Cine va fi presedinte din Noiembrie?
Raspunsuri - Pagina 10
Carolyne spune:
Nu este chiar genul de presedinte care sa reprezinte o tara, dar intre 2 rele...Nu pot sa spun decat ca NU-L SUPORT PE NASTASE SAPTE CASE !!!!!!
Nu pot sa uit faza de la Neptun de acum 2-3 ani cand dl. prim ministru era la mare si a fost deranjat de muzica. Urmarea cred ca o stim aproape toti: inchiderea localurilor de pe litoral la 10 parca, sper sa nu gresesc. Si sunt foarte multe faze care arata ca Nastase este urmasul demn, daca nu clona, al lui ceausescu.
Dar stiti cum se spune: ca un popor are conducatorul pe care il merita!
Rayuela spune:
Am vazut acum doua seri intilnirea candidatilor la presedentie,de la Protv!!
M-AM SPERIAT!!!Nu pot sa inteleg cum o asemenea lichea ca Gigi Becali poate sa stea cu Biblia in mina si sa urle sus si tare ca el e trimisul pe pamint sa salveze poporul roman,nu pot sa inteleg cum un Vadim Tudor e un potential presedinte al Romaniei,cind locul lui este intr-o camasa de fortza,de asemenea altii ,carora nici macar numele nu l-am retinut,care habar nu-aveau o iota despre Constitutia tarii,nu mai zic ca nu stiau nici macar care sint atributiile presedintelui..parca erau niste elevi scosi la tabla cu lectia neinvatata.
Mi-a placut Ciuhandu,mi-a facut impresia unui om cu capul pe umeri,dar chiar nu-l cunosc,decit din auzite.Mi-a placut evident Basescu,...in rest...jalee!!!!
Elena
si pisicutza Amelie
liris spune:
quote:
Originally posted by Rayuela
Nu pot sa inteleg cum o asemenea lichea ca Gigi Becali poate sa stea cu Biblia in mina si sa urle sus si tare ca el e trimisul pe pamint sa salveze poporul roman,nu pot sa inteleg cum un Vadim Tudor e un potential presedinte al Romaniei,cind locul lui este intr-o camasa de fortza
toti e scapati de la Spitalu 9.
dar macar ei au o scuza, medicamentele sunt scumpe, dar cu ce-i scuzam pe cei care-i voteaza??
Once a grump, always a grump
pupezica spune:
Cu siguranta merg la vot si voi vota antiPSD, antiPRM, deci Basescu.La fel si familia mea.
Poate sunt naiva, dar sper ca daca ne mobilizam cu totii, o sa inlaturam PSD.
Doar a fost posibil la alegerile locale in Bucuresti, de ce n-ar fi si in 28 noiembrie?
viorela hoff spune:
CIUHANDU , vizitati Timisoara si o sa va convingeti!
Viorela
"Binecuvantati copii si animalele"
http://community.webshots.com/user/famhoff
crism spune:
De peste 7 ani nu am mai stiu multe de politica purtata in Romania, dar un lucru stiu, Nastase este unnesuferit si jumatate
...sper ca Basescu sa castige!
SOLA SCRIPTURA! SOLI DEO GLORIA! SOLO CRISTO! SOLA GRATIA! SOLA FIDE!
andrada biris spune:
Primele mesaje m-au speriat. Ca nu votati???? Deci suntem pierduti...
Dar urmatoarele m-au mai linistit. Nu vreau sa fac propaganda electorala dar tot spun cu cine votez. Prea mult de ales nu avem. Eu merg cu PNL (D.A.) desi nu-mi place candidatul (Basescu). Dar decat Nastase....sa fim seriosi.
Si daca iese iar atunci .... romanii (cei care l-au votat si cei care nu au votat deloc) isi merita soarta.
Apropo de pensionarii care merg cu nastase fiindca le-au crescut salariile (HAHAHA - bunica mea are cu 90 mii mai mult desi a adunat si nr de ani - 30 la numar)...ei stiu ca prin acordarea medicamentelor compensate 90% actuala guvernare a terminat fondurile pe anul viitor? (ma refer la fondurile pt medicam compensate)Sa nu uitam ca tot in acest scop au trecut prin perioada in care nu erau fonduri nici pt cei 50 % si o periada buna de timp se trezeau sa mearga la cozi de la ora 3a.m. in data de 1 ale lunii???
Pentru a avea bani in perioada electorala. Ca sa fraiereasca pensionarii si alte categorii de bolnavi.
Deci anul viitor indiferent cine vine vom suferi pe toate planurile.
Dar exista 2 posibilitati. Daca vine PSD din nou e rau si mai rau. Daca vin altii avem iar 2 posibilitati: poate fi la fel de rau sau poate fi mai bine.
Deci votam????
Pacat ca fiimea nu poate vota (2 ani), desi la ultimele alegeri locale am intrat impreuna in cabina si a pus ea stampila.
Astept vesti noi, si daca nu votati (fiecare ce vrea) sunteti lasi si ..... RUSINE!!!!!! ca renuntati la sansa de a va hotari soarta (ca doar si D-zeu de aia ne-a dat sansa sa alegem in viata)
Andrada, mamica Briannei