Romanii din Irlanda (3)
Raspunsuri - Pagina 3
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/claudia_2803/claudia_2803.jpg)
claudia_2803 spune:
She_wolf, numele nostru e Airinei. Ne hotarasem sa-i punem Melissa Ioana (unul sa le fie usor la astia de pronuntat si sa aiba si un nume de sfant). Mie mi se pare ca suna bine. Dar mi-a zis al meu frate ca parca strigi o pisica atunci cand zici Melissa .
Bianca imi place dar la fel m-am gandit si eu: pot asti sa pronunte sau o sa-i poceasca numele???
Gabriela (DPN 9 martie) & Laura (9 aprilie '01)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
dacia spune:
Unde ati disparut fetelor???V-ati speriat de ideea Claudiei de a ne intalni?????:)
Gabriela,mie imi place mult si Bianca si Emma.
Cred ca Emma n-are cum sa-l stalceasca nimeni.
Oricum,ai timp destul sa iei o decizie.Sanatoasa sa fie,energica si plina de viata.
Stii si ce traducere au numele astea?
Irina si Edy cel scump!
Pozici cand eram mai mici
http://danielirina.tripod.com/mypersonalsite
dacia spune:
Hai mai fetelor! Unde sunteti???
Sunteti suparate?Lasam subiectul asta sa ajunga la arhiva???
Nu va e mila?
Ce mai faceti,ce ati mai facut?
Ce va mai fa bebelasii?
Noi...suntem bine,Edy are party sambata,implineste 2 anisori.
Eu...cumparaturi,..."afaceri" cu sale-uri.Vanez reducerile.
E toamna,frig...(cred ca stiti deja)
Peste tot atmosfera de Christmas si de sarbatoare
Ce ati facut la Haloween?Ati facut foc mare?
Nu ne mai intalnim daca nu vreti dar...hai sa ne mai scriem, nu?Hai sa ne mobilizam!Daca nu,va fac cate o invitatie pe PM sa mai treceti pe aici.
Va astept cu noutati!
Irina si Edy cel scump!
cristina73 spune:
Dacia, La Multi Ani baietelului tau,sa creasca mare,cuminte si destept si frumos! Sa fie sanatos si sa va bucurati de el.
In alta ordine de idei,si mie mi-e frig....
Si-s cam bolnava...(racita)
dacia spune:
Cristina,multumesc mult de urari si-ti doresc la fel pentru fetita ta.Ce mai face?Cum e sa ai o fetita asa mare?Cred ca vorbesti orice cu ea nu?Vorbiti engleza sau iris? Sper ca nu i-ai transmis virusi de la tine....
E o scumpa!Mai pune ceva poze cu ea ( eu vorbesc care nu am pus de cand avea Edy 1 an,dar pun imediat dupa ziua lui,de la petrecere)
Unde sunt celelalte fete?
Iti doresc sa te insanatosesti curand ,da-i cu vin rosu fiert,ceaiuri si...imbraca-te bine!
Irina si Edy cel scump!(5 noiembrie 2002)
dacia spune:
Inca ceva.PLEASE HELP ME!cine stie....
Caut sa-mi cumpar o banda de alergat buna si...nu prea scumpa.Ma gandeam poate ati auzit de la prieteni,cunostinte,ca ar avea de vanzare....sau freeCa vreau sa ma pun serios pe treaba.
Merci mult!
she_wolf spune:
Dacia, daca tot m-ai tras de urechi sa vin "acasa", na, ca am venit.
Stii tu foarte bine ce mai fac, ma caznesc sa scap de nesuferitele astea de kg in plus.
Cristi este bine, creste si mi se pare si mai usor si mai greu totodata. Acum are un prieten mai mare cu un an cu care ne intalnim aprope zilnic in parc, daca nu ploua, of course. Oricum, el este destul de prietenos si mereu gaseste pe cineva, dar pustiul asta este tot roman si sper sa-l ajute sa-si mai dezlege limba.
A inceput sa mai zica cate ceva, stie cam 32-33 de cuvinte, nu le spune pe toate corect, dar inteleg ce vrea.
Cred ca ii iese vreo masea, pt. ca astazi a tot stat cu mainile in gurita, iar acum, cand s-a sculat era marait si mi-a zis "dinti" (cu "t", nu "tz").
Eu profit de orice raza de soare, astazi mi s-a parut frumos pentru perioada asta, asa ca am stat afara de la 10 pana la 13.20.
In rest, nimic deosebit...
De Halloween n-am facut nici un foc, mare sau mic, ne-am plimbat prin oras si am papat praline asortate. Copii vostrii au mers cu "trick or treat"?
Cristina, multa sanatate!
Claudia si Cristi (16.12.2002)
cristina73 spune:
Noi n-am fost trick or treat ca Alexandra e tare rusinoasa! N-ar scoate o vorba in fata strainilor! Asa ca am impodobit casa cu desenele "tematice" pe care le-a facut la cresa, ne-am jucat cu baloane(tot tematice) si am infundat-o cu dulciuri! nu dati!
Dacia, Alexandra vorbeste bine engleza ce a invatat-o la cresa iar acasa vorbim numai romaneste da ea nu prea vrea,tot in engleza raspunde.De priceput pricepe destul de multe da mai avem de lucru...
Sunt bucuroasa ca e invitata mereu la zile de nastere si mi-am mai facut si eu prietene irlandeze(mamicile copilasilor respectivi) si nu mai suntem asa rupti de societate.Eu n-am putut sa fac petrecere mare de ziua Alexandrei ca aveam o vecina tare zgubilitica ce batea in pereti la cel mai mic zgomot dar acum s-a mutat,asa ca incep sa invit si eu copiii la rindul meu.
Eu mi-am tras si o infectie urinara destul de urita,noroc ca aveam ceva Nolicin de acasa si m-am autotratat,merg spre bine!
Ce faceti de Craciun?
va pup
dacia spune:
Nici noi n-am fost cu trick or treat ca suntem cam mici...voi ati fost Claudia?
Ce mai stii de violetzica?sau de Claudia_2803?Si celelalte fete?
Pe aici e o atmosfera de Craciun de necrezut,zici ca-i decembrie.(Cred ca peste tot e la fel de fapt,n-am mai fost in centru de mult).Au impodobit si sopping-center-ul.Peste tot brazi ,beculete.....
Eu vreau sa fac o curatenie generala saptamana asta si...am multe de facut pentru petrecerea de sambata.
dacia spune:
Claudia,ce ii mai dai lui Cristi sa manance?
Edy al meu e tare pretentios la mancare si...oricat ii place ceva,mananca f. putin.Cristi e cam de-o seama cu Edy al meu de aia intreb....poate ai mai gazit prin shopping mancaruri interesante speciale...Asa i-as mai da cateva kile de la mine....
Si Edy a inceput sa vorbeasca,mai mult in limba lui dar zice si multe cuvinte inteligibile+ ca ma cheama la televizor de cate ori incep stirile sau Teo.
Pe afara nu prea stam ca mi-e frig rau.Chiar azi cand a fost soare(noi stam cam la umbra)nu am iesit decat pana la masina si inapoi.
Cum va mai petreceti timpul ?
In ce parc mergi tu Claudia?
Cristina,si eu am avut infectie urinara inainte de a ramane insarcinata cu Edy si am luat antibiotic dar doctorul mi-a recomandat sa beau zilnic 2 litri de Barley water cu apa.
Tu bei lichide,ceaiuri....