Sunt foarte suparata si ingrijorata

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

Buna fetelor
Din fericire vestile sunt bune. Am primit telefon de la Florin in urma cu doua zile si era un alt om. Mi-a spus ca degetul este pe cale sa se vindece si ca el s-a adaptat la stilul barbar de munca. A recunoscut ca prima perioada a fost un soc pentru el si ca a trecut de acest soc, si-a facut priteni, a avut si ceva zile libere care l-au ajutat sa-si mai incarce bateriile.
Tin sa va multumesc inca o data pentru suportul pe care mi l-ati acordat si sper ca nu profit daca va intreb (pe fetele din Germania) daca stiti ca ar fi Consulatul Romaniei in Dortmund.
Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nadia1976 spune:

Buna! Eu am venit in Canada cu contract de munca, acum 2 ani; la inceput, lucram cate 14 ore /zi. Tura era de 7 ore, dar ptr. bani lucram intotdeauna 14 ore. E drept ca de fatp, lucram vreo 13 ore, ca dupa primele 7 ore imi dadeau voie sa ies o ora sa mananc. Asa ca, peste tot e greu la inceput, daca vrei sa faci ceva, trebuie mai intai sa faci sacrificii si abia apoi sa culegi roadele...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aschiutza spune:

Eu stiu pe cineva in Dortmund care se duce pt hirtii la Bonn, asa ca nu cred sa fie acolo consulat.

Impotriva prostiei, zeii insisi lupta in zadar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bombi spune:

Intr-adevar, consulatul de care apartine Dortmund este cel din Bonn (120 km departare)

Adresa: Legionsweg 14, 53117 Bonn
E-mail: info@konsulat-rumaenien-bonn.de
Telefon: 0228 - 68 38 135
Fax: 0228 - 68 02 47

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula2003 spune:

Poate te duci cu medicamente si caldura (sufleteasca) pana la el. Sunt si romani cu suflet dar trebuie cautati .
Sanatate multa.

paula2003 & alexandra
http://pg.photos.yahoo.com/ph/alexa13tinta/

Mergi la inceput