pt. fetele ce vor sa se ingrase

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nona_denis spune:

Eu am luat Peritol numai o luna si jumatate. Era bine, ajunsesem la 55 kg, dar am inceput cu renovarea bucatariei, mers la mare, asa ca am renuntat la Peritol ca nu mai aveam timp de somn sau leneveala. Am ajuns inapoi la 51 kg. Acum am piciul acasa, asa ca ma scol mult mai devreme, imi e frica sa iau Peritol. Nici seara nu apuc sa ma culc devreme.
La servici e cea mai aglomerata perioada a anului. Poate o sa incep o noua cura din Ianuarie, ca atunci o sa fie foarte lejer.

Mami de Denisache

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crinutz spune:

Fac de aproape 3 luni tratamentul cu peritol si am pus vreo 3-4 kile, am ajuns pe la 49-50, nu sunt f sigura pt ca am un cantar cam prost acasa. Ideea e ca de vreo 2 luni iau doar 1 pastila de peritol seara, la celalalte am renuntat, la AT 10 si la mag cu vit B, mi-a fost lene pur si simplu, plus ca mi se intampla sa uit sa o iau si pastila aia seara. Si totusi m-am ingrasat. Nu stiu ce o sa fac dupa ce termin la sf lunii asteia. Ca 50 de kile nu ajung la 1,68 inaltime. La fel si eu am oase subtir si probabil nu voi fi niciodata grasa, eu vreau doar fund, un pic de burta (cum e acum e f bine), si picioare un pic mai groase in partea de jos. Cu sanii se pare ca n-am nici o sansa.
asta e !
bafta!

"Ceea ce suntem este darul lui Dumnezeu pentru noi, ceea ce devenim este darul nostru pentru Dumnezeu"

http://community.webshots.com/user/Crinutz - Grecia 2006/2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crici spune:

eu am observat ca pui pe tine doar daca iti merge bine si esti fericita. cu probleme si stres nu se pune niciodata! iar cum viata este asa cum este.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

daniela30
Trimis la - 04/11/2008 : 09:09:14
--------------------------------------------------------------------------------

am o mare problema....
nu pot sa ma ingras. ma gandeam ca dupa a doua sarcina voi ramane cu cateva kilograme in plus (lucru pe care mi-l doream foarte mult - eu fiind foarte slaba) dar nu s-a intamplat asa ceva.
acum cand am doua fetite superbe - erika de 5 luni si jumatate si miruna de 6 ani si patru luni, am 50 kg, si sincer mi-as dori sa arat si eu a om nu a copil.
stie cineva o retea sau un regim de ingrasare(de preferat rapid)?
multumesc mult

daniela iordache

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea81 spune:

Pai, Daniela, incearca sa tii reteta "noastra"! Glutamag si 1 peritol seara....dar intreaba si un medic, ca sa fii mai sigura ca nu-ti dauneaza....si citeste si ce au mai zis fetele in paginile anterioare. Eu una ma simt foarte bine acum ca au si hainutele astea pe ce sta!

Mergi la inceput

Mai fetelor, dupa ce faci tratamentul 3 luni cat dureaza pauza pana la reinceperea lui? Ca am citit pe aici zeci de pag dar nu mai gasesc. Si ce se ia dupa ce termini tratamentul ?

Am facut 3 luni si de vreo 2 sapt am incetat. Nu am un cantar f bun acasa asa ca nu sunt f sigura de cat am luat cert e ca arata 50 si inainte arata si 46. Dar de cand am incetat nu mai am deloc pofta de mancare, nu mai rontai in afara meselor obisnuite, abia mananc la pranz, seara e un pic mai bine parca. Eu am si alte belele pe la stomac care imi dau tot felul de simptome de greata dimineata, etc si poate si de asta. Plus ca eu cred ca e pe creier toata faza, ma gandesc ca daca nu mai au tratament nu mai pot sa mananc, ceea ce nu e bine.

"Ceea ce suntem este darul lui Dumnezeu pentru noi, ceea ce devenim este darul nostru pentru Dumnezeu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_r spune:

dupa tratament se ia o luna ADDITIVA SUPERFORM+GINSENG

Mergi la inceput

Multumesc oana_r. O sa caut in farmacie sper sa si gasesc.
Ideea e ca mi-a scazut pofta iar si dupa ce pusesem si eu niste burta parca incepe sa se duca si ma oftic de mor. E drept ca am ceva pb cu stomacul si mie cand mi-e rau slabesc in cateva zile cat altii in 5 ani.
De astea vroiam sa stiu cand pot relua peritolul. Cat timp sa iau ADDITIVA SUPERFORM+GINSENG si apoi cand sa reai tratamentul. Ma tem sa nu imi faca rau daca iau prea des si timp indelungat.
Voi cum sunteti dupa ce incetati sa luati ?

Mergi la inceput

aadditiva se ia o luna.
eu am facut tratamentul de doua ori o data mai-iunie-iulie si o data din octombrie dar nu prea m-am tinut.am luat cxam 2 luni si am doar 2 kg.asta in anul 2005.

acum am slabit,pentru ca am avut niste probleme.am 56.5 kg.am inceput si eu tratamentul dar parca nu prea pun,dar nici nu ma tin de el cum am facut in 2005.

dupa ce am nascut mi-a dat doctora elevit si osteocare si am pus intr-o luna 4 kg.

Mergi la inceput

mie de la peritol nu-mi mai este somn,cred ca s-a obisnuit organismul

Mergi la inceput