initiere in fenomene paranormale

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns xenocid spune:

Sistematic:

1) In situatia respectiva mi-as cumpara setul de carti Zenner pentru testarea capacitatilor extrasenzoriale si am organiza acasa un mic laborator. ( cred ca ar fi o introducere excelenta in teoria probabilitatilor)

2) Condoleante.

Cu stima,
Alin

*Ex astris, Scientia*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marittamarina spune:

quote:
Originally posted by xenocid

Sistematic:

1) In situatia respectiva mi-as cumpara setul de carti Zenner pentru testarea capacitatilor extrasenzoriale si am organiza acasa un mic laborator. ( cred ca ar fi o introducere excelenta in teoria probabilitatilor)

2) Condoleante.

Cu stima,
Alin

*Ex astris, Scientia*

As fi apreciat un asa raspuns de la inceput. Dar e bine venit si acum, multam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns myX spune:

quote:
Initial creeata de marittamarina

Salutare!

La mine la serviciu fiind destul de des solicitata sa le spun colegilor mei ce simt in legatura cu diverse chestii ce ii intereseaza pe ei (mai mult in joaca), am observat ca de cele mai multe ori se adeveresc. De mica m-au atras chestiile astea, visam de exemplu colegi de scoala, pe care nu-i mai vazusem de ani de zile, ca la cateva zile dupa ce ii visam, chiar ma intalneam pe strada cu ei.

Care din voi stie cume se "exploateaza" chestiile astea?
Sau cum si unde se pot face initieri in domeniul paranormalului?

Marittamarina mama lui Mihai Octavian

experientele de genul amintit au legatura cu precognitia prin intermediul viselor;

initierea in "paranormal" ti-o faci singura, cauta si studiaza, exista nenumarate carti pe tema aceasta, dar nu lua totul adliteram, exista multe "balarii" si in carti, nu te lasa pe mina unor indivizi care se cred guru sau initiati, sfatul meu.

o tehnica simpla ar fi sa iti scrii visele intr-un jurnal imediat dupa trezire ... ulterior cind se va intimpla exact ca in vis vei avea o dovada scrisa ca nu "aberezi" :) totodata reprezinta un mijloc simplu de a crea o legatura dintre constient si subconstient, un canal de transmitere a informatiilor.

pentru ati dezvolta aceasta capacitate este necesar sa inveti sa deosebesti "starea" de vis normal, de cea a unui vis precognitiv.

pt inceput e suficient atit, cind vei ajunge la stadiul de mai sus vei sti ce sa faci mai departe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Burtocika spune:

Primul raspuns interesant si la obiect ! Restul ... no comment.
Ma intreb de ce la subiectul "Credeti in farmece?" nu s-a gasit nimeni sa faca misto, ba s-au inghesuit toti sa spuna ce de farmece li s-au facut lor si cum au scapat de ele ... Se pare ca romanii cred mai usor in farmecele si descintecele pe care le fac babele la gura sobei decit in fenomene paranormale. Care o fi deosebirea dintre ele ... nu stiu!

Boghi

http://community.webshots.com/user/bogdanai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Findus spune:

De ce nu s-a facut haz si misto de subiectul "credeti in farmece ?" Simplu: Pentru ca parintii si bunicii si strabunicii nostri nu auzisera pe vremea lor de fenomene paranormale ci doar de farmece.Generatia noastra a mostenit ceea ce a auzit .
Din aceasta cauza nu a primit Maritta raspunsuri serioase decit poate pe privat , cine are curajul sa spuna cu glas tare ?
Maritta nu te las insa de una singura.Si eu sunt interesata de aceste fenomene pentru ca imi vine greu sa cred ca a fost o intimplare ce am visat in noaptea cind pe neasteptate a murit tata de infarct.
De pe geam le-am vazut pe mama si pe sora lui imbracate in negru cum se bateau pe un covor.Si eu mi-am zis ma duc sa le despart ca nu s-au inteles ele niciodata dar sa se bata pe un covor...
Pe drum ma intilnesc cu fratele meu care era lovit la cap si zice nu te duce ca o capeti si tu.

Ceea ce pe mine ma intereseaza este de ce visez doar lucrurile rele de ce nu pot visa de exemplu numerele de la lotto, ca sa fiu si pe placul celor care fac haz ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xenocid spune:

"Ma intreb de ce la subiectul "Credeti in farmece?" nu s-a gasit nimeni sa faca misto, ba s-au inghesuit toti sa spuna ce de farmece li s-au facut lor si cum au scapat de ele ... "

Imi cer scuze pentru asta. Am lipsit o vreme din fata calculatorului.
Promit sa nu se mai intample.

Cu stima,
Alin

*Ex astris, Scientia*

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by myX

[quote]Initial creeata de marittamarina

Salutare!
experientele de genul amintit au legatura cu precognitia prin intermediul viselor;

initierea in "paranormal" ti-o faci singura, cauta si studiaza, exista nenumarate carti pe tema aceasta, dar nu lua totul adliteram, exista multe "balarii" si in carti, nu te lasa pe mina unor indivizi care se cred guru sau initiati, sfatul meu.

o tehnica simpla ar fi sa iti scrii visele intr-un jurnal imediat dupa trezire ... ulterior cind se va intimpla exact ca in vis vei avea o dovada scrisa ca nu "aberezi" :) totodata reprezinta un mijloc simplu de a crea o legatura dintre constient si subconstient, un canal de transmitere a informatiilor.

pentru ati dezvolta aceasta capacitate este necesar sa inveti sa deosebesti "starea" de vis normal, de cea a unui vis precognitiv.

pt inceput e suficient atit, cind vei ajunge la stadiul de mai sus vei sti ce sa faci mai departe.

Per aspera ad astra!

Multumesc de raspuns MyX, dar te rog sa imi recomanzi si mie niste titluri de carti care sa nu contina acele balarii de care vorbeai.
Ideea cu visele e foarte buna (sa le notez), dar eu nu am avut decat unul,adevarat f. urat si rau prevestitor de care nu as vrea sa mai am parte, dar am niste emotii in stomac (astea sint semnele mele prevestitoare)atunci cand sint intrebata de cineva, anumite lucruri care CHIAR nu au legatura cu mine sau cu familia mea, de cele mai multe ori nici macar nu stiu toate persoanele de care e vorba......sper sa intelegi ce vreau sa spun, nici nu pot scrie prea amanuntit din cauza naturii serviciului meu (scriu pe furis, in graba...)

Numai bine, si poate imi vei raspunde in curand

Marittamarina

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by bogdanai

Primul raspuns interesant si la obiect ! Restul ... no comment.
Ma intreb de ce la subiectul "Credeti in farmece?" nu s-a gasit nimeni sa faca misto, ba s-au inghesuit toti sa spuna ce de farmece li s-au facut lor si cum au scapat de ele ... Se pare ca romanii cred mai usor in farmecele si descintecele pe care le fac babele la gura sobei decit in fenomene paranormale. Care o fi deosebirea dintre ele ... nu stiu!

Boghi

Boghi esti un adevarat Domn, multumesc!

Marittamarina

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Findus

De ce nu s-a facut haz si misto de subiectul "credeti in farmece ?" Simplu: Pentru ca parintii si bunicii si strabunicii nostri nu auzisera pe vremea lor de fenomene paranormale ci doar de farmece.Generatia noastra a mostenit ceea ce a auzit .
Din aceasta cauza nu a primit Maritta raspunsuri serioase decit poate pe privat , cine are curajul sa spuna cu glas tare ?
Maritta nu te las insa de una singura.Si eu sunt interesata de aceste fenomene pentru ca imi vine greu sa cred ca a fost o intimplare ce am visat in noaptea cind pe neasteptate a murit tata de infarct.
De pe geam le-am vazut pe mama si pe sora lui imbracate in negru cum se bateau pe un covor.Si eu mi-am zis ma duc sa le despart ca nu s-au inteles ele niciodata dar sa se bata pe un covor...
Pe drum ma intilnesc cu fratele meu care era lovit la cap si zice nu te duce ca o capeti si tu.

Ceea ce pe mine ma intereseaza este de ce visez doar lucrurile rele de ce nu pot visa de exemplu numerele de la lotto, ca sa fiu si pe placul celor care fac haz ?

Buna Findus,

Din cate stiu acest forum se vrea unul deschis, fara a ne feri sa dam raspunsuri sincere, directe,si nu inteleg de ce nu-si da lumea drumul la pareri, opinii, sfaturi.....
Chiar am primit cateva mesaje private, nici unul nu a fost cu mistouri, toate au fost serioase, sincere si toate persoanele au fost interesate de acest subiect. Nu le dau numele, pt. ca nu as vrea sa se supere, dar inca o data spun, de ce nu scrieti direct?
Nu va suparati pe mine, va implor, dar eu consider ca ar fi mai constructiv asa, altfel ma pierd intre mesajele de pe forum si cele private.

Multumesc tutror

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Burtocika spune:

Marittamarina ... sunt o doamna

Si eu credeam ca lumea pe forumul asta discuta deschis si fara prejudecati, dar se pare ca m-am inselat ... Daca iesi putin din curent si indraznesti sa-ti pui niste intrebari mai putin "ortodoxe", esti imediat trimis la plimbare sau ti se dau raspunsuri de genul "Biblia asa spune" sau "Asta e legea firii" sau mai stiu eu ce alte minuni. Cred ca oamenii se tem sa gindeasca si sa-si expuna parerea, si iau de bun tot ce aud pe la radio, televizor sau pe la babele din sat ...

Boghi

Mergi la inceput