Mamici de martie-aprilie 2005 (5)
Raspunsuri - Pagina 8
coral spune:
Multumesc tare mult Ana, acum sun sa o rog sa-mi puna pachetel.
There is a difference between knowing the path and walking the path.
tuchi spune:

Noua printre voi dar cu ceva experienta.
Un elefantel nazdravan de 18 luni si un sufletel mic de 14 sapt in burtica.
Eu una nu iau nimic medicament si sper sa nici nu fie cazul pina la calciul de la final. La prima sarcina am luat si eu prenatale o vreme dar acum nu voi mai lua. Analizele au fost ok, pofta de mincare este asa ca .... no need.
Aveti grija de voi si pupici la burtici!
betilina spune:
Buna mamici cu burtici! Sanatate maxima noilor venite!
Nu am prea mult timp, dar am intrat sa va spun ca azi am facut eco morfologica si totul este ok! o sa am o Mariuca
! Asa ca notati-ma si pe mine cu un carucior roz, ca pe Ana!
Va pup dulce si va astept si pe voi cu vesti bune!
Betilina 19 sapt
coral spune:
Bine ai venit Tuchi, un
sanatos si plin de noroc.
Betilina te-am trecut la mamici cu fundite, sa va traiasca Mariuca o intilnire frumoasa si rapida cu gindacica
.
There is a difference between knowing the path and walking the path.
infofun spune:
Ligia iubita nu te gandi la rau, si eu am dureri de burtica, si am avut de la inceput, cand sub forma de intepaturi cand sub forma de dureri menstruale. Si eu ca si tine imi fac griji si mi-am facut intotdeauna, insa mereu ma corectez in gand si spun ca asa cum o vrea Dumnezeu se va intampla, si ca eu nu am ce sa fac, si am incredere ca va fi bine. Eu aici nici nu prea am unde sa fac toate analizele necesare, dar sper si am incredere in Dumnezeu ca are grija de puiut si o sa fie bine.
Fetele eu am deja 17 saptamani si ieri l-am simtit pe bb era tare jucaus, stateam pe scaun intr-o pozitie mai tolanita, ca sa zic asa, si cred ca dadea din picioruse ca erau niste lovituri rapide si usoare, cand ma ridicam in picioare nu mai simteam dar daca ma asezam in aceiasi pozitie iar lovea, cred ca nu-i convenea ceva. Sunt fericita sigur o sa fie un bb vioi si jucaus, Doamne abia astept, sunt tare fericita.
Mai ca-mi dau lacrimile!!!
La voi cum e sau cum au fost primele miscari??? Abia astept sa simt iar.
Va doresc la toate sanatate si bb vioi si sanatosi, va pup!!!
GabrielaHope si bebitza din burtica!!! DPN 18 Martie 
"Cel mai mare pacat este acela de a nu zambi, macar odata, in fiecare zi de viata!"
smmiha spune:
Ce mult ma bucur cand aud vesti bune.
Betilina, sa-ti traiasca micuta Mariuca si sa fie sanatoasa!
Abia astept si eu sa merg luni la eco poate aflu si eu ce-i bebele meu.
La mine in Oltenia e un frig groaznic
, zici ca a venit direct iarna, iar duminica erau 20 si ceva de grade.
Mihaela si bebe jucaus (DPN 25.03.2005)
smmiha spune:
Gabriela (Infofun), ma bucur ca l-ai simtit pe bebe, noi vineri facem 17 saptamani si inca nu l-am simtit, dar dupa ce ai zis tu, s-ar putea ca-n cateva zile sa se intample minunea si atunci o sa spun cum a fost. Sunt tare nerabdatoare.
Mihaela si bebe jucaus (DPN 25.03.2005)
oanaanast spune:
Betilina, spune-mi si mie cam ce iti spune la eco morfologica? Maine ma duc si eu sa o fac si sunt foarte nerabdatoare. De abia astept sa-mi spuna ce o sa fie. Inca nu stiu daca sa fac eco morfologica sau pe cea 3D. Imi poti da un sfat? Multumesc. Va pup pe toate si sarcina cat mai usoara.
Oana si al ei bebe. DPN 18 Martie
betilina spune:
Buna fetelor! Din pacate eu am primit vesti proaste. Am listeria, titrul 1/160. Asa ca dr mi-a recomandat sa iau imediat 10 zile ampicilina de 500, din 6 in 6 ore. Sper sa fie totul bine, desi incep sa fiu tare ingrijorata, caci nu vroiam sa mai iau antibiotice in sarcina asta si speram sa fiu sanatosa.
Va pup si va astept cu vesti mai bune pe voi!
Betilina
19 sapt si mămăruța mică
cristina-iuliana spune:
multumesc ptr mail corinutzza ,cam asta stiam si eu despre lamictal,nu pot decit sa sper ca totul va fi in regula .Dr-ul a spus ca e bine sa fac o eco 3D si asta o sa ne spuna daca e ok,pina acum nu am avut nici un fel de probleme,analizele sint bune si la 16 sapt bb deja misca,chiar daca eu nu il simteam,l-am vazut la eco.
cristina si bb din burtica 18 sapt