Ce a facut Mutu?

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns petra spune:

quote:
Originally posted by Manolache
Eu sincer devin foarte iritat cand vad ca cineva isi focalizeaza toata rautatea spre anumite persoane exact cand respctivii au dat de greu . De ce Petra nu il criticai pe MUTU inainte de scandalul asta ???

De ce tocmai acum ?

Ma rog, nu intru in polemici . Nu este nici de laudat, nici de dat exemplu , dar nici nu trebuie sa criticam . Cum spuneam mai devreme. E usor sa critici , e mai greu sa-ntelegi.

Dar de unde stii tu ca pana acum l-am laudat pe Mutu si acum l-am lasat balta criticandu-i faptele??? Nu am avut niciodata o parere buna despre el, si cu atat mai mult acum.
De ce tocmai acum?? Pentru ca acum a facut-o de oaie si si-a aratat lumii intregi caracterul. A lua droguri nu este o chestie asa picata din luna, ci o faci cu buna stiinta constient fiind de rezultate, si de fapt si el a declarat ca "este dependent de cocaina de la inceputul acestui an" si toate performantele avute la Chelsea le-a avut sub influientei cocainei.
"E usor sa critici, este greu sa intelegi"- asta este valabil pentru tine???
Si stii ceva intr-o discutie pe o tema ca asta este o regula: Unii au pareri pro si unii contra. De ce vrei tu numaidecat sa zica toti ca tine si sa se alinieze toti la o idee?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chuny spune:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns motanik spune:

Petra...Manolache....Make love, not war!

Andra
http://community.webshots.com/album/170190778fEpvgj

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns energy spune:

mey, nu va mai certatzi pentru acela!!
suntem adultzi (adica fiecare isi asuma responsabilitatea faptelor lui, da??). Cand s-a drogat stia care-s consecintzele. D-aia nu ma duc eu sa jefuiesc Muzeul de Arta, ca stiu ce ma asteapta dupa aia si-mi place viatza-n libertate.
Ce-l tot aparatzi si plangetzi atat?? problema e foarte simpla!
Abatut mingea pe maidan niste ani, a luat banutzii (bravo lui si la mai multzi), dar daca nu-l ajuta bibilica, asta e!

"Copiii au mai multa nevoie de modele decat de critici"
poze la http://community.webshots.com/user/energy1602

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Manolache spune:

Motanik , Multumesc pentru "incurajare"

In alta ordine de idei. Petra , consider incheiat subiectul pentru ca mesajul pe care incerc sa il transmit (fara prea mare succes in cazul tau) pare sa rezoneze destul de greu in discutia asta in care care mai de care e mai aprins in critici.
Alt argument pentru care decid sa nu mai polemizez e ca orice as spune de acum inainte ar fi doar o repetare la ceea ce deja am zis.

Ca sa conchid (in speranta ca macar in al 12-lea ceas intelegi ceva), Mutu raspunde pentru faptele lui , si cred ca nu e primordial pentru noi sa ne bucuram la ce i se intampla.

Si inca ceva , apropos de "Unii au pareri pro si unii contra. " Aste poate e in America, ca la noi unii au pareri mult prea pro, mai putin pro, pro spre contra, putin contra, foarte contra , si multe alte nuante asemanatoare.

Intrebare : Doar 9 pagini de forum ca sa-i dam in cap lui Mutu ca s-a drogat , a facut milioane si a umblat cu 30 de manechine ??!?!?! Haideti , ca se poate mai mult !!!

P.S. : Aud ca in curand s-ar putea sa ramana falit Mutu . Eu zic sa declaram ziua aia Sarbatoarea Nationala a Romanilor de pretutindeni. Voteaza cineva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns motanik spune:

'P.S. : Aud ca in curand s-ar putea sa ramana falit Mutu . Eu zic sa declaram ziua aia Sarbatoarea Nationala a Romanilor de pretutindeni. Voteaza cineva?'

Andra
http://community.webshots.com/album/170190778fEpvgj

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petra spune:

quote:
....In alta ordine de idei. Petra , consider incheiat subiectul pentru ca mesajul pe care incerc sa il transmit (fara prea mare succes in cazul tau) pare sa rezoneze destul de greu in discutia asta in care care mai de care e mai aprins in critici.
Alt argument pentru care decid sa nu mai polemizez e ca orice as spune de acum inainte ar fi doar o repetare la ceea ce deja am zis.

Ca sa conchid (in speranta ca macar in al 12-lea ceas intelegi ceva), Mutu raspunde pentru faptele lui , si cred ca nu e primordial pentru noi sa ne bucuram la ce i se intampla.

Si inca ceva , apropos de "Unii au pareri pro si unii contra. " Aste poate e in America, ca la noi unii au pareri mult prea pro, mai putin pro, pro spre contra, putin contra, foarte contra , si multe alte nuante asemanatoare.

Manolache,
Decat sa o faci aici pe desteptul, mai bine citeste regulamentul acestui forum , si nu mai combate persoane ci idei. Cjiar ar fii necesar.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Manolache spune:

Petra, imi pare rau daca tu crezi ca am ceva cu tine. Nu stiu de unde ai prins ideea asta, dar e total gresita. M-a deranjat doar inversunarea cu care te bucurai de raul care i s-a intamplat lui Mutu, atata tot.

Oricum mi se pare ca intelegi numai ce vrei tu , si in nici un caz ce incerc eu sa exprim , asa ca nu "ma mai fac pe desteptul". Promit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bibyrox spune:

Am citit de curand randurile urmatoare:
"Mutu e ca mine si ca tine. Mutu e omul care sta langa tine pe scaunul din tramvai. Mutu e cel cu care iesi seara sa bei o bere sau e prietenul tau cel mai bun pe care il gasesti in pat cu nevasta-ta. Mutu poti fi chiar tu. Iti doresti sa fii Mutu? Pana acum doua saptamani ai fi dat orice sa fii "ca Mutu". Astazi nu mai esti foarte sigur de treaba asta. Incet, incet, "cazul Mutu" se va scurge sin paginile ziarelor iar peste cativa ani il vei intreba pe omul care sta langa tine in travai: oare ce mai face Mutu? Care Mutu? - va veni raspunsul. Dau putin timpul inainte si intreb: care Mutu? Vad ca am mentionat numele Mutu de 10 ori in cateva randuri. Mult prea mult pentru un om care a ruinat genetica pofta de visuri a romanilor. Uneori, o realitate care nu te lasa din crosee si directe de dreapta e mai dulce ca un vis. Cu Mutu."
Mare adevar a grait omul asta! Cum am mai spus si in alt subiect legat de cazul "Mutu", nu il judec, nu ii iau neaparat apararea dar trebuie sa recunosc ca au fost momente cand ma mandream cu EL, cand toti ne mandream. De ce acum cand e la greu trebuie sa ii dam in cap? Sa nu credeti ca nu e constient!! Numai ganditi-va cum ar fi sa revina la un meci al nationalei iar suporterii sa strige: "Hai bai drogatule!". E ceva ce nu se va uita multa vreme... Tot ce a castigat in cativa ani s-a pierdut in cateva ore. E pacat si trist!
Oricum imi mentin parerea: "Fotbalul romanesc a pierdut o singura data: atunci cand s-a retras Gheorghe Hagi!" Si.. chiar s-a vazut!

In rest nu pot decat sa ii dau intru'totul dreptate lui Manolache!!!

PS: Invidia e mare... Haideti totusi sa fim mai buni.. mai oameni!

quote:

Sunt tare curios sa aflu cati dintre cei care au postat mesaje aici, dupa ce nu au avut bani toata viata lor si au trait la limita decentei , au castigat milioane de dolari "peste noapte" . Numai atunci poti sa vezi cu adevarat la ce tentatii te supun banii , si cat de mult poti rezista. Ce-si cumpara Mutu (apropos de criticile pe care le-am citit) nu ne intereseaza, a munci pentru bani si la varsta lui nu stiu cine se asteapta sa investeasca in afaceri cu petrol . Normal ca-si cumpara iahturi , masini , vile , femei.
E mult mai usor sa critici decat sa intelegi , dar dupa parerea mea , cine se stie curat, sa arunce primul piatra.

Nu mai sariti in capul lui , a gresit mai mult sau mai putin decat greseste toata lumea. Noi ca romani cred ca ar trebui sa fim alaturi de el si sa-l sprijinim. Se pare din cate citesc in presa ca noi , romanii suntem cei care-l criticam in acest moment cel mai vehement. Toata lumea il compatimeste, se ofera sa-l ajute, sa se reabiliteze, sa il consilieze, numai pe noi ne macina puternic cate femei schimba el pe saptamana, si ce fite mai face.

Mie mi se pare ca multi sunt invidiosi pe acest baiat , care la 25 de ani (nu stiu exact cati are) a reusit prin munca lui ceea ce altii nici nu viseaza macar sa faca intr-o viata intreaga.

In ceea ce priveste aparitiile lui la tv si in presa , sa-l criticam pe el pentru asta mi se pare o prostie. Ma indoiesc ca suna el la ziar sau tv sa spuna : nu vreti sa veniti sa vedeti ce iaht mi-am luat?
Normal ca e vina presei ca mediatizeaza absolut orice, si poate nu ar face-o daca clientii acestor publicatii nu ar fi asa de ahtiati dupa subiect. Romanului ii place barfa si scandalul, si exact asta ne vinde si mass-media

"You only live once, but if you live right, once is enough!"
Roxxy

Daca vreti sa ne cunoastem :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Veve spune:

10 pagini!Se cere lacatel!In cazul in care considerati absolut necesar,deschideti capitolul 2!
Multumesc!

Irina,veve & croko
pozici

Mergi la inceput