pt. fetele ce vor sa se ingrase
Raspunsuri - Pagina 4
piscot spune:
Oana, sa-ti spun cum am reusit eu sa ma mai ingras putin... Niciodata nu am avut 55 de kg cum am acum! si am 28 de ani...
In vara asta, mi-am schimbat locul de munca. Sunt foate multumita in sensul ca imi place foarte mult ceea ce fac, am niste colegi minunati, o sefa nemaipomenita si in birou este vesnic o atmosfera minunata. Sotul meu ma iubeste si formam un cuplu minunat, suntem sanatosi amandoi si familiile noastre...prin urmare....
Am ce am visat, sunt implinita si multumita de viata pe care o am si ma rog ca totul sa fie la fel si in viitor.
Probabil ca datorita multumirii mele interioare, a optimismului oamenilor care ma inconjoara (familie, prieteni, colegi...)dar mai ales datorita faptului ca sunt impacata cu mine insami, viata mi s-a schimbat foarte mult. Si rezultatul...m-am ingrasat cu 3 kg!
Acum nu mai intru in nici o fusta...eu ..care nu am pus pe mine 100 de grame din liceu...Oricum la cat de lunga sunt...aproape ca nici nu se vede
Asa ca sfatul meu e sa fiti impacate cu voi si optimiste! Totul vine din interior.
Bubbles spune:
quote:
Asa ca sfatul meu e sa fiti impacate cu voi si optimiste! Totul vine din interior.
Piscotzel, subscriu...
Papadie... si-n tara faceam sport si ne plimbam mult prin parcuri, aveam mai mult timp liber, distantele nu erau ca si aici. Nici stresul zilnic.
A urmat o perioada in care... banuiesti poate cum e sa fie la inceput de emigrare, dar ne-am pastrat optimismul si ne-am urmat calea. Nici acum nu este usor, nu va fi vreodata, dar in loc sa ne uitam la tv sau sa mergem la reuniuni de familie (mai putin cele telefonice sau vizitele), iesim afara din casa , ne facem viata asa cum vrem. Stii cum este, Dumnezeu nu-ti baga si-n sac
Vine iarna, iesi la un sanius, sa vezi ce frumos este!
Sau ia o minge, maine e sambata, iesi in prima poienita si jucati-va volei, fotbal, ratele si vanatorii, ce vreti voi.
Bianca
musca tzetze spune:
Salutare fetelor!
Pot sa ma inscriu cu succes pe lista "slabanoagelor". De vreo 10 ani am tot 47-49 kile la 1,70...
Spre fericirea mea, am scapat de complexe si de obsesia ingrasatului. Chiar daca mananc mult, nu are nici un efect...
Sa nu credeti ca m-am resenmnat, greutatea a ramas aceeasi, dar ma mandresc cu alte forme. Singura solutie pt mine a fost sportul, dar nu alergari sau aerobic. Daca nu se punea deloc grasime, am zis sa-mi fac muschi si am tras de fiare...
Cat sunt de slabanoaga, imi sunt laudate picioarele cand apar cu fustita...
Papadia spune:
Ma bucur sa vad ca daca esti optimist toate merg bine si asta asa este .Si eu sunt o fire optimista si asta ma face sa ma simnt mai bine.Multumesc Bubbles ptr sfaturi si sa sti ca ai perfecta dreptate.Dar cand ai doi copii un sot si un socru gras pe deasupra nu prea ai timp de plimbari.Nu ca nu m-ar lasa dimpotriva sotul meu ma indeamna sa fac cat mai multa miscare mai ales ca el face culturism si arata super.In familie avem o viata frumoasa ptr ca ne intelegem extraordinar.Sotul meu care e un dulce nu imi interzice nimic.Uneori ma gandesc ca sunt eu prea lenesa.Cand lucram ptr ca acum sunt in concediu ptr cel mic era super ptr ca si la noi era o atmosfera vesela tot timpul mai ales ca mie imi place sa glumesc si sa le fac pe fete sa se simta bine.Mai am putin si incep si eu lucrul si poate daca mai schimb atmosfera o sa fie altfel.Cateodata incerc sa ma impac cu ideea si zic ca asa afost sa fie iar alteori ma gandesc ce bine ar fi sa ma pot imbraca cu o rochita mai scurta sau vara cu pantaloni scurti dar nu se poate ptr ca mie rusine sa imi arat picioarele .Nu stiu de ce nu mi se ingroasa macar un pic.Daca as face un sport ptr picioare poate imi recomandati voi ceva.Astept vesti de la voi .Pa fetelor
moldovan
aniela23 spune:
hehe, vad ca s-a marit clubul slabaturilor.Vesti bune, reteta alexiei ''merge'', dar s-ar parea ca fata e de negasit asa ca o sa o rog pe papadie sa posteze mesajul pe care tocmai i l-am trimis ei pe privat(contine reteta de ingrasare a alexiei).Asta pt ca eu tre's sa zbor la munca si chiar nu mai am timp sa scriu nici un cuvintel.Pup mumoaselor.
Papadia spune:
Tratamentul se ia timp de trei luni
-glutamolactat de magneziu (3 pastile pe zi)
-peritol (o pastila pe zi seara)
-AT10 (picaturi,5 pe zi luate intr-o lingurita de lichid).Acestea pot fi inlocuite cu pastilele Alfa D3 (2 sau 3 pe zi).Eu am luat picaturile, am inteles ca pastilele sunt mult mai scumpe.
La inceput am avut pt cateva zile o senzatie de foame nebuna, nu ma puteam opri din mancat.Cred ca atunci am pus pe mine binisor.Dupa aceea mi s-a mai domolit apetitul iar acum astept sa vad daca mai tine, cu cat ma mai ingras.Oricum, la mine cele 3 kilograme s-au asezat ''uniform''numai pe burta si fund, tot bratze si picioare rahitice am.
Anyway, multa bafta si da-mi te rog de stire daca are tratamentul efect.
Fetelor am reusit in sfarsit sa fac rost de reteta Aalexiei si ptr asta ii multumesc Anielei.V-o trimit si voua in speranta ca o sa fie de folos .Daca nu la toate macar la unele dintre noi.V-am pupat
moldovan
oanaDo spune:
Tratamentul e pentru 3 luni dar ce cantitati din fiecare medicament pe luna?
Oana
http://community.webshots.com/user/ooanaa2003
Papadia spune:
Draga Oana eu cred ca tratamentul se i-a asa cum scrie timp de 3 luni.Daca mergi la farmacie poti intreba cum se administreaza.Dar eu cred ca se ia cantitatea care a zis Aniela.Oricum merita incercat tot nu avem ce pierde.
moldovan
cris1iana spune:
salut
1,60 45/..dar ma consider normala , nu sufar , desi as vrea sa ma mai ingras putin :P
sa va spun cum m-am ingrasat de la 40 -45 : vitamine, sport (genuflexiuni , flotari .etc), laptisor de matca , miere, si multa multa mancare ....trebuie sa fim relaxate, sa dormim bine , sa fim vesele ..cu stres nu o sa punem nici un gram pe noi, oricat am manca
bafta multa si aveti incredere in voi
val77 spune:
fetelor am luat si eu reteta alexiei vineri și am mancat zilele astea de m-am ingrozit.....acum astept rezultatele