Ce a facut Mutu?
Raspunsuri - Pagina 13
petra spune:
Mutu a gasit ceea ce a cautat! O facea prea pe desteptul si unde te intorceai aizeau de ce orgii a mai facut acest fotbalist. A castigat multi bani, a castigat faima dar nu a stiut cum sa si le tina. A muncit pentru aceste sume fabuloase?? O fii, dar nu l-au trecut destule sudori ca sa puna si pret pe ele. In gandirea lui de smecher o fii zis: lasa ca un pic de cocaina , nu stica acolo, ca la cine sunt eu si la banetul meu, ma descurc!
Stele sunt si raman ce-i care stiu sa poarte acest titlu ca mandrie pana la capat, pana dispar de pe scena unde au cunoscut succesul. In acest fel Mutu a iesit din scena fotbalului cu coada intre piciare , huiduit de cei care l-au aclamat odata. Ce mai conteaza acum conturile si iahturile?
Dena spune:
Manolache si eu subscriu cu un singur amendament... m-a durut sincer sa il aud pe Adi saptamana trecuta ca nu a luat cocaina si ca il doare ca toate ziarele si englezesti si romanesti au sarit la concluzii fara sa fi asteptat confirmarea laboratorului cu privire la substanta cu care a fost depistat pozitiv. A spus el atunci ca a luat o cu totul alta substanta pt imbunatatirea performantelor sexuale, nu este vorba de cocaina va spune el mai tarziu despre ce este vorba ... Eu l-am creditat... pt ca la cateva zile el sa recunoasca in fata comisiei clubului ca de aproape un an ia cocaina si e dependent ("regular use" ). De ce a mintit?? De ce acum? Ar fi putut sa taca si atat... de ce sa minti... sa mai spulberi si sperantele celor care inca mai cred in tine??
Si eu cred ca Adi va iesi cumva din situatie... e capos si ambitios si daca foloseste in chip pozitiv aceste caracteristici va reusi sa isi gaseasca drumul lui... dar m-a durut si m-a contrariat reactia lui... ce i-a trebuit sa mai minta si in al treisprezecelea ceas???
In tot cazul...Dzeu sa ii ajute!!
Iar cei invidiosi pe sansa lui de a intra intr-o alta lume...destul de...peste noapte... sunt niste mici... nici macar nu trebuie luati in seama pt ca sunt departe de a intelege fenomenul pe care il descriai tu mai sus... filozofia lor limitata la "Asa-i trebuie! Cine l-a pus?" nu merita irosire de atentie...
Denisa si bebica din burtica - 37 sapt.
"Nu ai pierdut daca ai cazut. Vei fi invins cu adevarat daca nu te ridici." G.Funakoshi
ciprianc spune:
Manolache,
Ba da ciprianc , si inca cum . Daca nu am face-o , atunci care ar mai fi restul banilor ? sa-i tinem la banca in timp ce traim in mediocritate ? nu prea...
Nu ma pun in pielea lu' Mutu, dar cu siguranta daca as avea foarte multi bani, (poate as investi in ceva, poate as pune si la banca, ca e mai sigur) dar as cauta sa vad fiecare coltisor din lumea asta. Si pentru a face asta, nu as astepta sa ma prinda drogat la un control ci m-as lasa pur si simplu de sport, intr-un mod cat mai decent.
Si hai ca nu ne intereseaza parerea altora, dar macar fata de familie mi-ar fi rusine...
In fine, a fost luat de valul puterii banilor si nu a stiut cum sa se stapaneasca de la necazuri.
Manolache spune:
Eu zic sa inchidem subiectul acesta . Personal chiar ma deranjeaza cand vad ca si romanii din afara (ma refer la PETRA) care traiesc in alt mediu , in alta societate , practica acelasi "dat in cap" exact cand omul a dat mai mult de greu .
Petra, chiar te simti bine aruncand rautati la adresa unui om care are deja destule probleme ?
Eu cred ca suferiti tare mult ca altii fac milioanele de dolari fluierand (sau alergand in cazul de fata) si voi munciti din greu pentru cate o mie . Sa ma ierte Dumnezeu, dar sa invidiezi pe altii pentru ce au , si sa te bucuri la raul lor zicand "asa-i trebuie, ce atata dezmat, na ca s-a linistit acum" e mare pacat.
Ciprianc, ca sa stii ce ai face tu in "pielea" lui Mutu , trebuie intai sa fii acolo . Pana nu esti , poti doar sa-ti dai cu presupusul.
cristina73 spune:
Din cite stiu eu (ca nu-s chiar asa departe de Anglia) toti fotbalistii vedete au un stil de viata asemanator vedetelor de cinema si nu cred ca Mutu e singurul care a luat cocaina-problema e ca a fost singurul care a fost prins.Si sincer imi pare rau pentru el.
Din cite am citit a fost dat afara de la club,nu stiu cum s-ar putea remedia situatia.
petra spune:
quote:
Originally posted by Manolache
Eu zic sa inchidem subiectul acesta . Personal chiar ma deranjeaza cand vad ca si romanii din afara (ma refer la PETRA) care traiesc in alt mediu , in alta societate , practica acelasi "dat in cap" exact cand omul a dat mai mult de greu .
Petra, chiar te simti bine aruncand rautati la adresa unui om care are deja destule probleme ?
Eu cred ca suferiti tare mult ca altii fac milioanele de dolari fluierand (sau alergand in cazul de fata) si voi munciti din greu pentru cate o mie . Sa ma ierte Dumnezeu, dar sa invidiezi pe altii pentru ce au , si sa te bucuri la raul lor zicand "asa-i trebuie, ce atata dezmat, na ca s-a linistit acum" e mare pacat.
Manolache,
Si cam ce ai vrea tu sa zic, la adresa unuia care pe langa ca se drogheaza mai si minte o lume care este cu ochii pe el????? Vrei doar sa-l compatimesc pe saracul drogat??? Sa incurajez si pe altii sa-i planga de mila sau si mai rau sa zic: ei si ce daca s-a drogat? lasa ca este bine!, sa-l laud in fata copiilor zicand: uite acest sportiv s-a drogat, a mintit, dar nu-i nimic, hai sa-l consolam???? Come on!
Chiar daca sunt intr-o tara mai deschisa, sa stii ca americanii sunt mai tare improtiva drogurilor si al drogatilor decat mine.
Ma invinuiesti ca practic "datul in cap cand omul are destule greutati si asa"! de parca peste "saracul Mutu" ar fii data cine stie ce boala incurabila, sau ar fii avut cine stie ce accident sau stiu eu ce necaz. IN ceea ce s-a bagat el nu este necaz, ci este o imbuibare, i s-a suit la cap celebritatea si nu prentru ca a fost cine stie ce savant ci a stiut doar sa fuga dupa o minge si a avut sansa de a intra in sfera banilor multi din lumea sportului.
Au mai fost sportivi celebrii si au ramas celebrii pana au murit, poate s-or fi drogat si alte celebritati, dar atata timp cat nu au fost prinsi , cat nu au fost prinsi cu minciuna, si atata timp cat la adresa lor nu au fost scandaluri legate de droguri, inseamna ca ori au fost calculati si au stiut cum sa se ascunda ori nu au folosit asa ceva. Hotul neprins- negustor cinstit!
Tu ma intrebi pe mine cum ma simt cand imi spun parerea mea, si nu m-a legati de nimeni, dar eu pot sa te intreb cum te simti tu comentandu-mi aceasta parere personala??? Probabil ca bine!
Daca il sustii pe Mutu, foarte bine, si fa-o mai departe este dreptul tau, dar nu mai judeca tu pe altii care vad problema cu alti ochi, pentru ca nu esti in masura.
Fiecare cu ideile si parerile sale, care convin sau nu altora, pareri care intr-o discutie civilizata trebuie respectate.
Daca vrei poti cere sa se inchida subiectul ca nu este nici o problema.
Manolache spune:
In primul rand Petra, Ca tot discutai de civilizatie, si de tari civilizate, nici o tara civilizata din lume nu condamnaasa cum faci tu persoanele care se drogheaza. Ei sunt vazuti ca oameni care au nevoie de ajutor, de consiliere, de reabilitare, nu criminali care ar trebui omorati cu pietre.
Parerea ta se poate formula intr-un mod mai putin agresiv , care sa nu deranjeze persoane mai sensibile la necazurile altora. Dependenta de droguri e o problema actuala , si nu se va rezolva niciodata prin acuzarea celor care au "patit-o" , ci numai prin ajutarea lor. SUA are in prezent cele mai multe organizatii la nivel mondial de sustinere si reabilitare a oamenilor dependenti de droguri.
Eu sincer devin foarte iritat cand vad ca cineva isi focalizeaza toata rautatea spre anumite persoane exact cand respctivii au dat de greu . De ce Petra nu il criticai pe MUTU inainte de scandalul asta ???
De ce tocmai acum ?
Ma rog, nu intru in polemici . Nu este nici de laudat, nici de dat exemplu , dar nici nu trebuie sa criticam . Cum spuneam mai devreme. E usor sa critici , e mai greu sa-ntelegi.
nepotzica spune:
cat de tampit poate fi un om incat sa-si taie singur creanga de sub picioare???? in mod sigur stia ce consecintze atrage o asemenea fapta, asa ca.....