Cine va fi presedinte din Noiembrie?
Raspunsuri - Pagina 5
sirod spune:
Nu stiu daca si prin alte parti o fi la fel...da' circ, asa, ca in politica romaneasca, io una nu am mai vazut!
Si totusi o sa merg la vot - motivele le-ati spus voi mai sus - si o sa votez si eu raul mai mic!
p.s.:...Si apropos de ce spune Cata...io am crezut ca e ceva in neregula cu noi, mai ales ca in ultimul an am ajuns la joburi mai bune, ne-am dublat veniturile...
DORIS cu bb la purtator
AdaByron spune:
Cine sper eu ca va fi presedintele Romaniei?
Cum nu pot alege decat dintre cei care candideaza :), cum a mai spus cineva pe aici, eu sper sa fie Basescu. Si, da ma voi duce la vot.
Poate ati citit ce zicea Mircea Cartarescu:
"Lui Gheorghe Ciuhandu i-ar sta bine ca presedinte pur onorific al unui stat parlamentar (ca Germania): un fel de dovada ca, desi lumea se duce de rapa vazand cu ochii, nu e totusi pierduta si ultima sansa. Bineinteles insa ca e cazul sa fim realisti. Cum iarna nu-i ca vara, Romania nu e Germania. Presedintele nostru nu poate fi decat un smecher uns cu toate alifiile. Asa a fost de cand avem presedinte si asa va fi intotdeauna. Totul e sa castige smecherul nostru si nu smecherul lor. La asta se reduce, in eterna si fascinanta Romanie, toata batalia electorala."
Adevarat...
AdaByron
mariaangeli_que spune:
DE cateva zile am aflat ca se poate vota si in strainatate ,la consulate,asa ca as vrea si eu sa votez,dar daca nu mai e Stolojan,ce fac,cu cine votez?
coral spune:
Desi nu-i la o aruncatura de batz, ma duc sa votez.
O sa votez Basescu, puteti sa dati cu rosii, sper ca macar parintii si prietenii care au mai ramas sa aiba un pic de speranta.
Citiva amici nici nu se gindesc sa se duce la vot, sunt convinsi ca voturile noastre oricum o sa le numere la PSD. Ar fi in stare.
There is a difference between knowing the path and walking the path.
Dena spune:
Pai n-ati vazut cu cat sarg si-a facut baiatul temele de casa??
Zau asa! Asta mai e o dilema?? Dupa ce a pupat toate babele si a mancat cu toti satenii, a facut vaci cadou samd ar fi culmea sa nu fi castigat simpatia norodului... grasunelul!!!
Vai de romani!... fiecare pasare...
Denisa si bebica din burtica - 36 sapt.
"Nu ai pierdut daca ai cazut. Vei fi invins cu adevarat daca nu te ridici." G.Funakoshi
angelp spune:
Vin din nou alegerile. Incepe iar circul, asa cum se intampla la fiecare tru ani. Partide si politicieni, cu mic cu mare, vin iar cu promisiuni care mai de care mai atragatoare. Incearca iar sa se vanda cat mai bine. Dar tot noi platim pentru incompetenta, coruptia si prostia celor care ajung la putere.
In 1989 a fost o schimbare si s-a murit pentru ideea unei vieti mai bune. Cu totii am crezut ca lucrurile vor merge mai bine. Dar a arut FSN-ul cu elanul sau "revolutionar" si multi au crezut in el. Si cu ce ne-am ales de la FSN, mai apoi FDSN, ulterior PDSR si acum PSD?
E normal sa trecem printr-o perioada de tranzitie dar incompetenta si coruptia nu sunt normale. Traiul de pe azi pe maine, furtul la toate nivelele, mizeria umana, mitocania - toate astea nu sunt normale. Acum acelasi rtid cu ideile, personalitatile si "realizarile" sale de atunci sau de acum vine si ne promite cate in luna si in stele. Si ne cere voturile.
Apoi a arut opozitia "democratica" cu idei, platforme si programe complet diferite de cele pe care le-am avut na atunci. CDR a arut ca un bloc comct format din toate fortele politice "democratice" din Romania, care era pregatit sa preia puterea si sa ne indrepte in directia cea buna.
In 96 multa lume a sperat si a votat. Si la ce ne-a folosit? A fost nevoie doar de cateva luni sa vedem ca am nimerit din lac in put. Ca toate promisiunile de reforma si schimbare au fost doar vorbe goale. Ca singura preocure a noilor guvernanti a fost sa se certe pe pozitii si functii in ministere si in diverse comitete si comitii. Nu s-a schimbat nimic si nu s-a realizat nimic. Dar acum aceleasi persoane si rtide s-au mutat putin de colo, colo si vin iar cu promisiuni de schimbare si ne cer voturile.
Si in rest, ce mai ramane? PRM care nu are un program economic, nu are o echi si in afara de vorbe sforaitoare nu are nimic? PUR aflat in vesnica alianta cu PSD si care exista numai la televizor? Partidulete de buzunar care stau si dorm, si o data la tru ani isi pun ceasul sa se trezeasca ca sa se agite putin poate prind un loc caldut in rlament? Sa fim seriosi.
Si atunci pe cine punem la putere? Chiar daca unii r mai de soi, toti sunt la fel, doar am constatat chestia asta pe pielea noastra in 15 ani de zile. Oare daca iese rtidul X sau candidatul Y vom avea in cativa ani salarii medii de 400-500 de Euro, cat de cat normale pentru o viata decenta, si nu o suta si ceva cat avem acum?
Ce sa facem la alegeri? Sa ii mai rotim putin ca sa ii mai lasam si pe altii sa fure? Sa ii lasam tot pe cei de acum sa fure si ce a mai ramas si sa se indoape si mai mult? Sa ii lasam pe diversi mitocani si gali sa ne demonstreze incompetenta si nesimtirea lor? O stim de la guvernarile anterioare, nu e nevoie. Doar fiecare noua guvernare nu este decat o "grea mostenire" pentru urmatoarea.
Orice promisiuni ar face politicienii nostri salariul mediu ramane tot o suta si ceva de dolari pe luna.
Poate la alegerile viitoare o sa avem ce alege, nu ca acum. Asa ca na una alta votati Asociatia Romana de Frecat Menta. Macar noi o frecam si ne laudam cu asta, nu ca altii care o freaca si se lauda cu realizari inchipuite.
Asociatia Romana de Frecat Menta s-a nascut in anul 2000, du sictirul provocat de alegerile de atunci.Asa ca e normal sa fim atenti si la alegerile de acum si sa nu iertam pe nimeni. Pana la alegeri vom reveni la fiecare cateva zile cu un articol nou; fiti pe faza. 

mr_baz spune:
Nastase se rumeneste in cursa cu Basescu.Frige?
Tocmai a declarat ca o sa-l elimine pe "iepuras-Basescu".Eh vezi tu Bombo ca iepurashul asta nu numai ca alearga bine dar are si cap si fenteze lupii din PSD!
BASESCU Presedinte!
energy spune:
Basescu sa fie!!
"Copiii au mai multa nevoie de modele decat de critici"
poze la http://community.webshots.com/user/energy1602
liliprejbeanu spune:
salutare,
Eu ma intreb sincer : pe cine oare sa alegi si totusi sa ai constiinta impacata ca ai facut o fapta buna
?
Toti sunt o apa si-un pamant
! Care mai de care mai corupt!
Doamne ai grija de noi ca altfel ne ducem pe apa sambetei
!
Liliana
mamicaluitheo spune:
ciprian nu este primul tau subiect la care postezi initial dupa care mai arunci cate un viermisor si dupe pa..........tu ai scris" EU CRED CA BASESCU"
dar tu omule de ce nu zici cu cine votezi sau cine ai vrea TU sa iasa?????
andreea mami lui theo si florin