Mamici de noiembrie-decembrie 2004 (66)
Raspunsuri - Pagina 4
FELIS spune:
quote:
Originally posted by try
Felis, nu te iert nici daca mananci numa’ ciocolata. Nu e buna in cant. mari, asa ca pune matalutza banii aia de ciocolata de-o parte si sa vezi ca intr-o sapt. ii mai iei o jucarie noua lui bebe sau o salopetica. Hhhmmm? Ce zici? Batem palma?
„Am mancat la greu in saptamana de dupa nunta si nu-l simteam deloc mishcand” Cred si eu, bietul copil l-ai lesinat cu-atata ciocolata![]()
"Tot ceea ce nu te doboara, te face mai puternic"in a 37-a sapt., DNP 31 oct.
TRY ia te uite ca ai aparut... Nu mai esti oficial pasare de noapte.
Sa stii ca m-ai facut sa rad... Auzi l-am lesinat pe bietul copil!

Da tu stii ca nu ai idei rele deloc?... Ca bagam destui bani in ciocolata (inca inainte de a fi insarcinata). Hai ca am s-o incerc si pe asta. Eu un alt mod de a privi lucrurile.

Chiar asa am sa si fac. Pun banii deoparte ca si cum mi-as lua cico si ii iau ceva lui bb peste ceva timp.
Am sa te tin la curent... Felis, 30 sapt(31 de la UM), DPN 12 dec, Dr. Iliescu Marian (Filantropia)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/cornelfelis/my_photos
Ele spune:
Buna fetele!
Am lipsit vreo 2 zile , timp in care am pierdut vreo 2 capitole, dar nici nu rezist acuma sa le citesc, poate mai tarziu.
Eu apar tot timpul cu probleme: dupa ecograful care mi-a zis ca fetitza e cu capul deja in bazin, m-am dus la doctor care mi-a dat de luni internare sa stau la ei..cred ca pana nasc. Am tensiunea mare, contractii care au inceput sa fie din ce in ce mai dureroase iar de ieri au mai parut si altele deranj la burta care nu-mi trece deloc (pana acuma beam un smecta si-mi trecea) pus febra (38,5). Asta m-a speriat rau de tot, stiu ca e periculoasa tare in sarcina. Eu am mai avut prin luna a doua si m-au internat si mi-au rupt fundul cu ampicilina.
Eu sunt SPERIATA RAU DE TOT , azi am reusitsa tin febra sub control dar nu stiu daca nu a afectat deja fetitza. Am sunat aseara la doctor acasa mi-a zis sa iau paracetamol , eu mi-am facut si frectie , am transpirat bine si vad ca a scazut. Astept sa se faca luni , nu as vrea sa ma duc mai inainte in spital daca oricum nu se stie cand ies.
Elena, 36 sapt, DPN-5nov
laura miu spune:
..imi pare asa de rau sa aud ca iti este rau,ELE, iti doresc insanatosire grabnica si daca tb sa nasti mai reprede, nastere cat mai usoara si un bb sanatos..
o sa vezi ca o sa treci cu bine peste toate astea..daca ai 'Visul Maicii Domnului' ia-l cu tine si citestel in fiecare zi, o sa te ajute iti garantez..
pupici
laura si bb 34 sap
ad_rianna spune:
SIMONA si miscarile gemenusilor mei sunt foarte puternice, uneori chiar ma speriu sa nu cumva sa aiba ceva sau mai stiu eu ce-mi trece prin minte. Chiar adineauri m-a dus sa stau putin in pat ca deja ma lua cu spaima. Oare nu le place pozitia de stat pe scaun? Hihi
si eu tot asta zic: sa se nasca dupa 24 ca sa fie scorpioni
TRY am vrut sa ma uit la pozele tale dar nu stiu unde sunt ca nu apar nicaieri. Asa care va sa zica:
razi de mine. Glumesc, dar sa stii ca asa si este, chiar ieri a fost sora mea pe la mine si se tot distra de pozitia mea la mers: aplecata pe spate,
probabil ca sa-mi mentin echilibrul. Cat de urcat in autobuz, sau mai rau in tramvai...eventual la anul
. Eu am fost slaba de cand ma stiu: la 1.74m cat am eu am plecat de la 52 kg si am ajuns la 66 kg si tot imi zic ca e prea putin
Si pe mine ma mananca pielea in josul buricelului si ieri s-a uitat mai bine soramea si a zis ca se pare ca mi-au aparul acolo sub buricel niste mici vergeturi. La cat mi-e de intinsa pielea acolo nu ma mir. In rest eu nu am vergeturi si sper nici sa nu-mi apara.
Aaaa si apropo de experta, asta in cazul in care voi avea si baiat si fetita, ma rog de pe acum sa rezist...sa nu-mi pierd capul!
Adriana 34 sapt si cei 2 BBmici -DPN 18nov
http://f2.pg.photos.yahoo.com/ph/adriana_axa_cluj/my_photos
ad_rianna spune:
DANA sa stii ca m-am gandit si eu: e imposibil sa plece toti din clinica si sa ramana asistentii si rezidentii. Sincer daca Doamne fereste mi s-ar intampla ceva cat e medicul meu plecat, as apela la dr. Muresan, dar stii si tu, e altfel, va trebui sa iau toata povestea de la capat ca sa pun in tema pe medicul respectiv, si e putin altfel. De asta nu-l inteleg pe dr.Stamatian: sa-si lase 3 luni pacientele?? Eu cand am fost la dr. meu, primul lucru a fost sa-si verifice agenda sa vada daca nu cumva m-a programat in saptamana respectiva. O saptamana nu o fi asa mult. Trece ea repede si nu o sa mi se intample nimic
bits spune:
ELE imi pare tare rau sa aud asemenea vesti dar capul sus si cu incredere in DUMNEZEU!ai sa vezi ca va fi bine.daca te internezi si nu mai apucam sa vb nastere usoara si multa,multa sanatate la amandoua.
SIMONEL fii sigura ca te anunt.ai grija de tine
TRYera si un film cu ceea ce spui tu dar din pacate nu-mi amintesc acum numele.
octy 37 sapt DPN:29oct
http://photos.yahoo.com/octyb
ad_rianna spune:
ELE eu zic sa te linistesti, daca te va interna vei fi sub ochii lor si problemele tale vor fi sub control. Si apoi la 37 saptamani deja nu mai e un pericol pt.bebelas. Nu stiu daca te-ai uitat la emisiunea cu nasterile de aseara: o mamica a nascut gemeni la 37 saptamani, perfect sanatosi, nici nu au trebuit tinuti la incubator. Unul singur oricum e mai mare decat 2, nu?
Si daca vei fi prima dintre noi iti doresc sa-ti fie cat mai usor sa fiti amandoi sanatosi, iar cand te intorci sa ne dai si noua de stire
fulguletz spune:
quote:
Originally posted by monica-elizabet
sarut mana bits !
fara sa vad ca si tu ai intrebat de decalotare i-am raspuns lui fulguletz...sper sa ai fetitza si sa scapi de decalotare
monica
si la fetite trebuie sa le faceti gauri in urechi...

cu
David, 31 sapt., DPN 7 dec.http://f2.pg.photos.yahoo.com/zumperiox
andreap spune:
Fetelor ce mai faceti?Eu intru acum ca plec spre casa in 10Minute(ma doare capul de la raceala si burtica asta se cam contracta-de bine ce o laudam ca s-a cumintit-)Asa ca poate mai vorbim mai pe seara.
Jasmine, ai dreptate, tu esti "Gogosica"grupuil la kg.totale cu 105, iar eu la kg.acumulate , cu 24.E bine asa?
Ele, imi pare rau ca nu te simti bine.Dar te-ai gandit ca poti naste la varsta asta a BBului?Zic si eu;e adevarat ca cel mai bine este sa mai stea, dar decat sa se intample ceva(mai ales la 38.5 febra)... Vezi ce faci.Suntem alaturi de tine.
fetelor, in Dorobanti deasupra supermarketului NIC(cine stie zona) sa- deschis un magazin ptr. gravide si BBei, Mothercare.Azi am intrat si eu;aproape ca mi-a venit rau:750.000 un body,1.800.000 un sarafan(pusesem ochii pe el sa o imbrac pe BBlina de Revelion) etc.Cred ca e magazin ptr.copii lui Becali
.
Pupici si vorbim
Andreea
35 saptamani+BBlina
Eliza5 spune:
Adriana, "Circumcizia reprezinta amputarea chirurgicala a tesutului si a mucoasei care in mod normal acopera glandul (capul) penisului. Acest tesut in doua straturi este cunoscut sub denumirea de preput.". Exista foarte, foarte multe voci impotriva ei si se presupune chiar de catre unii ca reprezinta "mutilare genitala". Este o procedura standard la evrei - este acelasi lucru cu "taierea imprejur". Stiu ca in America se practica frecvent.
Eu am avut un iubit circumscris si mi s-a parut tare sexy 
. Am lansat ideea asta doar asa, ca raspuns la preocuparile cu decalotarea. In cazul circumciziei nu mai ai ce sa decalotezi pentru ca pielea aia de deasupra este taiata
.
Ele, imi pare tare rau ca ai necazuri. Este bine insa ca esti sub supraveghere medicala - nu are cum sa se intample ceva rau..
Eliza - 33 saptamani
DPN 15 noiembrie - Dr. Anca - Municipal