Taiatul unghiilor

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Si la David (1 an si 5 luni) povestea cu taiatul unghiilor merge la fel ca la majoritatea dintre voi..mai taiem una, ne mai jucam.etc.
Ana, draga, ai o papusica tare frumoasa...chiar nu i-ai taiat deloc unghiile pana la 7 luni?...ar fi cazul sa incepi si sa nu mai lasi biata fetita sa se zgarie pe fetzisoara.
Numai bine.

Sanatate maxima!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana spune:

Amalia, 7 saptamani, nu luni.
Dupa baita cand erau moi, se desprindeau, asa ca i le rupeam.

Anuca si mami
http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Album+principal&mid=167&cid=122

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana12 spune:

Cand Ecaterina avea un an si noi faceam ca majoritatea fetelor. Mai taiam o unghie, ne mai jucam, mai ieseam la o plimbare, mai taiam alta unghie. Asa ca incearca sa ai multa rabdare si sa ii tai unghiile baietelului tau. tale.
Ana, nu astepta sa ii creasca si sa i se rupa, doar ea e o domnisoara si trebuie sa aiba unghii frumoase.
Numai bine, Diana & Ecaterina

Ochii care nu se vad se uita doar daca dai de prea multa fericire...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana spune:

Gata, gata i le-am taiat. Sau cel putin asa zic eu, mi-era asa de frica sa nu-i ating pielea, ca mai degraba le-am micsorat. Are manutele atat de mici!

Anuca si mami
http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Album+principal&mid=167&cid=122

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinatache spune:

Si eu o pun sa se uite la reclame sau la muzica. Ca sa mearga mai repede acuma i le tai cu unghiera, dar la sfarsit tot iese cu scandal. Cel mai bine merge cand e f odihnita, ca are rabdare.

Un an nou fericit!
Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanagabriela spune:

Eu i-am taiat unghiile Antoniei de la inceput cu unghiera de copii (care este un pic mai mica). La miini o fac o data pe saptamina, de obicei duminica dimineata, cind si eu si ea sintem mai odihnite si este mai multa lumina. De obicei o intreb daca vrea sa-i fac manichiura, macar asa sta linistita de buna voie citeva minute. Pe urma incep negocierile: mai am doar un degetel, uite ce soare frumos este afara etc.
La picioare, ii tai unghiile dupa o baie de seara, tot la sfirsit de saptamina. In acest caz de cele mai multe ori am nevoie de ajutorul lui tati, care o tine in brate si ii distrage atentia. In cei peste doi ani am reusit sa nu o ciupesc decit o data sau de doua ori si atunci foarte putin (pentru ca s-a miscat brusc...). Eu prefer unghiera pentru ca am impresia ca am mai mult control si pot evita accidentele...
Mult succes!

La multi ani pentru mamici, copii, tatici, aspirante si restul familiei!

Mergi la inceput