Mamici de sept-oct 2004 (36)
Raspunsuri - Pagina 10
danyce spune:
O ultima privire pe forum inainte de marea intalnire. Peste jumatate de ora plecam la spital. Raportez ca eu sunt inca senina si viteaza in timp ce sotul meu cam tremura de emotii si de griji. Sper sa-i treaca in curand, sa-mi poata fi alaturi asa cum se cuvine.
O zi buna tuturor si pupici bebicilor si burticilor,
Daniela Veuger si bebita mica din burtica
Slingeland Ziekenhuis, Doetinchem
lorena_andreianu spune:
Danyce, iti tinem pumnii. Te asteptam cu vesti despre bebita cat mai curand. Curaj, ca nu e greu! 
Timea, esti si sensibila in perioada asta si ale tale rude (de acum) trebuiau sa te menajeze nu sa te supuna tuturor prostiilor... Of, soacrele... noroc ca a mea e la 2500 Km (dar tot nu se lasa sa nu dea sfaturi fie ele si prin telefon
)... Macar nu te stresa prea tare ca nu face bine nici Marei. Suntem alaturi de tine. 
Am reusit si noi sa dormim azi noapte. Nu stiu cat de colici sunt durerile lui bebe de burtica, cert e ca azi-noapte a dormit pana la 3 si abia atunci a cerut papa... si mancase pe la 11. Am dat si noi un pic afara cat s-o speriem pe mami, dar apoi a dormit asa linistit... Mama mi-a zis ca era doar surplusul de lapte supt. Uf!
Altfel, la noi
si cred ca o sa dormim toata ziua ![]()
Va pupacim.
si
Miron Radu (DN 06/10)
Poze la: http://community.webshots.com/user/anrian
frosa spune:
iulyp parca tu ai intrebat, si al meu are muci (iar
) si ma tot chinui cu pompa, dar bineinteles ca tot fornaie dupa.
ralucule nu este problema daca nu vrei sa alaptezi (nici eu nu am vrut la primul copil) si este OK. Acum alaptez dar nu mai sunt asa stresata ca la primul. Cred ca si al meu are acneea nou nascutului (are citeva bubite rosii cu un pic alb in mijloc) dr. mi-a spus sa dau cu pudra de baneocin ca sa se usuce mai repede.
danyce curaj si te asteptam cu vesti
kittye draguta poveste nasterii tale. Felicitari pt curaj.
BB meu maninca cred?? bine, dar tare sunt curioasa cam cit, oricum ia bine in greutate. Aseara am fost la cumparaturi la Carrefour (si cu el) si a fost ok , a dormit tot timpul.
Sper ca azi sa fie o zi la fel de frumoasa ca ieri ca sa ies afara. Deabia stept sa plec la munte. Dr. a mea a zis ca pot sa plec cu el oriunde , nu este nici o problema ba chiar este indicat.
Va pup
Mada spune:
Neata!
Copilita mea a dormit azi-noapte 6 ore neintrerupt nu imi vine sa cred. Dar acum din nou cred ca avem o serie de colici.
Ralucule nu te supara pe mine, nu am stiut ca a fost alegerea ta, am crezut ca nu ai lapte. sincera sa fiu nici eu nu am vrut sa alaptez si nici nu am simtit asa nici o chestie sa ma topesc cand mi-au dat-o la san pt primul supt mai ales ca ma durea..., dar acum mi se pare tare comod.
Asa ca iti respect dorinta si ma bucur ca lui Tristan ii merge bine.
Azi nu am nici masina nici carut, eu las carutul in masina ca stam la etajul 4 fara lift si si nu m-am gandit sa ii spun lui Dani sa-mi aduca carutul sus de dimineata, asa ca azi desi e tare frumos deja afara stam pe bara. Imi facusem si planuri sa ma duc la o prietena care are o fetita cu o zi mai mare decat a mea. Dar mama zice pai n-ai masina azi, eee zic lasa ca atunci merg doar la plimbare prin cartier, pai dar zice nici carut n-ai
, nasol.
Ieri am umblat cu ea vreo 3 ore jumate a apucat-o foame si i-am dat sa papa la niste prieteni la un magazin si pe urma iar am luat-o la plimbat.
Danyce inca odata iti urez nastere usoara!
Mada,un om. Cu frica lui Dumnezeu si Ilinca Teodora
http://community.webshots.com/user/madaspa
ralucule spune:
frosa si al meu are acneea nou nascutului, e asa cum zici tu rosu si alb in mijloc, mie mi-a zis aici asistenta sa ii dau cu ceai negru, adica: fac un ceai negru, il las se raceste si apoi tamponez bubitele cu ceaiul ala, il pun pe un tampun , o compresa si dau pe colo colo, si vad ca merge binisor, s-au mai retras.
Mada eu nu m-am suparat pe tine, eu am zis ca nu vreau eu sa alaptez, ca stiu de la mama ce nashpa o fpst pt ea, sora-mea e cu 13 ani mai mica ca mine, si cand o alapta avea rani la tzatze, ca deh Nana noastra era un fel de sparge tzatze, pe la 3 luni mama nu o mai avut lapte dar rani o avut inca o luna.... plus ca am citit ca tre sa fii odihnita, sa ai o stare de spirit pozitiva, sa bei nu stiu ce sa mananci nu stiu ce.... Eu fix de mancat nu am chef acum, de baut am baut si vin si vodca deja.... plus ca mai trag cate o tigara din cand in cand, deci.... alaptat la revedere. Acuma multi ma condamna, dar eu asa gandesc ca e mai bine asa simt eu ca e mai bine, poate gresesc, la cezariana la fel am simtit ca trebuie sa nasc prin cezariana cu toate ca puteam sa nasc si normal, dar nu am vrut... asa ca sunt un om incapatanat... hai sa nu ma mai lungesc
Noaptea trecuta, Tristan o dormit de la 10:30 seara la 03:30 dimineata si apoi s-a mai trezit la 08:15, sper sa il tina asa si noaptea ce urmeaza, adevarul e ca i-am schimbat laptele, asta e mai gras, mai consistent, bine ar fi de ar dormi asa, noaptea ca ma rupe, sunt ca robotul teleghidat ...
Meilorena andreianu daca tot esti la Paris, ia mergi tu la farmacie si intreaba de SAB SIMPLEX, e tare bun la colici, eu nu am probleme de genul colici tralala, SAB SIMPLEXUL ala il pui in ceai spre exemplu, daca iti bea ceai ca al meu Tristan il scuipa afara, pui 15 picaturi, si se linisteste, sau il pui in lapte, dar acum dupa cate am inteles eu tu il alaptezi, asa ca ar cam trebuii sa te mulgi ca sa pui comedia in lapte, ma rog tu stii mai bine, eu iti zic ce fac eu, cu Tristan poate merge faza si la tine.
Fetele eu sunt cu telefonul in mana, cand s-o intampla marea minune cu Danyce scriu mintenasi, am vb aseara, Dana e optimista e puternica, nu cum am fost eu... si speram sa treaca repede si cu bine, si sa o tina pe Bebelina in brate cat de curand
Nasteri usoare ca a mea la toate va urez
pupici Ralucule, Tristan, Dim si catelul Nick
ralucule
http://community.webshots.com/user/ralucule
liaT spune:
Salutare fetelor
Din data de 10 octombrie tati al nostru are 2 fete acasa. La ora 11.30pm s-a nascut Alexia Anca cu 3.660kg si o lungime de 52 cm.
A fost o nastere naturala, destul de usoara zic eu fata de ce am vazut eu la fetele cu care am stat in sala de travaliu.
Povestea nasterii o sa vi-o spun cu alta ocazie ca acum ne cheama datoria.
Felicitari celor care ati mai nascut de cand nu am mai intrat pe forum si multa bafta celor care urmeaza ...fiti barbate ca e frumos ce urmeaza.
Va las acuma ca plange mica mea...am pus niste poze in link-ul de mai jos si mai revenim
http://community.webshots.com/user/lianatodoni
Liana - DPN 10 OCT.
babirusa spune:
Buna fetelor, multumesc pt. felicitari, o sa revin cu amanunte dar dupa ce nasc toate gravidutele, pt. ca a fost nasol de tot.
Mihaela, pe fetita o cheama Alexandra, s-a nascut pe 14 oct. ora 11.30, 2.820kg si 50cm. Sanatate maxima la burtici, mamici si bbei.
babirusa si
Alexandra
cybip spune:
Danyce, bafta multa, nastere cat mai usoara si
sanatos.
Felicitari LiaT pentru frumusetea ta mica! am vazut pozele, e dulcica foc.Va doresc sanatate si fericire.
Eu sunt tot in asteptare, sambata seara ma interneaza pentru a-mi provoca nasterea
pentru ca nu sunt semne ca as putea avea contractii adevarate pana pe 23 octombrie, cand ar trebui normal sa nasc. Deci sper ca intalnirea mea cu bebelina sa fie in sfarsit duminica, pe 24 oct.Acum sunt tare curajoasa si sper sa raman asa pana la sfarsit.
Va doresc bebelusi sanatosi si refacere rapida tutror mamicilor care au nascut.
Monica
39 sapt+6 zile
cybip spune:
Babirusa felicitari pentru
, sa-ti traiasca si sa fie sanatoasa. Aoloeo, ce s-a intamplat cu voi, asa greu a fost? Nu ma speria
, te rog....Bebelina este ok? dar tu?
Monica
39 sapt+6 zile
Leta spune:
Buna, fetele
Va felicit pe cele care deja va tineti bebeii in brate si va urez mult curaj celor ce va pregatiti...:)
Eu sint o mamica de ianuarie, deci mai am ceva timp...
Am o mae rugaminte la cele ce au nascut prin cezariana: sa imi spuna si mie care este "mersul pietei" - citi banuti se dau doctorului si citi anestezistului.
Va multumesc si ... la cit mai putine nopti albe cauzate de colici :)
Leta & bb Andreea 26+
dr. tutunaru - elias