initiere in fenomene paranormale
Raspunsuri - Pagina 5
marittamarina spune:
Fetita mea (2 ani si 5 luni) aude telefonul sunand ,inainte sa-l auzim noi, cu vreo 10-15 secunde .Ba mai mult ,acu vreo 3 nopti eu ma uitam la tv ,sotul la calculator, ea dormea si se trezeste deodata si intreaba : ce se aude? ce se-aude? a,suna telefonul!
Bineinteles ca in urmatoarele clipe a sunat telefonul.
Cand era mica i se lipeau foile de hartie de palme ,monede, si se enerva grozav pe chestia asta.
Am pus-o zilele astea sa ridice o revista mica lipita de palma si a reusit chiar de multe ori.
Cat despre vise ,aici eu sunt experta ,am vise care ma avertizeaza (toul e sa fiu pe faza si sa stiu sa le interpretez ) dar si care -mi dau vesti bune( ex: mama mea ( Dumnezeu s-o ierte) mi-a daruit in vis -de ziua mea- un porumbel alb,ei bine pana la ziua mea n-am stiut sa interpretez visul dar atunci am aflat ca sunt
Prima oara dupa 12ani de casnicie ,si probabil ultima..
cici
[/quote]
Buna Cici,
Tu nu vrei sa afli de ce fetitei tale i se lipesc foile, monedel , de palmute?
Nu vrei sa stii de ce ai visat-o pe mama ta?
Hai sa fecem ceva, sa exploram aceste granite, la care nici eu nu stiu de ce ne oprim. O fi instinctul de conservare de vina? Se intampla ceva rau daca fortam aceste bariere, frontiere, granite, cum vreti voi sa le spuneti?
Marittamarina
sorana spune:
Din fericire mie mi se intampla foarte rar astfel de chestii. Bunica mea stia intotdeauna cine va muri si cand. Mie mi se increteste pielea cand ma gandesc....
Am avut si eu vise premonitorii - inainte de a se imbolnavi grav mama, care a si murit dupa 6 luni.
apropos de bunica. Avea 88 de ani si isi vizita sora in Pitesti. O suna pe sora mea si ii spune "eu nu mai ajung vie in Buc., te pup, sa ai grija, pa". A doua zi a murit facand infarct dupa un accident de masina in drum spre Buc.
Tot bunic a insistat sa ii cumpar un loc la cimitir langa mama (era mama mamei). Culmea este ca am gasit fix locul de langa care fuses "uitat" si trecut gresit ca .... fiind al nostru!! Preotul a zis "Vezi, D-zeu a vrut sa fie al vostru!" Eu ma intreb daca dorinta bunicii nu a fost indeplinita cumva.
Cu ziceam, intamplari de genul asta stiu o gramada, mie mi se intampla foarte rar. Dar cred ca exista premonitii, mai multe la unii, mai putine la altii.
Restul pe PM sa nu facem reclama
Monica si Sorana
myX spune:
intradevar este destul de greu pt multe persoane sa isi impartaseasca experienta, deoarece se tem sa fie interpretate, ...experietele vin din sfera personalului si se duc spre sfera publicului.
revenind ...
pt a ajunge sa gasesti explicatiile reale ale diferitelor fenomene psihice, trebuie in primul rind sa incepi prin ati elibera mintea de arhetipurile impuse de societate, cu timpul vei ajunge sa percepi si sa intelegi fenomene care majoritatii scapa, odata invatat mecanismul lor le veti putea reproduce oricind.
o alta idee pe care vreau sa o subliniez este ca impartirea studiului fenomenelor psihice care se face intre psihologie si parapsihologie este stupida, practic ar trebui sa existe o singura stiinta care sa unifice toate studiile, si nu doua.
psihologia actuala isi pune ochelari de cal si priveste cu dispret catre para-psihologie; poate si datorita faptului ca s-a dezimformat prin intermediul a tot soiul de autori de carti care fac un amalgam de magie si stiinta, pe care nici ei nu il inteleg, sau copiaza cu nesimtire citate din alti autori si adauga aberatiile proprii, oferind publicului diferite tehnici care te-ar fi ajutat sa te indrepti cu pasi repezi catre clinica de neuro.
fff putine carti am vazut care au relatat obiectiv fenomene psihice, si au oferit explicatii corecte.
... dar toate cartile nu fac cit un dram de experinta ... daca nu experimetezi, nu vei simti nici odata pulsul real al VIETII.
myX spune:
quote:
Originally posted by marittamarina
Fetita mea (2 ani si 5 luni) aude telefonul sunand ,inainte sa-l auzim noi, cu vreo 10-15 secunde .Ba mai mult ,acu vreo 3 nopti eu ma uitam la tv, sotul la calculator, ea dormea si se trezeste deodata si intreaba : ce se aude? ce se-aude? a,suna telefonul!
Bineinteles ca in urmatoarele clipe a sunat telefonul.
Cand era mica i se lipeau foile de hartie de palme ,monede, si se enerva grozav pe chestia asta.
Am pus-o zilele astea sa ridice o revista mica lipita de palma si a reusit chiar de multe ori.
Cat despre vise ,aici eu sunt experta ,am vise care ma avertizeaza (toul e sa fiu pe faza si sa stiu sa le interpretez ) dar si care -mi dau vesti bune( ex: mama mea ( Dumnezeu s-o ierte) mi-a daruit in vis -de ziua mea- un porumbel alb,ei bine pana la ziua mea n-am stiut sa interpretez visul dar atunci am aflat ca sunt
Prima oara dupa 12ani de casnicie ,si probabil ultima..
o concluzie simpla ar fi ca: fetita ta dispune atit de capacitati precognitive cit si bioenergetice, dar ar trebui testate ... exista tot felul de experimente simple care le poti face ...
...pt testarea capacitatilor precognitive, amintea cineva de testul Zenner (este bun si acesta), trebuie doar sa iti confectionezi cartile www.paranormality.com/zenner_cards.shtml" target="_blank">http://www.paranormality.com/zenner_cards.shtml
uite citeva titluri de carti care iti poate oferii informatii de nivel general, despre fenomenele PSI:
Teora - "Aveti capacitati paranormale?", Hans Eysenck si Carl Sargent;
Teora - "Inteligenta materiei", Dumitru Constatin Dulcan;
Dacia - "De la normal la paranormal", Adrian Patrut (vol 1&2);
Teora - "Provocarile paranormalului", Eugen Celan;
Teora - "Psihokinezia", Ioan Mamulas;
Vremea - "Energiile secrete", Jacques Mandorla;
Homine - "Quo vadis homo ?", Valentin Moraru;
Corut Pavel - "Cartea adolescentului", Pavel Corut;
Corut Pavel - "Ghidul vietii sanatoase", Pavel Corut;
...
o sa mai adaug cite o lista de carti la fiecare mesaj daca va mai continua subiectul ...