Fetele din USA, poftiti la o barfa! (29)
Raspunsuri - Pagina 8
lai spune:
Of Doamne, Andreea.. Dar baiatul daca are sub 21 de ani nu este considerat minor/ in grija parintilor?
Cum pot sa ajut si eu? am citit la umanitare de un cont aici in SUA. Este asta o solutie pe termen scurt, sa trimitem niste bani?
Ma rog si eu pentru Florin si pentru mamica lui
Lai
mamicaluitheo spune:
draga mea, eu ce mai pot zpune? asa i-au zis cei de acolo si nu avea de ce sa minta.....
cica nu este considerat minor, chiar daca are 19 ani si in ianuarie pe 29 implineste 20. au fost cuvintele celior de acolo.
ana poate sa va spuna exact unde a fost.....
orice ajutor este binevenit zic eu.......repet este initiativa mea de a incerca sa fac ceva pentru ea. ea nu a cerut nimic....macar atat sa fac pentru ea. sa vb cu voi dragele mele prietene si sa va rog din toata inima mea indurerata sa o ajutati cum puteti.
noi aici suntem legati de maine si de picioare.
va multumesc din inima
andreea
conchita spune:
Lai, ca te-am prins online, ce predai tu la scoala? scuze daca ai spus si eu, ramolita, am uitat...daca predai engleza, imi dai si mie o idee de final apoteotic la un eseu pentru scoala, ca ma strofoc aici de juma de ora fara succes? :))
--------------
been there, seen that, so what?
conchita spune:
l-am terminat, gata. m-am blocat taman la sfarsit, creier gol, ochi impaienjeniti, gandurile vraiste, cunosti simptomele, nu? :))
--------------
been there, seen that, so what?
Elenalove27 spune:
quote:
Originally posted by roxanuta
ce posturi de radio din Ro prindeti voi? folositi link de la ziare.ro?
au venit ai mei parinti in vizita si au o grija ca nu mai sunt la curent cu stirile de acasa.
Eu ascult Romania vocea Floridei -este super radio cu muzica de toate felurile si stiri -http://www.rvofradio.us/
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19603" target="_blank">Povestea lui Alvaro-Daniel
web1-www.picturetrail.com/Elenalove27" target="_blank">web2-web3-
Elenalove27 spune:
mamicaluiTheo nu am cuvintedar oricum eu ma rog in continuare pentru dragul Florinel
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19603" target="_blank">Povestea lui Alvaro-Daniel
web1-www.picturetrail.com/Elenalove27" target="_blank">web2-web3-
Cherie spune:
mamicaluitheo, intotdeauna exista o rezolvare, oricat de disperata pare situatia la momentul prezent. Si iar zic: ce conteaza acum este sanatatea lui Florinel (e nascut in aceeasi zi cu fratele meu...) Dar...
La asigurarile sociale trebuie sa aplice in numele lui. Apoi, daca nu exista nici o alta posibilitate si sa zicem prin absurd ca va ramane cu nota de plata de la spital, aceasta va fi platibila printr-un plan - poate sa plateasca si $50 lunar pentru ani de zile, indiferent de suma. E parte din sistem.
In continuare ganduri bune pentru Florin si sa speram ca va fi bine. Am inteles de la tine ca este totusi constient, nu? Doamne ajuta!
Mama lui Florinel isi putea lua fara plata de la munca, prin lege (care am impresia ca e federala) ar fi avut dreptul la 90 de zile/an pentru cazuri grave unde e nevoie de ingrijirea unui membru de familie.
Imi cer scuze ca poate par mai mult practica decat sensibila, te asigur ca nu e asa - dar de multe ori in cazuri de genul asta cei implicati uita (sau nu au idee) de posibilele rezolvari.
raly spune:
Dragele mele,
Va multumesc din suflet pt sfaturile date in legatura cu viza tataului meu ,am hotarat sa mai trimitem cateva acte pe langa affidavit, ca sa fim siguri de reusita.
Mamica lui theo ne rugam pt Florin si pt toti cei din familie, sa le dea Dumnezeu puterea sa treaca peste aceste incercari.
mamicaluitheo spune:
Fetele mele scumpe, ieri seara m-am intalnit cu alina, madalina si cu victoria.
nu am cuvinte sa le multumesc pt. ceea ce au facut
aseara am reusit sa-i soptesc la ureche cateva cuvintele lui florin, desi ma pufnea plansul. au incercat sa-l lase toata ziua fara sedative (desi are dureri cumplite) ca maine la ei sa incerce iarasi sa-l lase fara tuburi.
m-a auzitttttttttt si sunt fericita ca am putut sa-l asigur inca odata in astfel de conditii , de dragostea noastra si de rugaciunile noastre si ale voastre.
andreea
p.s. pana acum am strans aici 50 de dolari.
VA MULTUMESC!