Cine va fi presedinte din Noiembrie?
Raspunsuri - Pagina 4
SIMONABB spune:
eu as vrea Basescu, dar din nefericire cred ca va fi Nastase
http://community.webshots.com/user/simonabb
bibi spune:
Desi mi-am jurat ca nu mai zic nici pas la astfel de subiecte, iata-ma cu mana pe taste
.
Cred ca este pentru prima oara in istoria post decembrista cand lupta pentru prezidentiale se da pana in ultimul moment. Am mai discutat si eu cu oameni din presa, cu sociologi, nu si politologi
, care spuneau ca orice se poate intampla, asa ca nu-l mai dati ca sigur pe Nastase.
Putin optimism, domnilor!
Bibi si
David (08.07.2003)
http://community.webshots.com/user/bgoran
bibi spune:
A... si inca ceva. Acum patru ani in turul doi plangeam si puneam stampila pe Iliescu. Anul asta jur ca daca-i dreacu chiar asa de negru si in turul doi ajung Vadim si Nastase, il votez pe Vadim.
Bibi si
David (08.07.2003)
alibaba spune:
quote:
Originally posted by bibi
A... si inca ceva. Acum patru ani in turul doi plangeam si puneam stampila pe Iliescu. Anul asta jur ca daca-i dreacu chiar asa de negru si in turul doi ajung Vadim si Nastase, il votez pe Vadim.
Bibi siDavid (08.07.2003)
si eu la fel
... abia astept intalnirile electorale
ionela-roxana spune:
Eu cred ca-l votez pe Ciuhandu(actualmente primarul Timisoarei).
Nu cred ca va iesii el dar macar sunt linistita ca am votat un om deosebit!
Este la al 3-lea mandat ca primar si pot spune ca Timisoara este foarte curata si ingrijita!
Roxi si bb Rares 9. april.2002
http://ca.f2.pg.photos.yahoo.com/saracutionela
cataghe spune:
quote:
Originally posted by Sibylle
Totusi, trebuie sa avem grija ce spunem pe forum...suntem în mare pericol...poate nu chiar asa dar, sora lui Bombonel a dat în judecata un forumist de pe situl unui ziar pt cele scrise de el pe forum. Atentie!
Eu pot sa-i spun linistita domnului Nastase in persoana ca atat de prost ca in ultimul an nu am dus-o niciodata, desi atat eu cat si sotul meu ne-am sporit calificarile din punct de vedere profesional. Si ca daca pana in 2008 o sa castig dublu fata de cat castig acum, tin sa-l anunt ca nu conteaza prea mult pentru mine, la salariul pe care il am acum si la cat vor fi preturile in 2008 (nu stiu daca e doar un zvon, dar am inteles ca de la 1 ianuarie va fi 37000 lei un litru de benzina!) Acesta este motivul pentru care, si daca va ajunge in turul II Nastase si Vadim, eu pe Nastase nu-l votez - l-am votat acum 4 ani pe Iliescu din acelasi motiv, de am crezut ca mi se usuca mana - si ce am rezolvat? Absolut nimic! Cine vrea sa ma dea in judecata, sa pofteasca!
To escape criticism: say nothing; do nothing; be nothing!
Clover spune:
Eu sunt saturata pana peste cap de problema asta. Mie nici bombonel nu mi se pare "pezidentiabil". Il urasc si am sentiment de voma de cate ori il vad. Eu voi vota cu oricine ajunge impotriva lui in turul 2. Nu credeam ca as fi vreodata in stare sa votez cu Vadim, dar uite ca "never say never". Mai bine unul cu personalitati multiple ca Vadim decat o vulpe ca nastase.
da zau asa, asa tara asa candidati sau nu suntem in stare sa producem ceva mai bun?
Iar despre Geoana aveam o parere buna. dar a avut grija sa mi-o spulbere.
sunshine spune:
Cine va fi presedinte din Noiembrie?!
Cel pe care il vom alege noi. Sau daca nu mergem la vot, atunci cel pe care il vor alege ei.
ciprianc spune:
eu zic sa mergem cu totii la vot!
de ce? pentru ca sa incercam sa alegem raul care o sa ne doara cel mai putin! Cititi mai jos....
Gigi Becali a intrat in politica pentru ca luni, 5 ianuarie, la ora 11, Dumnezeu i-a dat un semn. "Pe data de 5, dimineata, m-am sculat la ora 6.00, am venit la birou. Eram singur in birou si ma gandeam: "Doamne, ajuta-ma sa iau hotararea!". La ora 11 aproximativ, secretara mi-a adus cartea de vizita a domnului Olteanu. L-am sunat. Mi-a placut foarte mult deschiderea dansului. Mi-a zis: "Domnu' Becali, avem un partid. Noi nu avem sanse. Cu imaginea si personalitatea dumneavoastra, putem sa facem ceva in Romania. Vi-l dau, este al dumneavoastra, sunteti seful!". Atunci am spus ca asta este semnul de la Dumnezeu, am acceptat sa merg cu Partidul Noua Generatie". Asa a explicat Gigi Becali, sambata, la Marriott, in fata participantilor la Consiliul National al Partidului Noua Generatie (PNG), modul in care a ajuns sa ia hotararea de a prelua acest partid. Intr-un discurs simplu, direct, Gigi Becali si-a povestit viata: de la copilul de oier la omul cu avere de "zeci si sute de milioane de dolari". Concluzia: Gigi Becali este un om "cu stea in frunte", aflat intr-o relatie speciala cu Dumnezeu. "Dumnezeu mi-a ajutat. Am facut o avere pe care nici nu visam sa o acumulez. Cand ai zeci si sute de milioane de dolari, ori sunt cadou de la Dumnezeu, ori furi. Altfel nu se poate. Dumnezeu a vrut sa investesc la Steaua. (...) Acum 5-6 ani, cuvantul senator, deputat, ministru era nume sacru pentru mine. Am inceput sa inteleg ca si io pot, ca nu sunt oameni de mai mare calitate decat mine, pentru ca io sunt si patriot si iubesc si oamenii", a spus Becali. Idealul lui politic: "Jur in fata lui Dumnezeu si a romanilor ca eu voi face totul ca sa ofer romanilor Romania!"