Propunere de cenzura
Raspunsuri - Pagina 7
Lia spune:
quote:
Originally posted by cataghe
Imi raspunde si mie cineva la intrebare: de ce nu functioneaza sistemul de pedepsire a medicilor care iau spaga?
Nu va intreb degeaba...
To escape criticism: say nothing; do nothing; be nothing!
Cred ca la pagina 3 am pofestit cate ceva despre lupta "acerba" impotriva coruptiei in tara noastra

cristina73 spune:
Lilanda, eu nu vad decit o solutie si anume in cazul medicilor particulari tarife conforme cu realitatea iar in cazul medicilor ce lucreaza in spitale si universtitati salarii pe masura.In toata lumea occidentala e la fel.Normal ca nu am impresia ca doctorii in Ro vor putea avea in curind aceleasi salarii ca si in occident DAR trebuie sa se pastreze un raport intre salariul mediu pe economie si salarul unui medic.Aici salarul minim e 6.35 euro pe ora iar un medic face de cel putin 10x ori mai mult.Deci daca si in Ro s-ar da medicilor un salar de 10x mai mare ca salarul minim pe economie eu zic ca ar fi ok si ar multumi pe toata lumea si atunci intr-adevar nu ar mai exista motiv de dat spaga iar cei ce continua sa ceara spaga sa fie pusi la zid.
Astea fiind spuse nu stiu ce am putea face noi cei de pe DC in cazul asta....
desprecopii spune:
parerea mea relativ la acest subiect si la stadiul acestei discutii este urmatoarea.
Haideti sa vedem cu ce suntem de acor si cu ce nu suntem de acord si apoi sa discutam.
Cred ca toata lumea de la acest topic uraste acest obicei balcanic - insa a avut cel putin o experienta in care a alimentat sistemul.
De asemenea, cred ca toti vrem o shimbare de mentalitate in Romania - dar stim cu totii ca acest lucru nu se petrece peste noapte - si nici daca defilam cu totii pe Calea Victoriei, imbracati in tricouri DC.
Un alt lucru pe care as vrea sa vi-l propun ca tema de gandire este ca nu spaga marunta este problema cea mai arzatoare a Romaniei - ci CORUPTIA si Traficul de influenta.
si ... din pacate - acest lucru se intimpla si in Olanda, si in USA si in Japonia si in China.
- haideti sa discutam constructiv si sa respectam parerea fiecaruia.
va multumesc,
Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.
lilanda spune:
quote:
Originally posted by Lia
Da' cei care uneori intreaba despre aceasta datina populara de multe ori chiar au nevoie de un sfat,nu intreaba pen' ca vor sa ne conturbeze diminetile senine si pen' ca-s imorali si josnici.
Discutia despre spaga este imorala si injositoare pentru medic. Asta am spus, asta repet precizind totodata ca rationamentul prin care ai deturnat sensul propozitiei la concluzia ca persoanele care discuta despre spaga sint imorale si josnice, iti apartine!!!
pozulici
Lia spune:
si uite-asa constat ca am mai dezvoltat impreuna un subiect-salata,ca incetisor am uitat ca era vorba de propunere de cenzura a subjectelor care au ca tema shpaga in patria-muma si am ajuns la discutii despre shpaga in general,cauze si modalitati de eradicare,viitorul sumbru al patriei,etc.![]()
Lia spune:
quote:
Originally posted by lilandaquote:
Originally posted by Lia
Da' cei care uneori intreaba despre aceasta datina populara de multe ori chiar au nevoie de un sfat,nu intreaba pen' ca vor sa ne conturbeze diminetile senine si pen' ca-s imorali si josnici.
Discutia despre spaga este imorala si injositoare pentru medic. Asta am spus, asta repet precizind totodata ca rationamentul prin care ai deturnat sensul propozitiei la concluzia ca persoanele care discuta despre spaga sint imorale si josnice, iti apartine!!!
pozulici
m-am mistecuit.mea culpa.scuse,deturnare fara intentii negative.

lilanda spune:
OK, revenim la propunerea initiala?? Care suna cam asa:
"interzicerea cu desavarsire pe DC a topicelor in care se cer informatii despre spaga la medici, profesori, Pasapoarte, politie, circa financiara, etc"
Unii sint de acord cu asta, altii nu. Incercam sa votam democratic?? Un sondaj de opinie ar fi util ?![]()
pozulici
energy spune:
sa nu cenzuram nimic, de ce? avem nevoie sa stim pretzurile asa cum le stim si la legumele din piatza. Nu e nici o spaga, sunt servicii platite (cand v-atzi maritat si v-a venit coafeza acasa pe bani neimpozabili sa va faca sarmale in cap, sau pedichiurista, n-atzi mai considerat spaga, nu?? va luatzi tot timpul de bietzii medici, care au mai facut si o gramada de scoala pe care voi n-atzi fost in stare s-o facetzi)
"Copiii au mai multa nevoie de modele decat de critici"
poze la http://community.webshots.com/user/energy1602
desprecopii spune:
parerea mea relativ la intrebarea conchitei:
- da, nu incurajam asemenea mesaje - DAR - blocarea lor poate ingradi accesul la informatie a celui ce o cere.
solutie practica:
Cred ca - imediat ce va fi pus un asemenea mesaj - membrii DC pot atentiona acea persoana ca spaga nu este incurajata de DC / iar subiectul va ajunge la container - nefiind insa inchis - unde va sta citeva zile.
Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.
Adela spune:
quote:
Originally posted by lilandaquote:
Originally posted by Adela
Linkul la care faci referire nu mi se pare spaga! E un serviciu si trebuie platit.
Asa sa fie oare??? Pai daca e serviciu, ar trebui sa aiba si un pret! Cit se poate de oficial si de decontabil!!! Sau impozitabil!!!quote:
Si mi s-ar fi parut mai de bun simt ca aceasta propunere sa vina de la un membru al forumului din romania care este si parinte pe deasupra.
De aici ce sa inteleg ca cea care a facut propunerea este o nesimtita fiindca indrazneste sa deschida astfel de subiecte fara sa locuiasca in tara si fara sa aiba copii???quote:
Nu sunt de acord cu mesajul tau: asta e societatea, de ce s-o negam?
Iar prin aceasta propunere nu se neaga nimic, zic eu. Dimpotriva se recunoaste o stare de lucruri si se ia (o) atitudine. Tot e mai bine asa decit sa te complaci in acea stare sau, chiar mai mult, sa contribui la agravarea ei!!! Zic io, care potrivit unora n-as avea nici un drept sa ma bag intr-o astfel de discutie aici, cu atit mai mult cu cit nici la kundalini nu ma pricep
pozulici
impozitabil zici? ha-ha! Asa cum si popa impoziteaza taxele de la botez/inmormantari samd... dar aia nu e spaga "e" servicii.
Nu stiu in alte tari cum este dar aici daca faci oarsi`ce servicii (care iti sunt platite in afara salariului) trebuie impozitate doar daca depasesc o anumita suma anual!
Asa ca mai lasati-ma!!!!!!
tu ai zis-O! Io nu mi-as fi permis. Daca iti place sa diseci mesajul si sa interpretezi, mie nici prin cap nu mi-a trecut sa fac pe cineva nesimtit. Ti se intampla des sa intelegi altceva? lool
SI apoi cum ar suna ca fetele din romania sa discute niste treburi care se intampla si au loc in afara ro. cool
~~Adela &
Julia

.