Azi sunt fericit(ä) pt. cä ...

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Sunt super fericita pentru ca la numai cateva minute dupa ce am postat subiectul "Bazar pentru ajutorarea lui Paul Ungureanu", am reusit sa-mi vand toate jucariile si cateva carti si astfel sa strang, in numai cateva minute peste 100.000 lei pentru Paul. Uraaaa!!! Sper s-o tin tot asa!

I wish I were an angel...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela B. spune:

Sunt fericita ca sunt aici, ca este soare, soare...ca am o fetita minunata si un sot la fel de grozav.
Luni am fost nervoasa si nemultumita desi era ziua mea...astazi insa m-am hotarit sa fiu din nou optimista, sa vad numai jumatatea plina a paharului.
Nu v-am mai citit de mult timp, si astazi, prin nu stiu ce minune, acesta a fost primul subiect cera l-am deschis! Inca un motiv de fericire: sa vezi ca atitia oameni sunt fericiti..
Sa nu uitam sa ne bucuram de micile "bucatele de zahar" pe care ni le ofera viata! Sa nu ne mai lasam coplesiti de griji, probleme si tristeti!
Sunt fericita ca existati, sunt fericita ca am de invatat!Sunt fericita ca pot fi fericita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Cum sa nu fiu pe zi ce trece mai fericita, vazand ca incet-incet sa strang banii pentru Paul!!!

I wish I were an angel...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kehleyr spune:

un motiv mai tampitel dar aici putem posta orice nimic care ne face fericiti, nu?

Azi sunt fericita pnetru ca am reusit aseara sa vad sie u trailer de la Star Wars III si arata foarte promitator .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ticka spune:

Ieri Snadica a invatat sa spuna "R"

www.balantzedc.go.ro" target="_blank">Balantze DC!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

Pentru ca am salvat un suflet nevinovat si pentru ca am reusit sa ajut macar financiar un altul.

Mickyyy si Malina Ioana (31.03.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arisa_alina spune:

Azi sunt fericita caci fostul meu sot a recunoscut intr-un final ca el este cel care a gresit si prima oara dupa aproape un an m-a sunat

Sakamoto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela roxana spune:

Alina sa dea Domnul ca la voi fericirea sa nu se termine

roxana
http://photos.yahoo.com/arisalaura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malina_mircu spune:

pentru ca am primit o veste buna de la Miky. sanatate multa.

pupici
Malina siDanutz (5 aprilie 2004) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=35266" target="_blank"> povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claza spune:

...pentru ca am un secret... sper!

_
iaca si noi

Mergi la inceput