pe cand o cana cu sigla despre copii?

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns descintec spune:

quote:
Originally posted by conchita

aaa, ce idee super! pai eu nu mai astept dupa voi, ca mor de nerabdare! cum am citit subektu, cum am printat Logo DC, l-am decupat si l-am lipit cu glue pe cana mea preferata, cu ratuste, adusa din Romania! uite, ca tocmai am scanat rezultatul:

http://community.webshots.com/album/152961386hbvUHN

acum mai ramane sa ma documentez cum se transfera o imagine computerizata pe o cana, in mod profesionist. tre sa fie ceva similar cu metoda cu tricourile, nu? asta e cana mea de cafea, chiar am carat-o cu mine din Romania, e primita cadou la un Pasti. si se potriveste beton! stie careva cum se "imprima" canile? :))

--------------
been there, seen that, so what?

cu fieru de calcat?

D.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desprecopii spune:

conchita esti super ingenioasa - vei primi personal la primavara o cana din partea mea. ha ha! ce bine.

Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

quote:
Originally posted by danna2002
VREAU SI EU CANAAA pls pls UNa ca a ta pls pls
danna2002

hihi, Dana! pai e cu glue deocamdata! adica ce vezi tu sunt bucatele de hartie decupate, cu logo DC, inca nu stiu sa "imprim" cani. ia sa ma duc io pe siteuri de art&crafts sa trag cu ochiu', dupa aia vin si va zic si voua. :) cred ca daca aflam "secretul", pai atunci toata lumea poa' sa aiba cana cu DC, nu? sper sa fie simplu. Dana, tu ideea o vrei, sau cana? cana e o vechitura de peste 10 ani adusa in geamantan de-acasa, pun pariu ca se gasesc de o mie de ori mai misto la magazin.

--------------

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dpintilie spune:

Frumoasa cana ta, Conchita. E cumva marca inregistrata?

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by desprecopii

conchita esti super ingenioasa - vei primi personal la primavara o cana din partea mea. ha ha! ce bine.

Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.

wow, multumesc frumos. atunci la primavara o sa am doo cani, ca io nu astept pana atunci, vreau una acum, azi daca e pozibil:))

Deokiule, cum cu fieru de calcat? stiam ca sunt un fel de "filme" imprimate, nu stiu detalii asa ca mai bine nu ma pronunt, am vazut in treacat la magazin. pana la urma, vorba Mirelei, le si pictam, ca vopsele pentru ceramica exista la sigur.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danna2002 spune:

quote:

quote:
Originally posted by danna2002
VREAU SI EU CANAAA pls pls UNa ca a ta pls pls
danna2002

hihi, Dana! pai e cu glue deocamdata! adica ce vezi tu sunt bucatele de hartie decupate, cu logo DC, inca nu stiu sa "imprim" cani. ia sa ma duc io pe siteuri de art&crafts sa trag cu ochiu', dupa aia vin si va zic si voua. :) cred ca daca aflam "secretul", pai atunci toata lumea poa' sa aiba cana cu DC, nu? sper sa fie simplu. Dana, tu ideea o vrei, sau cana? cana e o vechitura de peste 10 ani adusa in geamantan de-acasa, pun pariu ca se gasesc de o mie de ori mai misto la magazin.

--------------

PAI IDEEA O VREAU...cana e a ta...si tu eshti departe rau..:)..o sa imi personalizez si eu cana preferata..si asa e cam terna.

danna2002

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns descintec spune:

quote:

Deokiule, cum cu fieru de calcat?

o muscat-o

D.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by dpintilie

Frumoasa cana ta, Conchita. E cumva marca inregistrata?

,Dana si Andrei(12 dec 2003)

Andrei

maah, faceti misto de mine? :)) ce marca inregistrata? io chiar nu vad unde e grozavenia canii mele. decupati Logo DC si il lipiti pe o cana cu ratzusti, cum va place voua, asta e tot procesul tehnologogic in faza la care am ajuns io. mai departe, nu mai stiu. :))

pictata merge tot asa, cred: decupam Logo pe o bucata de plastic, in contur si pictam cu sablonul, sau cum ii zice?

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by descintec

quote:

Deokiule, cum cu fieru de calcat?

o muscat-o

D.

ahaaaa, ce fete rele! :)) nu mai vorbesc cu voi ca radeti de mine, ma duc ca am de indeplinit misiunea Cana DC :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dpintilie spune:

Conchitzel(imi place cum suna ), am inteles din prima, da' vroiam sa stiu si eu daca te pot copia fara sa te superi... Ca zau ca nu vreau sa te supar...

Mergi la inceput