Romanii din Irlanda (3)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns she_wolf spune:

Cristina, ma bucur ca aveti societate cu pitici, noi inca nu mergem la gradinita asa ca nu este cazul de invitatii la domiciliu. Vecina de deasupra mi-a propus sa se mai joace copii (are o fetita cu 2 ani mai mare decat C.) cand ploua de ex., dar inca nu s-a concretizat nimic. Oricum, este finlandeza.
Maine mergem la circ si sunt tare curioasa daca Cristi o sa aiba rabdare. O sa va povestesc.
Dacia, noi mergem in parcul Herbert sau St. Stephen's Green, zilnic, daca nu ploua. Astazi, desi n-a plouat, n-am fost in parc, ci ne-am vanturat pe Henry, inclusiv la magazinul de jucarii Smyths, unde l-am lasat - in premiera! - pe jos, impreuna cu noul lui prieten despre care va povesteam ieri. Ce sa va spun!?! A alergat, a butonat, a tipat, s-a mirat, a cantat la "pian" (orga), s-a foit prin casute, a tras de jucarii, carti, CD-uri si tot ce-a prins...ce sa mai, de-abia l-am cules de acolo. Da' a fost simpatic. Eu n-am apucat sa vad mai nimic.
In afara unui anumit borcanel de la Cow&Gate, nu papa nimic special din targ...De obicei ii fac eu de papa si daca nu-i place, ii dau altceva si nu-i mai fac felul respectiv. Hmmm...daca vrei detalii sa-mi spui. In seara asta o sa-i fac niste ficatei la tigaie cu lapte si usturoi. Sper sa-i placa.
M-ai facut sa rad cu kg pe care le-ai dona si cu ajunsul pana la masina. De ce te-ai intors totusi? Ca nu era frig deloc!!!

Claudia si Cristi (16.12.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia_2803 spune:

Suntem pe aici si noi. N-am intrat 2 zile si azi cand am vazut ce sfatoase ati fost nu mi-a venit sa cred .
Sa va povestesc ce mi-a facut Laura de Halloween. Un vecin de peste strada isi decorase casa foarte frumos, pusese lampi cu foc pe de o parte si de cealalta de alee de la poarta pana la usa, a scos afara un glob ce facea raze de lumini colorate, muzica la maxim ... si astepta afara copiii cu "trick or treat".
Am stat cu Laura la geam in camera la ea, sa vada copiii. Cand a vazut ea cati vin si cum sunt costumati ... a inceput: imbraca-ma si pe mine, vreau sa merg si eu! N-am scapat pana nu am imbracat-o cu rochita de Minnie Mouse pe care a avut-o la gradinita la Halloween party si am iesit cu ea sa o duc peste drum . Bineanteles ca n-a scos un cuvintel macar, ca e timida rau (are si cui semana ). Doar asa am reusit sa o potolesc si a fost si ea multumita ca a fost si ea ca ceilalti copii.
In rest, mai nimic. Eu ma fac pe zi ce trece mai mare, am deja 5 luni, obosesc repede, am ajuns sa urasc scarile astea . Bebelina e bine, incepe sa bata din ce in ce mai tare din picioruse ... abia astept sa o vad.
Dacia, LA MULTI ANI! pentru Edy. Sa creasca mare si sa fie sanatos .

Gabriela (DPN 9 martie) & Laura (9 aprilie '01)

Mergi la inceput

Dacia, sa-ti traiasa piciul! Multi ani traiasca, multi ani traiasca, laaaaaaaaa muuuuulti aaaaani...
Vezi ce si cat papi! Adica orice, ca o data face puiul tau 2 ani, nu? Petrecere frumoasa, asteptam pozele.
Pupici lui Edy si de la Cristi.
Eu sunt in maaare viteza, ca ma asteapta circul. Sper sa nu fie Cristi protagonistul principal.
Va povestesc dupa cum a fost.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina73 spune:

Cind am fost cu Alexandra la circ micuta mea zbiera din toti rarunchii la acrobati:"You're gonna fall! You're gonna fall!"
Asteptam peripetiile voastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dacia spune:

Multumesc de urari fetele,de cantec She-wolf si de pupicei.
m-am bucurat mult ca Edy n-a fost marait( a dormit la pranz)si s-a jucat frumos cu copiii.
Petrecerea a fost reusita (dupa spusele invitatilor) si...ma bucur a am scapat!
N-am mancat cine stie ca ca am fost stresata sa iasa totul bine( asa-s eu,ma stresez la orice party,gazda fiind....)
Am cumparat o butelie cu heliu si am umflat multe baloane care s-au ridicat pe tavan.

Irina si Edy cel scump!(5 noiembrie 2002)

Pozici cand eram mai mici
http://danielirina.tripod.com/mypersonalsite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Heidi spune:

LA MULTI ANI si din partea mea pentru Edy.

Mergi la inceput

Multumesc draga Heidi si tie si tuturor
Dar pe unde sunteti????
Sunteti foarte ocupate?
Cumparati cadouri de Cristmas?(sa nu ne uitati si pe noi)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by dacia
Cumparati cadouri de Cristmas?(sa nu ne uitati si pe noi)

Inca nu, dar va avem in vedere.
Cristi a fost relativ cumintel la circ, desi la inceput a facut scandal ca nu voia sa stea in bratele mele, ci pe jos. Una plus alta, s-a distrat de minune, a cantat, a dat din cap, din maini, a aplaudat...in pauza s-a plimbat pe ponei. Asta nu i-a placut prea mult, nici nu facuse o tura de arena si urla "maaaaaaamiiii, maaaaaaaaaaaaaaaamiiiiiii".
Cristina, fetita ta era probabil mai maricica, Cristi nici nu si-a batut capul cu asa ceva, ma tem chiar ca l-ar fi distrat.
Acum este usor racit, ii curge putin nasul si, de ieri, a inceput sa tuseasca. I-am luat aseara un unguent mentolat pt. piept si spate, sa speram ca o sa-i treaca cu asta. Astazi nici n-am fost in parc, l-am plimbat doar dimineata si seara cu carutul vreo doua ore ca am zis sa aerisesc totusi copilul.
Ma retrag ca sunt cam obosita, dar mai trec pe aici.

Mergi la inceput

Claudia,ma bucur ca v-ati distrat la circ(noi n-am fost inca)
Mai pune iubita poze cu frumosu' tau ca ultima ai pus-o pe la 10 luni si acu are aproape 2.
Eu vorbesc,....dar eu pun saptamana asta promis!
Am vrut sa te mai intreb cate kile are?
Te-am intrebat de mancare ca Edy are o placere pentru branza cheestrings si..e cam pretentios .
Abia ciuguleste cate ceva si nu stiu ce sa-i mai pregatesc.Da-mi idei...Ce-i place lui Cristi si ar manca oricand....
Acum nici ou nu mai vrea dimineata...cereale nici atat.
Vrea gris sau oats dar am citit ca nu-i prea bine ca impiedica fixarea calciului....(de la oats se constipa)
Ii place supa (cu paiul)
Ciorba-uneori
...........nu mai stiu ce sa-i dau sa-i placa!
Are la 2 ani,cam 12.500.(cat am reusit sa-l cantaresc ca are atata energie!...)
Hai ca va pup

Mergi la inceput

Insanatosire grabnica micutului.....

Mergi la inceput