Fetele din USA, poftiti la o barfa! (29)
Raspunsuri - Pagina 7
frantuzoaica spune:
Girls,multumesc mult!O sa revin cu impresii despre Florida,asta daca voi capata viza
Cheers/
Andreea
Sanca spune:
Dragelor fetelor,
toata dimineata am citit sa fiu la curent.
Ciuf, naspa treaba cu soriceii... Ai avut si tu extra pets. Am avut si noi unul in garaj, venise la mancarea cainelui... Bine ca ai realizat din timp, sa nu-ti fi mancat si tie cablu...
Ocebine, da si tu cu spray amar (bitterapple cred ca se numeste) pe ce nu vrei sa-ti roada catelul. Cate luni are? Al meu nu a distrus prea multe, dar a inceput criza de ros intre 8 si 10 luni, dupa ce si-a schimbat dintii.
MamicaluiTheo, sa ne tii la curent cum sta situatia lui Florin. Faptul ca nu respira fara aparat, nu trebuie sa va alarmati, ca poate sa dureze o saptamana, doua pana cand il scoate de pe ventilator. Si plamanii trebuie sa se refaca dupa un asemenea accident. Pe antibiotice trebuie sa-l tina, mai ales pentru ca i-a scos splina. Plus de asta este si pe medicamente pentru dureri. Faptul ca e consitent conteaza mult. O prietena a avut un accident de masina acum un an jumate. Doctorii au pronuntat-o DOA (moarta la sosirea la spital), a fost in coma aproape o luna, dar au pus-o pe picioare. Da, si-a revenit, la un an dupa accident mergea cu baston, dar mergea. Lui Florin ii trebuie suport moral, si incurajare. El e tanar si poate sa lupte si o sa vezi ca incetul cu incetul o sa se refaca. Multa sanatate lui Florin.
Gabbriela spune:
Laura Garner bine ai venit, te-am trecut si pe tine pe lista.
O zi buna si multa sanatate la toata lumea
Gabbriela & www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
josefine spune:
ma uit si ma minunez ca nu-s singura cu soricei misunand prin casa. pana acum erau gandacii, iar acum, colac peste pupaza, au aparut si mustaciosii gri si mici. noroc cu pisica, plimbata peste ocean, care devine agitata cand simte picior de soarece. dupa ce il prinde se uita dezgustator la prada si apoi se pisiceste, cautand afectiune pentru efortul pe care l-a depus.
asa stiam si eu, daca cel implicat in accident nu e vinovat, va trebui sa plateasca inculpatul din buzunar daca asigurarea masinii nu acopera astfel de accidente.
Sanca spune:
Josefine,
bine ai venit. Norocul tau ca ai pisica europeana, ca daca ti-ai fi luat una de aici, adio, nici macar nu se uita la soricei... democratie
josefine spune:
pisicile de acasa sunt educate istete matzele europene, de li se trezesc instinctele pisicesti fara a vedea inainte un soarece. ne-am amuzat noi la inceput sa cumparam un soricel alb si sa vedem cum reactioneaza pisica, dar ne-am fi pripit.
voi ce animale de casa aveti?facem exceptie de vizitatori nedoriti:)
BoboMom spune:
Multumesc pt urari si sfaturi si pt adaugarea pe lista.
Apropo, noi stam in Sterling Heights (langa Detroit). In afara de familie, inca nu am cunoscut pe nimeni. Mi-ar face placere sa iau legatura cu fetele care stau in zona. Va multumesc inca o data si va doresc numai bine!
Laura
lai spune:
anamaria, e mortal catzelul vostru! sa va traiasca odorul, bine ca cel cablu e inlocuibil
laura, bine ai venit acasa! eu sunt taman in california, dar suntem cu toatele aici virtual pentru sustinere morala! si sunt ceva fete pe-aproape de tine, sigur puneti de o gasca faina. bucura-te de descoperirile inceputului, gusta din toate, lasa-te in voia noului, fii ca un copil. apoi cand lucrurile vor incepe sa intre in rutina, probabil vor veni si momente mai grele, dar toti trec prin asta si pana la urma va fi bine. construieste-ti universul tau in care sa te simti confortabil, in casa ta, alaturi de sotul tau, si, asa cum ti-a spus cherie, nu compara, nu te astepta sa gasesti ceea ce ai lasat in urma in romania; limbajul social este altul aici, dar in timp o sa-l inveti. in strafundurile lor, oamenii sunt la fel, dar diferentele din straturile de mai de la suprafata au si ele importanta lor - insa nu le lasa sa te macine prea tare.
io mi-am bagat colegul aseara in sedinta, sa ne hotaram ce facem la iarna. am discutat noi structurat avantaje, dezavantaje, costuri etc., si mai sa fie am luat deja o decizie! acusica mi-am scos milele la bataie si-am facut rezervare la avion pt. mexico city. no, asta-i, nu ajungem la nyc insa sunt foarte mandra de progresele noastre pe planul comunicarii, ca anul trecut ne-am certat doua luni pe tema asta, iar acum am luat o decizie in cateva ore, si suntem amandoi multumiti
mai postasem eu anul trecut un subiect despre mexic si am primit cateva raspunsuri despre resorts. noi vrem sa mergem cu rucsacul in spinare, la buget de studenti, zburam in capitala si de acolo vrem sa ne invartim pe la piramide, vulcani, si o raita printr-un satuc pe coasta. aveti sugestii pentru noi?
Lai
mamicaluitheo spune:
scumpele mele.a fost elena pentru welfare dar din pacate fara rezultat.ei nu-i poate asigura nimeni aceste facilitati pentru ca NU ARE COPII MINORI IN INTRETINERE, cuvintele lor........nu conteaza ca poate nu are ce sa manance, ca e disperata, ca nu are nici o ruda langa ea, niciun prieten, niciun ajutor absolut nimica.....
statea in masina zicea" stau precum un caine in ploaie" si plangea se simte parasita, umilita si etc........dar poate v-am impuiat capul prea tare cu povestea noastra, cu cruda realitatet a vietii.....
Sancaflorin are plamanii invadati cu sange si are si pneumonie
Florin nu are asigurare draga Josefine.....si nu l-a lovit nimeni din cate stiu.......a alunecat pe pietris.........chiar ieri au sunat-o de la asigurari ca trebuie sa ridice motocicleta si pt. asta ii trebuie 350 $...nici nu o intereseaza .parca vb cu ea si vb degeaba...oricum nu are posibilitati , iar autoritatile americane, mult laudate ca fac bine la necazuri, ei bine NU FAC.........
deci a fost si a incercat .puteti sa o sunati , sa va interesati, sunt disperata ca nu putem fi alaturi de ea, iar ei a inceput sa i se faca si rau acum.....are probleme cu glanda , cu inima si acumm cred ca va claca.......cel putin dupa cum vb.
a zis sa va multumesc tuturor cel;or care s-au interesat pt. ea de acest ajutor.
din pacate fara rezultatele scontate.....
nu am cuvinte, nu mi le mai gasesc, ..........
andreea
conchita spune:
Andreea, copiez aici mesajul de la Umanitare, ca acolo e moderat si pana apare, poate ai nevoie de informatie:
-------------
Andreea, iti scrisesem pe privat de ieri despre posibilitatea asta si ti-am explicat ca ajutorul il poate primi in aceeasi zi daca este demisa de la locul de munca. in cazul dansei, a renuntat sa mai mearga la job de cand cu accidentul si singura chestie la care m-am gandit in cazul asta-si ti-am spus-o- a fost sa mearga la locul de munca si sa explice situatia celor de la Human Resurces ca sa obtina aceasta demitere. intr-adevar, nu primesti welfare cand renunti la job(nu s-ar mai duce nimeni la munca in conditiile astea, nu? :) ), ci doar atunci cand nu iti gasesti (si faci dovada ca ai cautat) sau cand ai fost trimis in somaj. poate reuseste asa, sa speram.
--------------
been there, seen that, so what?