Pana acum am avut surprize cu liniile aeriene la care nu ma asteptam: British- la ce preturi suuuuuper au ar trebui sa fie mai seriosi- si cu Lufthansa-unde e punctualitatea nemtilor??!? Primii, cei de la British, au anulat zborul din Tokyo spre Londra si pe mine nu m-a anuntat nimeni. Am ajuns acolo si mi s-a spus ca "majoritatea(!!!!) pasagerilor au fost anuntati" . Eu cred ca eram minoritara
. Apoi povestea cu cei de la Lufthansa e mai complicata: din cauza intarzierii pe care am avut-o , am priedut legatura din Frankfurt spre Osaka. Si se pare ca nu eram singura patita, caci si cei cu legaturi spre Canada si State o luasera pe cocoasa. Ca sa imi schimb rezervarea am stat la o coada imensa vreo 4 ore si nici nu mi-au asigurat cazare. Cica intarzierea a fost din cauza starii vremii (culmea ca era super afara) si in cazuri de-astea ei sunt disculpati. Hotelul l-am platit din buzunarul meu, la fel ca si avionul de la Osaka spre casa
. Deci se intampla si la case mai mari! Si pana acum eu nu am primit nici o despagubire pt prejudiciile aduse!
Tura asta o sa ii "teztez" pe cei de la Alitalia. Macar in Milano am inteles ca au un ditamai duty-free-ul si in caz de ceva o sa ma consolez pe-acolo cu cardul in mana
.
Hai noroc si sanatate- ca-i mai buna decat toate!