pe cand o cana cu sigla despre copii?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

quote:
Originally posted by Andrada

Beeei, am scris si eu!!!!
Nu ma baga nimeni in seama, si eu sint stafff, zau!!
O sa-mi iau maimutzica aia de la moderator si o sa ma fac tartore sef!!!
A

L’amore che move il sole e l’altre stelle. Dante
Iubirea misca soarele si celelalte stele

"Am gasit! Dupa asta-i culmea!, voi fi rau. Fara pereche de rau.
Ingrozitor de rau. Atunci voi sfinti aici puterea fricii. Toata lumea va tremura in fatza mea. Si-mi vor indeplini poruncile. Si vor fi ingroziti. Si numai eu o sa rad. Asa: ha-ha-ha! Dar nu, mai bine asa: oac-oac-oac. Ce idee minunata, minunata!...Sunt destept, asta-i norocul!...Tiii...ce rau voi fi!"

www.marius.rdsor.ro/ebook/cipi/index.html" target="_blank">(Cipi, acest pitic urias, Fodor Sandor)

"În afara de constiinta totul e bestialitate" (Camil Petrescu)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danna2002 spune:

quote:
Originally posted by papadie

quote:
Originally posted by Andrada

Beeei, am scris si eu!!!!
Nu ma baga nimeni in seama, si eu sint stafff, zau!!
O sa-mi iau maimutzica aia de la moderator si o sa ma fac tartore sef!!!
A

L’amore che move il sole e l’altre stelle. Dante
Iubirea misca soarele si celelalte stele

"Am gasit! Dupa asta-i culmea!, voi fi rau. Fara pereche de rau.
Ingrozitor de rau. Atunci voi sfinti aici puterea fricii. Toata lumea va tremura in fatza mea. Si-mi vor indeplini poruncile. Si vor fi ingroziti. Si numai eu o sa rad. Asa: ha-ha-ha! Dar nu, mai bine asa: oac-oac-oac. Ce idee minunata, minunata!...Sunt destept, asta-i norocul!...Tiii...ce rau voi fi!"

(Cipi, acest pitic urias, Fodor Sandor)

"În afara de constiinta totul e bestialitate" (Camil Petrescu)

HMM CE ai vrut tu sa zici..? ca nu am intzeles...pe cuvant...

danna2002

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Freia spune:

daca vorbim de pufos.. vreau o ratusca pufoasa care sa macane cand o tii de cioc. Se poate? da sa fie pufoasaaaaa, asa ca un bebe de pufoasa

Si pt cana subscriu, oricum i-am "terorizat" pe cei de la scarbici cu www.desprecopii.com ... ar fi cazul sa vorbeasca cana in locul meu de acum.

Freia si Alexa

http://community.webshots.com/user/freia_ro
http://community.webshots.com/user/freia_ro_capsunika

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

cana cana vreau si eu ca e mai dulce cafeaua din ea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalin spune:

quote:
Originally posted by ionela-roxana

Normal ca ar fi frumos cana cu DC !
Asa as bea si eu ceai dimineata ca nu-mi place cafeaua!
Subscriu si la breloc!Ar fi super!

Roxi si bb Rares 9. april.2002
http://ca.f2.pg.photos.yahoo.com/saracutionela

...si calendar de perete/de buzunar, si semn de carte, si pix, ceas de mana/perete, carnetel/agenda, husa de mobil, mousepad, sapca, bandana, umbreluta, rucsac... ... idei sunt, rabdare sa avem!

www.desprecopii.com/forum/photo_album_cat.asp?numeX=Catalin" target="_blank">Catalin

Think pink!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Catalin

quote:
Originally posted by ionela-roxana

Normal ca ar fi frumos cana cu DC !
Asa as bea si eu ceai dimineata ca nu-mi place cafeaua!
Subscriu si la breloc!Ar fi super!

Roxi si bb Rares 9. april.2002
http://ca.f2.pg.photos.yahoo.com/saracutionela

...si calendar de perete/de buzunar, si semn de carte, si pix, ceas de mana/perete, carnetel/agenda, husa de mobil, mousepad, sapca, bandana, umbreluta, rucsac... ... idei sunt, rabdare sa avem!

www.desprecopii.com/forum/photo_album_cat.asp?numeX=Catalin" target="_blank">Catalin

Think pink!

adica vrem ceva material cu desprecopii..:) in plus fazta de tricou....rabdarici am..si sper ca avem..si kiar ce am putea sa facem ca sa avem ceva material cu despre copii...adica tre sa cautam firme care inscriptzioneaza ..???? ca pana la urma daca vrem ne unim shi reusim.

danna2002

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acinorev spune:

si eu vreau cana ca trebuie sa recunosc ca-s dependenta si de cafea si de aceasta comunitate. o cana cu sigla desprecopii.com ar imbina pasiunile mele perfect

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

aaa, ce idee super! pai eu nu mai astept dupa voi, ca mor de nerabdare! cum am citit subektu, cum am printat Logo DC, l-am decupat si l-am lipit cu glue pe cana mea preferata, cu ratuste, adusa din Romania! uite, ca tocmai am scanat rezultatul:

http://community.webshots.com/album/152961386hbvUHN

acum mai ramane sa ma documentez cum se transfera o imagine computerizata pe o cana, in mod profesionist. tre sa fie ceva similar cu metoda cu tricourile, nu? asta e cana mea de cafea, chiar am carat-o cu mine din Romania, e primita cadou la un Pasti. si se potriveste beton! stie careva cum se "imprima" canile? :))

--------------
been there, seen that, so what?

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by conchita

aaa, ce idee super! pai eu nu mai astept dupa voi, ca mor de nerabdare! cum am citit subektu, cum am printat Logo DC, l-am decupat si l-am lipit cu glue pe cana mea preferata, cu ratuste, adusa din Romania! uite, ca tocmai am scanat rezultatul:

http://community.webshots.com/album/152961386hbvUHN

acum mai ramane sa ma documentez cum se transfera o imagine computerizata pe o cana, in mod profesionist. tre sa fie ceva similar cu metoda cu tricourile, nu? asta e cana mea de cafea, chiar am carat-o cu mine din Romania, e primita cadou la un Pasti. si se potriveste beton! stie careva cum se "imprima" canile? :))

--------------
been there, seen that, so what?

VREAU SI EU CANAAA pls pls UNa ca a ta pls pls

danna2002

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desprecopii spune:

ce frumos! ma bucur sa vad un asemenea topic. Pai - hai sa ne apucam de cani. Asta noapte Admin va trece (din ordinul meu)_ la stans lut - maine dimineata incepe cu olaritul si eu le pictez.

Mai pe scurt - DA - vin si canile si vor fi pe puncte. Cine mai are idei promotionale - sa ma contacteze. Atunci cin un investitor serios (sau nevasta lui) se va inscrie pe acest forum... vom fi aproape de celebritate. Noi toti, bineinteles.

si ultima stire: seria 2 de cani DC se afla in productie.

va pupam

Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.

Mergi la inceput