Cine va fi presedinte din Noiembrie?
Raspunsuri - Pagina 9
sasuke spune:
Celor care nu vor sa mearga la vot : Sa nu va mai prind 4 ani de zile ca va plangeti ca e rau, ca se scumpeshte ba aia ba cealalta, ca salariile's mici, ca pensia nu ajunge, ca e coruptzie shi ... involutzie ! RAmanetzi atunci la statutul de "leguma" : Nici nu votatzi, da' nici nu strigatzi !
Acu'...dupa ce mi'am facut damblaua shi am tzipat destul...sa va mai zic ceva : Shi ce sa facem : zicem totzi "vreau sa iasa Basescu da' din pacate o sa cashtige Bombonel !!! ". Nu din pacate ... ci din cauza ca n'atzi "binevoit" sa punetzi shtampela ! Shi daca eu zic asta...care n'am nici o treaba cu Bucureshtiu... apoi...
"Mai bine fa un lucru, chiar greshit ! Asta se poate repara ! Da' daca n'ai facut nimik... ce solutzie mai ai ???"
vorba de duh personala
SaSuKe
P.S. Eu il votez pe Basescu. Mai indicat era Stolojan de prezident shi Adrian Videan de premier dar decat Bombonel,... sa fim serioshi !
alinamoro spune:
Eu il votez pe Basescu
,dar mi-e frica ca o sa iasa Nastase.![]()
Si sotul meu il voteaza tot pe Basescu.A zis ca daca in turul 2 va ajunge Nastase cu Vadim il va vota pe Vadim!!![]()
Alina & Dragos
(2,5 ani)
pozici
craciunitza spune:
Pentru cei care nu vor sa mearga la vot: mandatul este, incepand din acest an, de 5 ani!
Presedintele are voie la doua mandate consecutiv, asta inseamna pana in 2014.
2014!
Mult laudatul candidat la presedintie, Ciuhandu - primarul orasului Timisoara si presedintele partidului PNTCD, care a intrat in cursa pentru Cotroceni din ratiuni care mie imi scapa, afirma ca Basescu face parte din partidul care in perioada '96-2000 a condus tara impreuna cu PNTCD dar ca, esecul acelei perioade, este asociat doar cu PNTCD nu si cu PD. De ce a intrat Ciuhandu in cursa pentru Cotroceni? Ca sub masca campaniei electorale sa-l discrediteze pe Basescu?
Pentru mine, Ciuhandu este primarul celui mai urat oras occidental, nu vad ce merite deosebite are. A fost pus presedintele PNTCD dupa alegerile locale, ca asa li s-a parut taranistilor frumos, sa aiba sef pe unul care a castigat cat de cat ceva. Si face excat ce face Basescu, renunta la primarie pentru Cotroceni. Cu toate astea, nu are jena sa-l arate cu degetul pe Basescu.
Am vazut si clipul electoral al lui Nastase, care se foloseste de functia publica pentru a-si face campanie electorala. Nu ar trebui sa aiba voie sa prezinte imagini cu sefii de stat si personalitati internationale, pe aia i-a vizitat in calitate de prim-ministru nu de dl. Nastase.
Hai Basescu!
Nu certati copiii cand viseaza!
AdaByron spune:
Nastase despre Basescu:
"3. Principalul dvs contracandidat are si calitati? Care ar fi acestea?
Copiii. Are doua fete frumoase si destepte."
sursa:
http://www.ziua.net/display.php?id=30871&data=2004-11-05&ziua=8bb75f0ce7f6bb166a828c074d4a8dbb
Leditia spune:
Eu as fi vrut Stolojan..dar acum sincer nu stiu,pt ca de aceste alegeri depinde viitorul Romaniei in urmatorii 5 ani(conform noii constitutii presedintele e ales pe 5 ani si parlamentarii pe 4 ani..cel putin asa stiu eu).
Oricum nu-l suport pe "bombonel"si sper sa nu iasa el.
Leditia.
petra spune:
quote:
Originally posted by xenocid
<<Nervii lui Octav Cozmanca au cedat ieri, la Suceava: "Ar trebui sa spunem ca Traian Basescu este Satana pe pamant si nu un crestin adevarat. Atitudinea lui Traian Basescu fata de casatoriile homosexuale este o atitudine de Antichrist, nu de om normal, de om crestin, de om care are frica de Dumnezeu. Crestin este in mintea lui si in inchipuirea lui bolnava. Adrian Nastase este un bun crestin. El este un om care a ajutat Biserica, in acesti patru ani s-au ridicat sute de biserici", a declarat viitorul senator al PSD, Octav Cozmanca.>>
Sursa:
http://www.romanialibera.ro/editie/index.php?url=articol&tabel=z02112004&idx=38
Alin
*Ex astris, Scientia*
Cozmanca asta nu-si da seama ce vorbeste!!!Si cati politiceni ca el are tarisoara noastra!
Clover spune:
Eu am o dilema, ce cauta balonul ala albastru si dragut la universitate pe care din pacate scrie nastase? Mi s-a facut rau nu altceva. Nu face nimeni un bine sa taie discret balonul? Tare m-ar amuza.
Cat despre clipul electoral, alta jena penibila. Omul asta nu are oglinda acasa? Unde vede el crestere economica? Daca o duce el mai bine nu inseamna ca o ducem toti mai bine.
O avea calitati, dar mie nu-mi place mutra lui. O fi crestere economica si ignoranta de mine nu vreau sa recunosc ca o duc ca pe roze.
elena profir spune:
din cate imi dau seama marea batalie se da intre basescu si nastatse(arogantel)ceilalti nu prea conteaza.oricum nu prea cred ca un nou presedinte va schimba ceva.tot coruptia e la putere in romania.
liviujuristul spune:
Clar ,finala se va "juca" intre Basescu si Nastase,iar cel din urma va castiga,doar a primit "avizul" celor doi conducatori,american respectiv cel rus.
Merg la vot,de ce sa las sa voteze altul in locul meu.