pt. fetele ce vor sa se ingrase

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Papadia spune:

Fetelor ma tot chinui sa va scriu si nu reusesc .Am 32 de ani si 46 kg .Sper sa-mi trimita si mie reteta Aalexia ti-as fi recunoscatoare.Sotul meu zice ca ma iubeste si asa dar as mai pune macar 6-7kg.Asta daca reusesc .Am doi copii si pe cel mai mic inca il alaptez.Sper totusi sa mai pun ceva pe mine.

moldovan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria m m spune:

quote:
Originally posted by Papadia

Fetelor ma tot chinui sa va scriu si nu reusesc .Am 32 de ani si 46 kg .Sper sa-mi trimita si mie reteta Aalexia ti-as fi recunoscatoare.Sotul meu zice ca ma iubeste si asa dar as mai pune macar 6-7kg.Asta daca reusesc .Am doi copii si pe cel mai mic inca il alaptez.Sper totusi sa mai pun ceva pe mine.

moldovan

ce inaltime ai?
Eu nu-s slaba.....eu am 1.70 si 64 de kg(m-am ingrasat iar ca aveam 62).Faza e ca eu am oasele grele.

maria, de Paula (1 an) si Miruna (13 ani)

Mergi la inceput

Am 1,64 dar eu am oase fine si sunt asa de firava ca ma enervez singura.Mi-ar placea sa am picioare mai groase sa pot purta si eu rochite.Poate daca as face vreun sport ar fi altceva dar cu doi copii nu am timp ptr asa ceva.

moldovan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaDo spune:

Eu am 31 ani, 1.65 m.,47.5 kg.
Am incercat multe metode de ingrasare pana acum si nu se vad rezultatele.
Astept cu nerabdare reteta care a dat rezultate....Plisssssssssss

Oana

http://community.webshots.com/user/ooanaa2003

Mergi la inceput

Dupa ce am nascut anul trecut am ramas cu vreo 10 kg in plus timp de cateva luni .Apoi am inceput iar sa slabesc si asa am ramas.Daca as avea picioare mai groase nici nu mi-ar pasa dar asa arat ca naiba.Sau umblu numai in pantaloni sau cu fuste lungi pana in pamant.Nu stiu cum as face sa mi se mai ingroase picioarele.Am observat ca si daca ma ingras cum am fost cand eram gravida la picioare tot nu pun mare lucru.Cum scria si Aniela23 cred ca asa ne e sortit sa fim .Poate cand o sa fiu mai batrana cand nu o sa mai fiu asa interesata cum arat atunci poate mai pun ceva pe mine .Dar pana una alta sanatoase sa fim .Totusi daca Aalexia mai intri pe forum scrie-mi si mie reteta miraculoasa.

moldovan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ChIna spune:

Aalexiaaaaaaaaaaa!!! unde te-ai pierdut, Uite cate ne-am adunat , shi toate avem nevoie de retzeta ta de ingrashare
Cand vii se ne dai retzeta. Vreau sa incep shi eu tratamentul cat mai repede.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piscot spune:

Ha! V-am luat...
Am 1.75 si 55 de kilesi vreau si io sa ma ingras. Sunt o super mancacioasa...dar degeaba. Asa ca ma inscriu si io :Vreau reteta!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bubbles spune:

Salut fetelor,
Acum v-am descoperit
Eu am 1.74 si 50 kg. Cind am venit in Canada aveam 46 kg, deci consider ca m-am ingrasat. Nu ma intrebati cum, nu am o reteta sigura, cert este ca mananc tot timpul, deci era normal ca la un moment dat, dupa atata "exercitiu", sa se adauge ceva (presupun). Dar, in nici un caz la nivelul la care ar fi normal, si poate deoarece in fiecare seara sunt ba la piscina, ba pe , ba te miri pe unde.
Si mie mi s-a spus aceeasi chestiune: am oasele usoare si mici.
Din fericire, nu arat rahitica, doar... slaba. Si nu vreau sa ma ingras, cat timp sunt sanatoasa si ma simt bine, analizele imi ies fain, sotul ma iubeste, de ce sa fac un atac la armonie?
Toti imi spun, "stai sa treci de 35 incolo, c-o sa vezi tu", inainte imi spuneau de 30, acum s-a modificat limita.
Cum se zice, om trai s-om vedea, sanatosi sa fim!

Bianca

Mergi la inceput

Ma bucur sa vad ca sunte-ti mai multe interesate de aceea reteta a lui Aalexia dar ea nu mai da nici un semn.Si pe mine ma iubeste sotul meu si nu mi-a spus niciodata ca sunt slaba sau ca arat rau asta ptr ca ma iubeste dar eu as fi bucuroasa sa mai pun macar 6-7 kg.Cum zice Bubbles ca merge la piscina sau cu bicicleta etc. la mine astea sunt doar vise.Nu ca nu ar fi posibil dar la noi nu este piscina cu bita nu am timp,am doi baieti si trebuie sa ma ocup de ei mai ales ca cel mic are un an si 4luni .Ferice de tine Bubbles.Sport nu fac pofta de mincare nu prea am asa ca nu stiu ce as putea sa fac .Mi-am cumparat vit.b toate injectabile oare sunt bune? Daca ati facut careva b-urile spuneti-mi si mie efectul.Bubbles mi-ar placea sa fiu si eu in Canada macar o saptamana ,poate daca as schimba aerul as avea pofta de mincare.Dar poate dupa tratamentul cu vit.o sa-mi revin.

moldovan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaDo spune:

Am facut vit. C,Ca gluconic si B-urile injectabil......nici o schimbare!!!!!!!!!!!
Poate ne raspunde cineva care a facut rost de reteta miraculoasa.

Oana

http://community.webshots.com/user/ooanaa2003

Mergi la inceput