si m-a oprit si sotul...totusi cum sa te aperi in aceste situatii?

Imi pare foarte rau de ce s-a intamplat,

http://community.webshots.com/user/albaiulia101

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ulisernic spune:

Lorelei, imi pare tare rau pentru ce vi s-a intamplat, bine ca nu ati patit nimic, desi nu e putin lucru sa treci printr-o asemenea grozavie.
Multa sanatate, mult noroc si sa fie prima si ultima oara cand vi s-a intamplat asa ceva.
Cu drag,
Mihaela

Cand ma gandesc ca noi nici macar nu incuiem usa, gandindu-ne ca nu vin hotii la noi, pentru ca nu ar avea ce sa fure...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lily spune:

Ana, imi pare rau. Cred ca ai fost tare speriata, bine ca nu ati iesit ...cine stie ce se intimpla?!

Poate o alarma instalata ar insemna mai multa siguranta.

Mergi la inceput